Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3645398 razy)
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Za żadne pieniądze bym się na to nie zgodziła..."ryja" ktoś bym miał na mnie drzeć? Zależy od celu jaki chciałabym osiągnąć.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Za żadne pieniądze bym się na to nie zgodziła..."ryja" ktoś bym miał na mnie drzeć? Zależy od celu jaki chciałabym osiągnąć. Nerwica i utrata słuchu?
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Za żadne pieniądze bym się na to nie zgodziła..."ryja" ktoś bym miał na mnie drzeć? Zależy od celu jaki chciałabym osiągnąć. Nerwica i utrata słuchu? Może.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Osoby, które decydują się na udział w tym programie są dorosłe. Mogą przecież nie brać w nim udziału. Skoro się zdecydowały muszą dostosować się do reguł w nim panujących.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Osoby, które decydują się na udział w tym programie są dorosłe. Mogą przecież nie brać w nim udziału. Skoro się zdecydowały muszą dostosować się do reguł w nim panujących.
Nie, no jasne, ani on śmieszny, ani straszny. Byle oficer w wojsku jest lepszy, jak ma gorszy dzień
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nie, no jasne, ani on śmieszny, ani straszny. Byle oficer w wojsku jest lepszy, jak ma gorszy dzień Dlatego napisałam , że zależy od celu jaki bym chciała osiągnąć. Całkiem możliwe , że niektórzy chcą się przy okazji pokazać w telewizji, pokazać znajomym itd. Może wcale nie chodzić o kondycje fizyczną, bo taką uzyskujemy bez świateł jupiterów a często w ciszy i samotności. Przecież program telewizyjny ma mieć oglądalność, przynieść zysk.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie, no jasne, ani on śmieszny, ani straszny. Byle oficer w wojsku jest lepszy, jak ma gorszy dzień Dlatego napisałam , że zależy od celu jaki bym chciała osiągnąć. Całkiem możliwe , że niektórzy chcą się przy okazji pokazać w telewizji, pokazać znajomym itd. Może wcale nie chodzić o kondycje fizyczną, bo taką uzyskujemy bez świateł jupiterów a często w ciszy i samotności. Przecież program telewizyjny ma mieć oglądalność, przynieść zysk. Pewnie, nic mi do tego, czemu czasem nie poświrować? Smuci mnie tylko, że takie programy mają wysoką oglądalność Dlatego od kilku lat nie mam telewizora
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nie, no jasne, ani on śmieszny, ani straszny. Byle oficer w wojsku jest lepszy, jak ma gorszy dzień Dlatego napisałam , że zależy od celu jaki bym chciała osiągnąć. Całkiem możliwe , że niektórzy chcą się przy okazji pokazać w telewizji, pokazać znajomym itd. Może wcale nie chodzić o kondycje fizyczną, bo taką uzyskujemy bez świateł jupiterów a często w ciszy i samotności. Przecież program telewizyjny ma mieć oglądalność, przynieść zysk. Pewnie, nic mi do tego, czemu czasem nie poświrować? Smuci mnie tylko, że takie programy mają wysoką oglądalność Dlatego od kilku lat nie mam telewizora Dotyczy to nie tylko telewizji. Wszystko ma jakiś cel. Artykuły naukowe, audycje radiowe, info na portalach, czasopisma. Nie odetniesz się całkowicie od tego. Sztuką, oddzielić ziarno od plew.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Panem et circenses i nic się nie zmieniło.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Ja od 1 kwietnia się na dobre odcinam od tv. Choć operator dzwoni uparcie i pyta czy się przypadkiem nie rozmyśliłam, że może jednak jakiś super pakiecik hd itd. Konsultanci błagajà, bo będą mieli obniżone punkty za skuteczność...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie, no jasne, ani on śmieszny, ani straszny. Byle oficer w wojsku jest lepszy, jak ma gorszy dzień Dlatego napisałam , że zależy od celu jaki bym chciała osiągnąć. Całkiem możliwe , że niektórzy chcą się przy okazji pokazać w telewizji, pokazać znajomym itd. Może wcale nie chodzić o kondycje fizyczną, bo taką uzyskujemy bez świateł jupiterów a często w ciszy i samotności. Przecież program telewizyjny ma mieć oglądalność, przynieść zysk. Pewnie, nic mi do tego, czemu czasem nie poświrować? Smuci mnie tylko, że takie programy mają wysoką oglądalność Dlatego od kilku lat nie mam telewizora Dotyczy to nie tylko telewizji. Wszystko ma jakiś cel. Artykuły naukowe, audycje radiowe, info na portalach, czasopisma. Nie odetniesz się całkowicie od tego. Sztuką, oddzielić ziarno od plew. Pewnie, że nie, ale w miejscu telewizora wisi ładny obraz
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja nie zdecyduję się na taki krok. Uwielbiam Nat Geo Wild, Animal Planet HD, Eurosport.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja nie zdecyduję się na taki krok. Uwielbiam Nat Geo Wild, Animal Planet HD, Eurosport.
A mi ciężko było już dowiedzieć się czegoś nowego z interesujących mnie dziedzin... Wszystko już było Coraz głupsze wydania tylko, ale oczywiście to moje zdanie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A mi ciężko było już dowiedzieć się czegoś nowego z interesujących mnie dziedzin... Wszystko już było Coraz głupsze wydania tylko, ale oczywiście to moje zdanie. Patrzysz z punktu widzenia profesjonalisty. Ja gapia, który ma okazję liznąć "dziczyzny" tego świata. Pewnie, że wolałabym znać to z autopsji czyli podróżować. Ale, ...ba różne czynniki obiektywne.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Obiektywnie to im mniej "współczesnego świata" w otoczeniu, tym lepiej Wyobcowanie, zaszycie się w głuszy, jawi się nie jako piekło samotności, ale raczej jako raj spokoju. Coś się złego porobiło z naszym habitatem. Akceptowanie go jak leci, jest dla mnie nie do przyjęcia, tylko pozakładane filtry umożliwiają jako taki spokój. Mój kolega powiedział, że dzisiaj trzeba być postacią z gry komputerowej, wybierać sobie tylko przydatne rzeczy do misji, bo inaczej styki się przepalą
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Ja eurosportu i innych raczej nie tykam. Choć zdażyło mi się zapatrzyć na zawody drifftingu. Jednak wszystko co najciekawsze jest w chorych godzinach. Ciągle powtarzają się te same beznadziejne programy. A ostatnio cały czasatakuje mnie (w tv) ufo i opętane dzieci. Za to uwielbiam Top Gear i jic na to nie poradzę.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|