Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3631588 razy)
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Wczoraj na TVN Style obejrzałam "Ekstremalny kurs piękna" prowadzony przez Osmina Hernandeza. Facet odchudzał dwóch policjantów przy pomocy wyczerpujących treningów i diety typu woda, ryba i sałatka. Mam mieszane uczucia. Ten Osmin zdrowo stuknięty , albo tak wykreowany. Uwielbiam to a te treningi? masakra, sam crossfit bez przyrządów, na dziko, chociaż pewnie pod scislym nadzorem jak kamera nie widzi.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wczoraj na TVN Style obejrzałam "Ekstremalny kurs piękna" prowadzony przez Osmina Hernandeza. Facet odchudzał dwóch policjantów przy pomocy wyczerpujących treningów i diety typu woda, ryba i sałatka. Mam mieszane uczucia. Ten Osmin zdrowo stuknięty , albo tak wykreowany. Uwielbiam to a te treningi? masakra, sam crossfit bez przyrządów, na dziko, chociaż pewnie pod scislym nadzorem jak kamera nie widzi. Miałam to w Twoim wątku wstawić z pytaniem czy nie potrzebujesz trenera do Rzeźnika?
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Wczoraj na TVN Style obejrzałam "Ekstremalny kurs piękna" prowadzony przez Osmina Hernandeza. Facet odchudzał dwóch policjantów przy pomocy wyczerpujących treningów i diety typu woda, ryba i sałatka. Mam mieszane uczucia. Ten Osmin zdrowo stuknięty , albo tak wykreowany. Uwielbiam to a te treningi? masakra, sam crossfit bez przyrządów, na dziko, chociaż pewnie pod scislym nadzorem jak kamera nie widzi. Miałam to w Twoim wątku wstawić z pytaniem czy nie potrzebujesz trenera do Rzeźnika? Ogólnie to potrzebuję, ale kamery przy tym mi niepotrzebne
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wczoraj na TVN Style obejrzałam "Ekstremalny kurs piękna" prowadzony przez Osmina Hernandeza. Facet odchudzał dwóch policjantów przy pomocy wyczerpujących treningów i diety typu woda, ryba i sałatka. Mam mieszane uczucia. Ten Osmin zdrowo stuknięty , albo tak wykreowany. Uwielbiam to a te treningi? masakra, sam crossfit bez przyrządów, na dziko, chociaż pewnie pod scislym nadzorem jak kamera nie widzi. Miałam to w Twoim wątku wstawić z pytaniem czy nie potrzebujesz trenera do Rzeźnika? Ogólnie to potrzebuję, ale kamery przy tym mi niepotrzebne Jasne. Tyle, że z Osminem to miałbyś show. Każda Twoja kropelka potu byłaby nagrana, pokazana, skomentowana. Najbardziej podobało mi się jak Osmin pogonił policjantów do ćwiczeń w celi, pokazując jak więźniowie ciężko ćwiczą , aby utrzymać formę. Wręcz z głową w wychodku.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wczoraj na pilatesie myślałam, że zwymiotuję. A wszystko przez moje łakomstwo. Uuuuu, byłam głodna i dorwałam się do skwarek. Ileż ja ich wsunęłam. I to łyżką. Fuj. Zostałam ukarana. Podbijało mnie, choć od momentu "zżarcia" do ćwiczeń minęło 6, 5 godz. Normalnie się zatrułam białkiem i dzisiaj temu przypisuje ból głowy. Skwarki są niebezpieczne. Dla mnie mocna kawa i garstka skwarów to umarłego obudzi Ale dwie garście to już przegięcie. Tam jest 45% B
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
Ja wczoraj na śniadanie miałem wątróbkę z cebulą i ziemniakami, a to wszystko na gęsim smalcu :] A na obiad, uwaga, uwaga... pieczone ŻERBERKA. Na deser pistacje, a na podwieczorek kapusta kiszona DZIAŁO SIĘ. Dzisiaj na treningu będzie moc
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj na treningu będzie moc Odrzutowa
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wczoraj na pilatesie myślałam, że zwymiotuję. A wszystko przez moje łakomstwo. Uuuuu, byłam głodna i dorwałam się do skwarek. Ileż ja ich wsunęłam. I to łyżką. Fuj. Zostałam ukarana. Podbijało mnie, choć od momentu "zżarcia" do ćwiczeń minęło 6, 5 godz. Normalnie się zatrułam białkiem i dzisiaj temu przypisuje ból głowy. Skwarki są niebezpieczne. Dla mnie mocna kawa i garstka skwarów to umarłego obudzi Ale dwie garście to już przegięcie. Tam jest 45% B Żeby dwie garście.