Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3648002 razy)
|
Gavroche
|
Oczywiście. Szybciutko, szybciutko. To zrozumiałe. Dla grubasa
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To prawdopodobnie taki specyficzny głód pozwala na zrozumienie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To prawdopodobnie taki specyficzny głód pozwala na zrozumienie. Wysoce. Węgle w złej proporcji robią z ludźmi gorsze rzeczy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Natomiast w moim linku Lena Boone opowiada jak to robiła 3 godzinne sesje cardio i nadal ważyła 87 kilo przy 165 cm wzrostu. Kiedy ją zaczęła trenować fitnesska i kuturystka, schudła i wymodelowała ciało tak, że stanęła na scenie http://www.bodybuilding.com/fun/lena_boone.htmDzisiaj to biznes, wiec mit cardio sie podtrzymuje, bo te steppery, bieznie i inne gazele przeciez trzeba sprzedac
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Natomiast w moim linku Lena Boone opowiada jak to robiła 3 godzinne sesje cardio i nadal ważyła 87 kilo przy 165 cm wzrostu. Kiedy ją zaczęła trenować fitnesska i kuturystka, schudła i wymodelowała ciało tak, że stanęła na scenie http://www.bodybuilding.com/fun/lena_boone.htmDzisiaj to biznes, wiec mit cardio sie podtrzymuje, bo te steppery, bieznie i inne gazele przeciez trzeba sprzedac Racja. Dlatego nie wolno biegać po dworze, bo darmo jest A jak już, to specjalny strój i gadżety, buty, butelki...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Gdyby jeszcze zechcieli to dostrzec, łatwiej by im było prawdę ze złośliwości, zazdrości, kołtunerii, zgryzoty, cynizmu wreszcie obedrzeć i nagusieńkiej dać się podziwiać. Albo się akceptuje, albo olewa Akceptacja przez olewanie. A nawet może być odwrotnie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Łapa już coraz mniej boli, ale jeszcze , jeszcze. Kiedy będę mogła wrócić do power clean? Push press? Hm, czy tak czy tak przyjdzie mi chyba zastosować coś na nadgarstki? Hm, a może wypróbować tejpy?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Łapa już coraz mniej boli, ale jeszcze , jeszcze. Kiedy będę mogła wrócić do power clean? Push press? Hm, czy tak czy tak przyjdzie mi chyba zastosować coś na nadgarstki? Hm, a może wypróbować tejpy? Kurdelek serdelek, ja nie mam doświadczenia Wiem, że niektórzy stosują na nadgarstki sztywne opaski skórzane http://allegro.pl/stabilizator-opaska-nadgarstka-sciagacz-skora-19cm-i3959605993.htmlNie hamują krążenia i nie pomagają swoją elastycznością. Jeśli chodzi o powrót do ćwiczeń to po prostu spróbuj, ból Ci powie co robić dalej Może niektóre ćwiczenia trzeba będzie wywalić na zawsze, so what?!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Łapa już coraz mniej boli, ale jeszcze , jeszcze. Kiedy będę mogła wrócić do power clean? Push press? Hm, czy tak czy tak przyjdzie mi chyba zastosować coś na nadgarstki? Hm, a może wypróbować tejpy? Kurdelek serdelek, ja nie mam doświadczenia Wiem, że niektórzy stosują na nadgarstki sztywne opaski skórzane http://allegro.pl/stabilizator-opaska-nadgarstka-sciagacz-skora-19cm-i3959605993.htmlNie hamują krążenia i nie pomagają swoją elastycznością. Jeśli chodzi o powrót do ćwiczeń to po prostu spróbuj, ból Ci powie co robić dalej Może niektóre ćwiczenia trzeba będzie wywalić na zawsze, so what?! Nie.Nie. Nie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A haki treningowe?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wszystkie pomagajki, to długofalowo przeszkadzajki Tak jak kule lub okulary Pozwalają robić to, co dotychczas, ale osłabiają przez brak obciążania, nogę czy oko A rezygnacja z "bolesnych" ćwiczeń to nie żadna tragedia, ale raczej rodzaj gimnastyki mentalnej. To wyzwanie, ćwiczyć mimo ograniczeń jakie narzuca nam ciało. A ćwiczeń jest tyle, że wystarczy
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wszystkie pomagajki, to długofalowo przeszkadzajki Tak jak kule lub okulary Pozwalają robić to, co dotychczas, ale osłabiają przez brak obciążania, nogę czy oko A rezygnacja z "bolesnych" ćwiczeń to nie żadna tragedia, ale raczej rodzaj gimnastyki mentalnej. To wyzwanie, ćwiczyć mimo ograniczeń jakie narzuca nam ciało. A ćwiczeń jest tyle, że wystarczy A czym zastąpić zarzut? Rwanie? Power clean to moje ulubione ćwiczenie. Martwy ciąg zostaje , bo nawet teraz mogę go zrobić, ale nie zaryzykuję, bo za wcześnie. Hm? Oj tam, jeszcze nie tragedia, bo to naciągnięcie a nie jakieś zerwanie, zapalenie. Jeszcze zobaczę. Wiem , że to przeszkadzajki, protezy, ale na powrót do ćwiczeń mogą pomoc.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jasne, że tragedii nie ma Po prostu przyszłość to setki scenariuszy, czasem zależne od pierdnięcia motyla Dynamiczne ciągi ciężko czymś zastąpić. Są specjalne obrotowe tuleje na hantle i sztangi, które teoretycznie nie obciążają nadgarstków i kości przedramienia. Można testować różnie techniki, ustawienia, hantle, odważniki, sandbagi, rzuty piłką lekarską itp. Można znaleźć inne ulubione ćwiczenia A sprzęt pomocniczy jest po to by z niego korzystać.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jasne, że tragedii nie ma Po prostu przyszłość to setki scenariuszy, czasem zależne od pierdnięcia motyla Dynamiczne ciągi ciężko czymś zastąpić. Są specjalne obrotowe tuleje na hantle i sztangi, które teoretycznie nie obciążają nadgarstków i kości przedramienia. Można testować różnie techniki, ustawienia, hantle, odważniki, sandbagi, rzuty piłką lekarską itp. Można znaleźć inne ulubione ćwiczenia A sprzęt pomocniczy jest po to by z niego korzystać. No, to kocham Cię.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|