Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3629503 razy)
|
Dasna
Go
|
Tak trójboistką. Ważne, że dobrze się trzyma i ćwiczy.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Kettle jakby na miarę szyte... . Kto wie, może ustoi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Kiecki też z zakładkami szyją i ... nic.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Mnie się mało co podoba, no może nie tak, ja nie dowierzam, bo wszystko jest tak wyretuszowane, fotoszopowane, poprzycinane, itd., że później rzeczywistość skrzeczy.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Błyskawiczna kuracja...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Błyskawiczna kuracja... Piorunująca.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie mają krem z kolagenem...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Pewnie mają krem z kolagenem... Nie tylko. Jak się, któryś grafik zapędzi to i co dorobi, np. 6-ty palec.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mnie się mało co podoba, no może nie tak, ja nie dowierzam, bo wszystko jest tak wyretuszowane, fotoszopowane, poprzycinane, itd., że później rzeczywistość skrzeczy. Trzeba brać poprawkę A mnie bardziej niż sam planszowy wygląd podoba się całokształt. Sposób poruszania, gesty, mimika, maniera językowa, uśmiech, drobne wady okraszające wygląd... Mam klientkę, bardzo fajną panią, z pozoru zwyczajną, póki się nie uśmiechnie i nie zacznie mówić! Ten uśmiech, ten głos... jakby się niebo otworzyło
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Fajna byla walka tego cipao z Silva?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Fajna byla walka tego cipao z Silva?
Jest gdzieś w necie, nie oglądałem, bo to KSW przecież
|
|
|
|
|
|
|
Deoxys
Go
|
Gavro skończyłem cykl, który mi zaproponowałeś trwający hoho bite 4 miesiące. Co do osiągów, jestem bardzo zadowolony po 20 kg więcej na ciągach i siadach, ławka, zarzut i dipsy + 15, push press troche mniej. Ostatnie 6 tygodni (w tym 4 tygodnie singli), w ogóle zrezygnowałem z ćwiczeń plażowych bo uznałem je za szkodniki Teraz 2 tygodnie odpoczynku. Zmontowałem sobie taki trening i jak możesz przyczep sie : Trening I Wyciskanie na skosie sztangielkami 5x5 Poręcze 5x5 lub 5x3 (tu sie zastanawiam czy nie dać na główne ćw. dipsów, a skos góre na 5x3 sztangielkami) Wyciskanie zza głowy 5x5 (był push press) Trening II (Tutaj chyba nie chce nic zmieniać, jedynie to ułożenie nóg, bede stawał troche szerzej) Siad przedni 5x3 Siad tylny 5x5 Dzień dobry 5x5 Brzuchy Jandy, wznosy nóg na drążku Trening III Zarzut 5x3, zastąpić hang cleanem ? Martwy 5x5 chwyt jak do podrzutu Drążek 5 x mak. różne chwyty
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
SUBIEKTYWNIE patrząc, nie chciałbym tak ćwiczyć. Nie miałbym z tego przyjemności. Wyzwanie również stawiają też dwa ciężkie treningi obok siebie. Zakładając, że musi to być trening dzielony, a przy tym 3-dniowy, zrobiłbym to tak - trzymając się wybranych przez Ciebie ćwiczeń, plus ekstra ode mnie. I - zarzut, siady, dzień dobry II - ławka, poręcze, wyciskanie żołnierskie (ze względu na bardziej naturalny ruch) III - martwy, drążek, WIOSŁO A teraz do akcji niech wkroczy Gavro i wszystko pozamiata
|
|
|
|
|
|
|
|
|