Gavroche
|
A może to miało byc "śród nocnej ciszy..." "...śrutownik chodzi..."
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Pasowe przełożenia są stosunkowo ciche- dobre na noc, jak jeszcze gumą obciągnięte, to ho, ho. Ale cichosza.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pasowe przełożenia są stosunkowo ciche- dobre na noc, jak jeszcze gumą obciągnięte, to ho, ho. Ale cichosza. Ale motor, waćpan, motor! Pamiętam jak dziadek krajzegę odpalał, to kury się między sztachetami dusiły Chyba, że: "wymyśliły te pieruńskie maszyny, bo siły w ręcach nie mieli"! Taka sytuacja
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A pedałami, dla zdrowia, nie łaska. Po co komu nadprodukcja. Zaś w udka pójdzie, albo gdzie wyżej.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A pedałami, dla zdrowia, nie łaska. Po co komu nadprodukcja. Zaś w udka pójdzie, albo gdzie wyżej. Jak pedałami, to nieco wyżej
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Widzę, że łapa ładnie się regeneruje co nie oznacza, że szybko. Sad Najważniejsze , że to tylko naciągniecie a nie jakieś zerwanie, czy naderwanie. Tak , czuję i wyraźnie zaznaczył się ból więzadła promieniowo-nadgarstkowego grzbietowego tym bardziej że odczuwam wyraźnie przyczep na kości trójgraniastej. W pobliżu jest torebka stawowa , ale myślę że jest ok, choć pewności nie ma.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ćwiczenie zdrowej kończyny podobno przyspiesza zdrowienie drugiej
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ćwiczenie zdrowej kończyny podobno przyspiesza zdrowienie drugiej To by było idealnie. Dzisiaj planuję pilates. A w sobotę nogi. Na Ukrainie w ramach rehabilitacji basen a siłownia swoja drogą. Tyle, że chyba bez Jurija bo dostał ode mnie żółtą kartkę.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Obserwuję od jakiegoś czasu jak rozwija się armlifting: http://www.fssiu.com/?page_id=3226Trafiłem na to dzięki Siergiejowi Badiukowi, Rosjaninowi, który jest multitalentem w sportach siłowych. Na razie status armliftingu to raczej dyscyplina pokazowo-rozrywkowa, ale są ambicje na uznanie nawet olimpijskie. W tej chwili armlifting razem z armwrestlingiem są pod banderą Rosyjskiej Federacji Armsporta. Wracając do Badiuka, podobno przygotował cykl cotygodniowych programów telewizyjnych o sportach siłowych. Pod nazwą "Uniwersalny sportowiec" będzie on emitowany(jest?)przez ukraiński kanał "TV i". Znajdą się w nim porady treningowe, metody rozwoju umięśnienia i siły, budowy estetycznego i funkcjonalnego ciała oraz podstawy żywienia i regeneracji w takich sportach jak kulturystyka, trójbój, strongman czy siłowanie się na ręce. Ruscy się na tym znają, chętnie bym pooglądał Dasna wiesz coś, może będzie w necie?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Zaraz poszperam, bo pierwsze co słyszę.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A nie wyszłam z cyrylicy. Sorry. O to ciekawe.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzięki, Dasna, dużo jest po angielsku, ale najlepsze smaczki jednak cyrylicą...
|
|
|
|
|
|
|
|