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Na deser pistacje, a na podwieczorek kapusta kiszona DZIAŁO SIĘ. Dzisiaj na treningu będzie moc No, może się zadziać. Podrzut z odrzutem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wczoraj na pilatesie myślałam, że zwymiotuję. A wszystko przez moje łakomstwo. Uuuuu, byłam głodna i dorwałam się do skwarek. Ileż ja ich wsunęłam. I to łyżką. Fuj. Zostałam ukarana. Podbijało mnie, choć od momentu "zżarcia" do ćwiczeń minęło 6, 5 godz. Normalnie się zatrułam białkiem i dzisiaj temu przypisuje ból głowy. Skwarki są niebezpieczne. Dla mnie mocna kawa i garstka skwarów to umarłego obudzi Ale dwie garście to już przegięcie. Tam jest 45% B Żeby dwie garście. Nauczyłaś się czegoś
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wczoraj na pilatesie myślałam, że zwymiotuję. A wszystko przez moje łakomstwo. Uuuuu, byłam głodna i dorwałam się do skwarek. Ileż ja ich wsunęłam. I to łyżką. Fuj. Zostałam ukarana. Podbijało mnie, choć od momentu "zżarcia" do ćwiczeń minęło 6, 5 godz. Normalnie się zatrułam białkiem i dzisiaj temu przypisuje ból głowy. Skwarki są niebezpieczne. Dla mnie mocna kawa i garstka skwarów to umarłego obudzi Ale dwie garście to już przegięcie. Tam jest 45% B Żeby dwie garście. Nauczyłaś się czegoś Nie. Nie nauczyłam. To już drugi raz.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wczoraj na pilatesie myślałam, że zwymiotuję. A wszystko przez moje łakomstwo. Uuuuu, byłam głodna i dorwałam się do skwarek. Ileż ja ich wsunęłam. I to łyżką. Fuj. Zostałam ukarana. Podbijało mnie, choć od momentu "zżarcia" do ćwiczeń minęło 6, 5 godz. Normalnie się zatrułam białkiem i dzisiaj temu przypisuje ból głowy. Skwarki są niebezpieczne. Dla mnie mocna kawa i garstka skwarów to umarłego obudzi Ale dwie garście to już przegięcie. Tam jest 45% B Żeby dwie garście. Nauczyłaś się czegoś Nie. Nie nauczyłam. To już drugi raz. Czyli nauczyłaś się, że świńskie białko z tłuszczem jest niemożliwie pociągające dla nas, ludzi... Znaczy zaś Doktor miał rację
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wczoraj na pilatesie myślałam, że zwymiotuję. A wszystko przez moje łakomstwo. Uuuuu, byłam głodna i dorwałam się do skwarek. Ileż ja ich wsunęłam. I to łyżką. Fuj. Zostałam ukarana. Podbijało mnie, choć od momentu "zżarcia" do ćwiczeń minęło 6, 5 godz. Normalnie się zatrułam białkiem i dzisiaj temu przypisuje ból głowy. Skwarki są niebezpieczne. Dla mnie mocna kawa i garstka skwarów to umarłego obudzi Ale dwie garście to już przegięcie. Tam jest 45% B Żeby dwie garście. Nauczyłaś się czegoś Nie. Nie nauczyłam. To już drugi raz. Czyli nauczyłaś się, że świńskie białko z tłuszczem jest niemożliwie pociągające dla nas, ludzi... Znaczy zaś Doktor miał rację No i tak mnie "pociągło" Niemożliwie "pociągło". Bingo.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wspaniala strona Jak mieć większego penisa! To proste wystarczy ćwiczyć i utrzymywać prawidłową wagę a nie nadwagę. A bierze się to z proporcji im mniej masz ciała tym większy wydaje się penis. Proste! A do tego masz więcej kondycji i stać Cię na więcej. Temat wbrew pozorom nie dotyczy tylko mężczyzn, kobiet również. Bo miłość i seks to szczęśliwe życie. Bez wymówek i do roboty!
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Wspaniala strona Jak mieć większego penisa! To proste wystarczy ćwiczyć i utrzymywać prawidłową wagę a nie nadwagę. A bierze się to z proporcji im mniej masz ciała tym większy wydaje się penis. Proste! A do tego masz więcej kondycji i stać Cię na więcej. Temat wbrew pozorom nie dotyczy tylko mężczyzn, kobiet również. Bo miłość i seks to szczęśliwe życie. Bez wymówek i do roboty! Skrócenie intymnej fryzurki też wydłuża
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Totalna depilacja.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Widzę, widzę Ryan Karas (a może Kara ś) i widzę do czego zmierzasz. Dzisiaj rozmawiałam z właścicielem klubu o swingu. Że jest to b.dobre ćwiczenie. On robi to talerzem z wycięciem na rękę. Ale to chyba nie to samo. Kettle maja chyba jakoś przeniesiony środek ciężkości ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|