Dasna
Go
|
Dzięki, Dasna, dużo jest po angielsku, ale najlepsze smaczki jednak cyrylicą... Ta, ne maje problema. Wujko Gugl perełożyt. Co prawda jak "Kali byc głodny" , ale zawsze coś.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Aaaa były KGB-ist
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wiesz, że rekomenduje amerykańskie odżywki jako czyste. Rosyjskie, ukraińskie podejrzane.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ona rekomenduje tez rumuński martwy ciąg.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wiesz, że rekomenduje amerykańskie odżywki jako czyste. Rosyjskie, ukraińskie podejrzane. Mnie to nie dziwi. Po tym co Ty pisałaś o Ukraińcach... Ale amerykańskie też lipne, podobno przeterminowane sterydy i prohormony walą Jedzmy żółtka.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Zakochałem się Ja też.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wiesz, że rekomenduje amerykańskie odżywki jako czyste. Rosyjskie, ukraińskie podejrzane. Mnie to nie dziwi. Po tym co Ty pisałaś o Ukraińcach... Ale amerykańskie też lipne, podobno przeterminowane sterydy i prohormony walą Jedzmy żółtka. Żółtka rządzą.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Bo jest przereklamowane?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
A ja sobie zamiast na pilates to poszłam na TBC. Siódme poty wylałam, hantelki wzięłam minimalne do prawej 1,5 kg do lewej 2,5 kg. W zasadzie wszystkie ćwiczenia wykonywałam, oprócz podpierania się na prawej ręce. Po treningu prawa łapa jakby lepiej, choć była częściowo wyłączona , bo w stabilizatorze. Ale ćwiczę, ćwiczę i to dla mnie najważniejsze.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Bo odchudza się jedzeniem. Jak ktoś żre .....to i mocny Boże nie pomoże.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Szynę można przedłużyć i do niej szuflę- taką do śniegu, przymocować. Będzie jak znalazł, gdy zimie zaś się cofnie. A i martwy ciąg można lepiej wykorzystać niż grzebiąc się za kierownicą. Kto łopatował rozumnie, a nie wyłącznie dla kasy jaka jest przy tym dynamika. Vivat ciąg. I jaja! Znaczy vivat ciąg do jaj!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Natomiast w moim linku Lena Boone opowiada jak to robiła 3 godzinne sesje cardio i nadal ważyła 87 kilo przy 165 cm wzrostu. Kiedy ją zaczęła trenować fitnesska i kuturystka, schudła i wymodelowała ciało tak, że stanęła na scenie http://www.bodybuilding.com/fun/lena_boone.htm
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Oczywiście. Szybciutko, szybciutko.
|