Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3634610 razy)
|
Dasna
Go
|
Wysłany przez: Gavroche U tych Ndebele to wygląda jednak na dłuższą szyję... http://www.south-africa-tours-and-travel.com/ndebele-tribe.htmlOwszem. Poza tym widziała gdzieś , kiedyś zdjęcia rentgenowskie tych żyrafich szyj (miałam wątpliwości, dopełniacz l.mn.) i nie było wątpliwości, że nie są w stanie utrzymać głowy.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bardzo dziwne już na pierwszy rzut oka Mózg sygnalizuje, że coś jest z tym człowiekiem nie tak...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No co? Jak kto żyje ze sportu, to tylko problemem jest, czy wykryją, czy nie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No co? Jak kto żyje ze sportu, to tylko problemem jest, czy wykryją, czy nie. Zgadza się.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Okazuje się, że nie tylko zestaw genów, zacięcie i upór treningowy czynią mistrza, ale też mocna wątroba
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Okazuje się, że nie tylko zestaw genów, zacięcie i upór treningowy czynią mistrza, ale też mocna wątroba Mocna wątroba to jest to. Dwie sety do galarety.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wczoraj odpuściłam pilates, bo jakaś zdechła byłam. Eeee, to co się przymuszać. To dzisiaj se poćwiczyłam bez polnego fengszuja (czyli basenu i jacuzzi ), bo przedwczoraj dostałam zapalenia spojówek. Już przechodzi, ratowałam się kropelkami z apteki pod nazwą Sufacil. Wczoraj rano nie mogłam rozkleić powiek, dziś jest ok. A wszystko przez to, że przetarłam oczy basenowym ręcznikiem. 1.10 min. orbitrek 2. 2 x 10 dumbbel snatch 10 kg 3.Uginanie nóg w zwisie 4 x 10 4.Przyciąganie drążków maszyny (na prosty brzucha) 3 x 6 25 kg 1 x 2 30 kg 5.Wyciskanie sztangi leżąc 3 x 6 16 kg 6.Butterfly 2 x 6 25 kg 1 x 4 30 kg I tutaj Jurij nie wytrzymał i podszedł. Raz, że zaproponował podwyższyć siedzenie. To ok. A potem, żebym zmniejszyła ciężar, bo nie dociągam. Ja , że o to chodzi. Już drugi raz przy butterfly, proponuje mi zmniejszenie ciężaru. Generalnie to nie bardzo rozmawiamy, oprócz uśmiechu i dzień dobry , do widzenia. 7. Uginanie nóg leżąc nóg 3 x 4 25 kg 1 x 3 30 kg 8.Prostowanie nóg 3 x 6 25 kg 1 x 4 30 kg 9.Na maszynie Smitha przysiady tylne 2x 6 42 kg 1x6 47 kg 1 x 6 42 kg z jak najgłębszym siadem. 10. Jakieś tam 3x 6 uginanie lewej reki ze sztangielka 6 kg 11.Bieżnia 10 min szybkiego marszu. Lekka sauna, naprzemienne prysznice i jestem very good marchewka. No i z Jurijem nawiązałam kontakt dyplomatyczny zagadując czy szykuje się do wojny.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I rozpościerasz jak paw? Mój chrześniak, co to zaraz kończymy cykl siłowy, bo do połowy kwietnia musi podszlifować free running, też mówi: szkoda, bo taki mini Pudzian ze mnie wyłazi...
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
I rozpościerasz jak paw? Mój chrześniak, co to zaraz kończymy cykl siłowy, bo do połowy kwietnia musi podszlifować free running, też mówi: szkoda, bo taki mini Pudzian ze mnie wyłazi... O nie, nie chcę takich. Jak paw.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Mnie od czwartku cos bolalo od lopatki w strone szyi tak, ze sie odwrocic nie moglem dobrze glowa i spac niewygodnie. Dzisiaj rano postanowilem dokonac rehabilitacji i na poczatek zrobilem 120 swingow, potem 120 rwan itd etc. Potem sobie przypomnialem, ze mial mnie bolec bark i lopatka ale z tego zapomnienia chyba mnie przestal bolec. Tak, ze polecam szybka rehabilitacje
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
A skąd taka wiedza? I na czym polega osłabienie nadgarstka? Jak będziesz wzmacniać? Robiłaś gęstość kości?
|
|
|
|
|
|
|
|
|