Dasna
Go
|
Łapa w stabilizatorze.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I co teraz będzie?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
I co teraz będzie? Eee, nic. Normalka. Stabilizator odciąży i wyłączy z ruchów skręcających nadgarstek. To prawa ręka, więc nijak nie mogę się bez niej obyć. Wyłączenie czasowe nadgarstka da możliwość na szybszą regeneracje. W niedziele łapa była ok. Przyjechałam do domu, zapomniałam o bólu i jak z całej siły dopchnęłam drzwi od łazienki, żeby je domknąć, tak znów ból wrócił. Więc żel lodowy, Dip Rilif i stabilizator i dalej pilates, siłownia i ok. No, prawie ok.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A Józka z pękniętą kością będzie walczyć dla Polski o medale... I to jest przykład na "nie ma, że boli"...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A Józka z pękniętą kością będzie walczyć dla Polski o medale... I to jest przykład na "nie ma, że boli"... Kurka wodna, może i mnie kto medal da?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ona chce żeby Komorowski do niej zadzwonił, a medale to tylko środek do realizacji tego pierwszego.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ona chce żeby Komorowski do niej zadzwonił, a medale to tylko środek do realizacji tego pierwszego. Ja to nie chcę od niego żadnych telefonów.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to jest taka opcja: "odbieraj tylko z listy kontaktów" - bardzo przydatne.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I oni przynajmniej żadnych stabilizatorów nie potrzebują...
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A to jest taka opcja: "odbieraj tylko z listy kontaktów" - bardzo przydatne. Święte słowa.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja odbieram każdy telefon i drzwi każdemu do domu...pełne zaufanie...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja odbieram każdy telefon i drzwi każdemu do domu...pełne zaufanie... Nawet akwizytorom?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Naturalnie, pełen fengszuj dla gości...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja odbieram każdy telefon i drzwi każdemu do domu...pełne zaufanie... Nawet akwizytorom? Do nas nie przychodzą akwizytorzy...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
I oni przynajmniej żadnych stabilizatorów nie potrzebują... A zobacz jaki "twarzowy" Wyglądam prawie jak Kapitan Hak (Hook) http://neoxmed.com/produkty/nadgarstek/stabilizator-nadgarstka-z-szynami-n-03.htmlTylko cały cZarny i 2 szynami. A jeszcze se fundnęłam super słuchaweczki do telefonu ukraińskiego (takie na fitnęss z zausznikami, żeby nie spadały), żeby słuchać normalnej muzyki czyli mojej a nie tych wszystkich usia, siusia. Szczególnie na Ukrainie, gdzie dużo śpiewa się ciałem. Ale i u nas w Klubach tyż taka łupanina.
|
|
|
|
|
|
|
|
|