grenis
Go
|
zajaralbym dawno nie palilem....
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Rozumiem. Z zaciąganiem, to odpowiednik twardych. Ruskie fajki chronią przed przewróceniem się w śnieg, nawet po tygodniowym marszu o głodzie po syberyjskiej tajdze
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ponoć takie mocne, że oczy wychodzą na wierzch i buty się otwierają...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
zajaralbym dawno nie palilem.... Nie krępuj się Mnie dym nie przeszkadza, jakby co
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja nie mam zamiaru być biernym palaczem...
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
zajaralbym dawno nie palilem.... Nie krępuj się Mnie dym nie przeszkadza, jakby co Problem w tym, ze nie nie mam. Teraz kupuje tylko jak ide pocwiczyc watrobe
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ja nie mam zamiaru być biernym palaczem... Ale w tym wypadku, to dopalaczem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
zajaralbym dawno nie palilem.... Nie krępuj się Mnie dym nie przeszkadza, jakby co Problem w tym, ze nie nie mam. Teraz kupuje tylko jak ide pocwiczyc watrobe Nie mam takich problemów Dawniej paliłem cygaretki, połączenie tytoń-papier dla mnie nie teges. Teraz jak coś za mną chodzi przez kilka miesięcy, popykam cygarko i mam spokój na pół roku
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
zajaralbym dawno nie palilem.... Nie krępuj się Mnie dym nie przeszkadza, jakby co Problem w tym, ze nie nie mam. Teraz kupuje tylko jak ide pocwiczyc watrobe Nie mam takich problemów Dawniej paliłem cygaretki, połączenie tytoń-papier dla mnie nie teges. Teraz jak coś za mną chodzi przez kilka miesięcy, popykam cygarko i mam spokój na pół roku Jak popalić cygarko to obowiązkowo z zapuszczonym brzuchem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
zajaralbym dawno nie palilem.... Nie krępuj się Mnie dym nie przeszkadza, jakby co Problem w tym, ze nie nie mam. Teraz kupuje tylko jak ide pocwiczyc watrobe Nie mam takich problemów Dawniej paliłem cygaretki, połączenie tytoń-papier dla mnie nie teges. Teraz jak coś za mną chodzi przez kilka miesięcy, popykam cygarko i mam spokój na pół roku Jak popalić cygarko to obowiązkowo z zapuszczonym brzuchem. Prawo nakazuje?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
zajaralbym dawno nie palilem.... Nie krępuj się Mnie dym nie przeszkadza, jakby co Problem w tym, ze nie nie mam. Teraz kupuje tylko jak ide pocwiczyc watrobe Nie mam takich problemów Dawniej paliłem cygaretki, połączenie tytoń-papier dla mnie nie teges. Teraz jak coś za mną chodzi przez kilka miesięcy, popykam cygarko i mam spokój na pół roku Jak popalić cygarko to obowiązkowo z zapuszczonym brzuchem. Prawo nakazuje? Prawo zwyczajowe. Biznesmen albo polityk (vide Churchill) w skórzanym fotelu z wielkim puzem ( brzuch po rosyjsku, ukrainsku) siedzi i pali cygaro kubańskie oczywizda.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Churchill znakomity! Ale mi się przednie Montechristo kojarzy z Arnoldem w "Predatorze"
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Churchill znakomity! Ale mi się przednie Montechristo kojarzy z Arnoldem w "Predatorze" Takie palisz? Oglądałam Predatora, ale ....kiedy Arnie pali tam cygaro?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Churchill znakomity! Ale mi się przednie Montechristo kojarzy z Arnoldem w "Predatorze" Takie palisz? Oglądałam Predatora, ale ....kiedy Arnie pali tam cygaro? Oczywiście powinno być Montecristo, podpowiedzi są okropne. Jak wysiadał z helikoptera, po wylądowaniu w dżungli i witał się z tym czarnym Scena w helikopterze i muzyka-wyborne. Arni klasa sama dla siebie, ale mi się podobała postać Billego, Indiania-zwiadowcy. Palę, to za dużo powiedziane, pozwalam sobie dwa razy do roku, w zasadzie nie wiem po co
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale czuć ręczną robotę. Toczone na gładkim, jędrnym udzie Kubanki
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Palę, to za dużo powiedziane, pozwalam sobie dwa razy do roku, w zasadzie nie wiem po co Dla dobrego samopoczucia, człowiek potrzebuje odrobinę relaksu od czasu do czasu.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Palę, to za dużo powiedziane, pozwalam sobie dwa razy do roku, w zasadzie nie wiem po co Dla dobrego samopoczucia, człowiek potrzebuje odrobinę relaksu od czasu do czasu. To prawda
|
|
|
|
|
|
|
|