administ
Go
|
Moja koleżanka się zapłacze. Ale nie z powodu pożaru chyba? Trzeba było przy niej tak nie szaleć ze sprzętami, bo każda by się zapłakała ...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja tylko stwierdzam fakty...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja tylko stwierdzam fakty... Szach i mat. Polityk.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja tylko stwierdzam fakty... Szach i mat. Polityk. Dodam , że miły i szarmancki polityk.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj było mało ludzi w Klubie. Pewnie na słońcu się wygrzewają albo na rowerach jeżdżą. A ja 1.Rozgrzewkowo zarzut 4 x 5 21 kg 2.Siady przednie 4 x 6 21 kg 3.Push press 3 x 4 21 kg 4.Push press zza głowy 2 x 4 21 kg Cały ten zestaw lekko , na luzie, technicznie z czegom dumna. 5.Wyciskanie hantli na ławce 4 x 6 10 kg 6. Rozpiętki 3x 6 7kg 1x 6 8 kg 7.Wyciskanie hantli leżąc z rotacja 4x 6 6 kg 8.Przenoszenie talerza 10 kg za głowę 3 x 10 9.Uginanie przedramienia na modlitewniku 3 x 6 6 kg 10.Prostowanie nóg na maszynie 3 x 4 45 kg 11.ściąganie uchwytów maszyny do siebie 3 x 4 50 kg 12.Butterfly 3 x 6 30 kg 13.Ginekologia 3 x 10 60 kg Bieżnia interwałowo 6 min. i jestem świeżutka, nie zmęczona. Mam wrażenie , że trening był za lekki. Ale narobiłam tego. Dziwne. Może to przez to, że małe obciążenia na sztandze miałam.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Żyjesz? Spoko luzik. Leciutki trening.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Słabo te jego ruchy widać... po co on się tak kręci? Taka prezentacja. Ja się nie kręcę.
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
O to samo chcialam zapytać choć inne nazwy też obce.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Pan Marcin plecie androny!” „Z czego plecie?” „Ano - z łyka. Taki andron upleciony Jest podobny do koszyka. Po cichutku się wymyka, Niespodzianie psa nastraszy, Wrzuci stary gwóźdź do kaszy, Wszystkie jabłka zerwie z drzewa, Z garnków wodę powylewa, W oknach szyby powybija, Wysmaruje miodem stryja, Ciotkę weźmie na barana, Sad posypie śniegiem w lecie… Nie wierzycie?” „Proszę pana, Takie pan androny plecie!”
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj było mało ludzi w Klubie. Pewnie na słońcu się wygrzewają albo na rowerach jeżdżą. A ja 1.Rozgrzewkowo zarzut 4 x 5 21 kg 2.Siady przednie 4 x 6 21 kg 3.Push press 3 x 4 21 kg 4.Push press zza głowy 2 x 4 21 kg Cały ten zestaw lekko , na luzie, technicznie z czegom dumna. 5.Wyciskanie hantli na ławce 4 x 6 10 kg 6. Rozpiętki 3x 6 7kg 1x 6 8 kg 7.Wyciskanie hantli leżąc z rotacja 4x 6 6 kg 8.Przenoszenie talerza 10 kg za głowę 3 x 10 9.Uginanie przedramienia na modlitewniku 3 x 6 6 kg 10.Prostowanie nóg na maszynie 3 x 4 45 kg 11.ściąganie uchwytów maszyny do siebie 3 x 4 50 kg 12.Butterfly 3 x 6 30 kg 13.Ginekologia 3 x 10 60 kg Bieżnia interwałowo 6 min. i jestem świeżutka, nie zmęczona. Mam wrażenie , że trening był za lekki. Ale narobiłam tego. Dziwne. Może to przez to, że małe obciążenia na sztandze miałam. Już któryś Twój trening przeglądam i nie mogę się oprzeć wrażeniu, że albo masz słabiutki siad i ciąg, albo potwornie silną górę. Jeszcze jest możliwość, że się cackasz/boisz przy siadach/ciągach lub źle zapamiętujesz/zapisujesz obciążenia
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A co byś sugerował? Ja też zauważam jakąś asymetrię.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|