Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
To, od razu obejrzałam.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No, tak i chwyt nie taki wąski.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Pomogłeś i to bardzo.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No, tak i chwyt nie taki wąski. Wyciskanie, push press i jerk to chwyt szerszy niż barki. Największa siła i bezpieczeństwo. http://youtu.be/rXXszjlqxhIJeśli robisz hantlami lub odważnikami samo wychodzi, ćwicząc ze sztangą trzeba o tym pamiętać.
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Dawno nie widziałem tego wariata ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj: 1.bieżnia 10 min. 2.Dumbbel snatch na każdą rękę 1 x 10 6 kg 1 x 10 8 kg 1 x 10 9 kg 1 x 5 10 kg 2.Podciąganie prostych nóg w zwisie 3 x 10 3.Ściąganie uchwytów maszyny, na prosty brzucha 3 x 25 kg 4.Ćwiczenia techniki zarzutu(ale już z lekkim przysiadem) i chwyt , no i jestem w domu, ileś tam razy 16 kg , no i moje nadgarstki absolutnie w porządku, to sobie machnęłam jeszcze 10 powt.Thruster 5.Butterfly 3 x 8 20 kg 6.Na piersiowy , przyciąganie uchwytów maszyny 3 x 8 20 kg. 7. 30 min. bieżnia Basen, jacuzzi i sauna. O side/bent press nie piszę , bo próbowałam i coś nie tak. Każdy ciężar za duży. W końcu wzięłam hantel 4 kg.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I bardzo dobrze!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dasna, jak czytam o Twoich wyczynach, to aż mi wstyd za siebie...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dasna, jak czytam o Twoich wyczynach, to aż mi wstyd za siebie... Reniu , jakie wyczyny. Do wyczynu to nawet się nie zbliżyłam. Normalne treningi. Co Ci ma być wstyd? Z jakiego powodu? I sama dobrze wiesz, że to kwestia decyzji i lubienia czegoś. Ja po prostu to lubię.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dla mnie to są kosmiczne wyczyny. A to fakt, że zainteresowania i pasje ludzie mają różne i dobrze. Gdyby wszyscy tym samym się interesowali i zajmowali co by to było?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dla mnie to są kosmiczne wyczyny. A to fakt, że zainteresowania i pasje ludzie mają różne i dobrze. Gdyby wszyscy tym samym się interesowali i zajmowali co by to było?
Tłok i nuda.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A tak se każdy ma, co chce...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A tak se każdy ma, co chce... Jasne. Jak pan se chce.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dobrze, że na tej Ukrainie chwila oddechu przed podziałem kraju.
|
|
|
|
|
|
|
|