|
renia
|
I oni przynajmniej żadnych stabilizatorów nie potrzebują... A zobacz jaki "twarzowy" Wyglądam prawie jak Kapitan Hak (Hook) http://neoxmed.com/produkty/nadgarstek/stabilizator-nadgarstka-z-szynami-n-03.htmlTylko cały cZarny i 2 szynami. A jeszcze se fundnęłam super słuchaweczki do telefonu ukraińskiego (takie na fitnęss z zausznikami, żeby nie spadały), żeby słuchać normalnej muzyki czyli mojej a nie tych wszystkich usia, siusia. Szczególnie na Ukrainie, gdzie dużo śpiewa się ciałem. Ale i u nas w Klubach tyż taka łupanina. Mi się ta strona nie otwiera...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wyląda dobrze, ale czy przy prowadzeniu samochodu nie przeszkadza? Czy w prawo też możesz skręcać?
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A Józka z pękniętą kością będzie walczyć dla Polski o medale... I to jest przykład na "nie ma, że boli"... Kurka wodna, może i mnie kto medal da? Da! Na szyję, czy do piersi?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nie było tak źle ćwiczyć ze stabilizatorem. Uff. Komfort to nie jest, ale humor mi się poprawił, że bezproduktywnie nie będę się tłukła po siłowni. 1.Stepper 7 min. 2.Dumbbel snatch na lewą rękę siłą rzeczy 2 x 10 6 kg, 2 x 10 7 kg, 1 x 10 9 kg , 1 x 8 10 kg 3. Na ławce skośnej uginanie lewej ręki 4 x 8 5 kg 4.Ściąganie drążka wyciągu stojąc bokiem 4 x 10 7,5 kg 5. Ściąganie drążka wyciągu oburącz , stojąc 4x 10 12, 5 kg 6. Skłony na ławce rzymskiej 4 x 10 5 kg , 2 x 10 10 kg 7.Chwytem młotkowym unoszenie hantla 4 x 8 6 kg 8.Butterfly 4 x 10 15 kg o tu fajnie było ułożyć szynę na poręczy. 9.Bieżnia 10 min na maks. I spoko luzik, bez potów , zmęczenia. Uff, jak dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Szynę można przedłużyć i do niej szuflę- taką do śniegu, przymocować. Będzie jak znalazł, gdy zimie zaś się cofnie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I spoko luzik, bez potów , zmęczenia.
..no to się to nie liczy...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
mnie do orbiotka... a potem do lasu... A śrutownik jąder kiedy?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jakby tak przenieść napęd z jednego pedału za pomocą jakiejś gumy...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A śrutownik dobrze ustawiony?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jaki śrutownik?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jaki śrutownik?
Ten do robienia śrutu Taka maszyna z płynnym ołowiem, który kroplami do zimnej leci z wysoka
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
E, ja tam takich skomplikowanych technologii nie stosuję...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
E, ja tam takich skomplikowanych technologii nie stosuję... A może to o śrutę chodziło, nie śrut?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A może to miało byc "śród nocnej ciszy..."
|
|