Gavroche
|
Mh. Zrobię, bo jednak w porównaniu z takim TBC to siłowy trening ma potężną siłę i wyczerpuje. Choć podchodzę i z szacunkiem do takich kondycyjnych, wytrzymałościowych treningów. I bardzo słusznie, bo trening siłowy to tylko element równania Wysiłek tlenowy jest też potrzebny, choć TBC to nie ideał
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj czułam się wyśmienicie przygotowana i naładowana energią do treningu siłowego. Bez rozgrzewki na bieżni tylko samą sztangą ruchy wprowadzające po 10 . Zarzut, thruster, przysiady. Podzieliłam sobie go w/g takiego schematu: 1.ćwiczenia dla mnie najważniejsze (sztanga) 2.Ćwiczenia mniej ważne (mieszane maszyny z hantelkami, sztangielkami, ławka) 3.Ginekologia i biceps. Ad1. clean power 4 x 8 21 kg push press 4x 6 21 kg przysiady przednie 4 x 6 21 kg MC na ugiętych 1 x 6 41 kg 1 x 6 46 kg 2 x 4 48, 5 kg I prawy nadgarstek luzik za to kciuk w lewej kłuje. Ale ta elastyczna taśma jest ok. Ad.2 Przenoszenie talerza za głowę na ławce leżąc 3 x 10 10 kg wyciskanie sztangielek na skośnej 2 x 8 8kg 2 x 6 10 kg rozpiętki sztangielkami na skośnej 4 x 6 8 kg pull throught 3 x 10 32, 5 kg 2 x 6 37, 5 kg Ad3. Uginanie przedramienia ze sztangielka 4 x 6 6 kg. Przez ten nadgarstek to w lewej biceps mam większy.Nawet się zdziwiłam. Na odwodziciele 3 x 8 50 kg na przywodziciele 3 x 8 50 kg I jestem ok.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Świetne 3.Ginekologia i biceps.
Dużo o Tobie mówi
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dużo o Tobie mówi A co? Rozszyfruj.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Dużo o Tobie mówi A co? Rozszyfruj. Wersja dyskotekowa W wydaniu pci przeciwnej klata+ biceps
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dużo o Tobie mówi A co? Rozszyfruj. Wersja dyskotekowa W wydaniu pci przeciwnej klata+ biceps No, nie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dużo o Tobie mówi A co? Rozszyfruj. Dosłownie: "Ginekologia i biceps" nie są ani najważniejsze, ani mniej ważne, są klasą samą dla siebie, lecz w uzasadnionej sytuacji można je olać, bo wymieniłaś na końcu. Na innej płaszczyźnie: Maszyny "ginekologiczne" kobieco się kojarzą, biceps silnie się kojarzy, po zsumowaniu wychodzi mi "hiszpański temperament" i "konstelacja łabędzia"
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dużo o Tobie mówi A co? Rozszyfruj. Dosłownie: "Ginekologia i biceps" nie są ani najważniejsze, ani mniej ważne, są klasą samą dla siebie, lecz w uzasadnionej sytuacji można je olać, bo wymieniłaś na końcu. Na innej płaszczyźnie: Maszyny "ginekologiczne" kobieco się kojarzą, biceps silnie się kojarzy, po zsumowaniu wychodzi mi "hiszpański temperament" i "konstelacja łabędzia" Ale ten mój temperament to rozszyfrowałeś już wcześniej. Łabędź w konstelacji to bardziej z mitu o Ledzie i Zeusie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dużo o Tobie mówi A co? Rozszyfruj. Dosłownie: "Ginekologia i biceps" nie są ani najważniejsze, ani mniej ważne, są klasą samą dla siebie, lecz w uzasadnionej sytuacji można je olać, bo wymieniłaś na końcu. Na innej płaszczyźnie: Maszyny "ginekologiczne" kobieco się kojarzą, biceps silnie się kojarzy, po zsumowaniu wychodzi mi "hiszpański temperament" i "konstelacja łabędzia" Ale ten mój temperament to rozszyfrowałeś już wcześniej. Łabędź w konstelacji to bardziej z mitu o Ledzie i Zeusie. Może być i Grace Kelly z filmu "The Swan"
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ponoć miłośnik zwierząt.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ponoć miłośnik zwierząt. Ci są najgorsi...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wiem co mówię. Na jakiejś Klubowej Retrieverów widziały moje gały, jak jedna baba, drugiej babie...śmiertelnie obrażona pokazała zad, tylko dlatego, że pies drugiej miał czelność być wyżej oceniony przez sędziego, też człowieka przecie...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To, że wiesz zanim ja cokolwiek napiszę już ustaliliśmy i to dawno. Wszyscy kochamy zwierzęta, a niektórzy do tego stopnia, że aż chcą je zjeść. "Waleczność" miłośników zwierząt hodowanych jest mi znana- wiem co mówisz.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja mam inaczej. Kocham te, które już zjadłem, są częścią mnie
|
|