administ
Go
|
Zdania nie zaczyna się od "no". Więc nie zaczynaj!
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
O (mogę chyba tak zacząć) , znaczy sia, to co ostatnio ćwiczyłam a kulturysta się ciepnął to praca koncentryczna, ekscentryczna i izometryczna mięśni grzbietu. Hajda na ciężary.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Zdania nie zaczyna się od "no". Więc nie zaczynaj! No nie wiem czy dam radę... O, o , o dasz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
O (mogę chyba tak zacząć) , znaczy sia, to co ostatnio ćwiczyłam a kulturysta się ciepnął to praca koncentryczna, ekscentryczna i izometryczna mięśni grzbietu. Hajda na ciężary. Aha, tylko na polskim filmiku ciężarowiec nie wspina się na palce a na rosyjskim, da. Czyli można tak i tak. Podoba mi się ta różnorodność.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dla mnie debeściak! Świetni zawodnicy, jaka płynność, pewność i ile zapasu mają w ruchach. Każde z tych ćwiczeń jest bardzo wartościowe. Generalnie trenuje się całe boje, a ćwiczenia częściowe i pomocnicze wg braków w technice i sile
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
Nie mogę wyjść z podziwu dla tego co się dzieje na tych czarno-białych filmach.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jeszcze coś sobie przećwiczę. A mianowicie wstawanie ze sztanga z najniższego dla mnie możliwego siadu. Tak zrozumiałam , że "wstawanie z krytycznego punktu" to jest właśnie to. I wtedy przydaje się maszyna Smitha. Nicht wahr?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Odbicie. Od dna znaczy?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jeszcze coś sobie przećwiczę. A mianowicie wstawanie ze sztanga z najniższego dla mnie możliwego siadu. Tak zrozumiałam , że "wstawanie z krytycznego punktu" to jest właśnie to. I wtedy przydaje się maszyna Smitha. Nicht wahr? Chodzi o "martwe" siady? http://www.allthingsgym.com/dead-squats/Nie musi być z najniższego, z normalnego zejścia rób, komfortowego dla Twojego aktualnego rozciągnięcia Lepsza od suwnicy Smitha byłaby klatka bezpieczeństwa z regulacją położenia sztangi, bo o racku to nie ma co marzyć w komercyjnym klubie Wszystkie "martwe" odmiany ćwiczeń to cholerna moc, ale równolegle trzeba robić normalne wersje
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj historyczny dzień. Idziemy właśnie z Młodym razem na siłownię.
|
|
|
|
|
|
|
|