Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3628339 razy)
|
Gavroche
|
O! Teraz tak, ale ... która czaszka to profesor? Inteligentniejsza
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Na pewno?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na pewno? W tym rzecz. Po czaszkach nie da się poznać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kociołek, jestem w matni. Czyli, nie uśniesz? Pełnia?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Była z tydzień temu...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Usnę, usnę. ... może ta jedna czaszka była taka..., taka bardziej jajogłowa...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dobranoc!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A, z wzajemnością.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Tylko, że to ogranicza światopogląd podobno Komu? "Mózgowcom" Nie. To błędne założenie." Mózgowca" prawdziwego nic by nie ograniczało, oprócz uświadomionych własnych słabości , bezmózgowca ogranicza zadufanie , że nie ma ograniczeń. Nie pogadasz se w realu o żarciu, bo sami korytkowcy, wegetarianie i śródziemnojady, wchodzisz na forum gdzie możesz gadać fajnie o żarciu i dupie Maryni, a tu jeb w pysk, że czegoś znowu nie wolno, bo ktoś coś źle zrozumiał No i weź Samo życie. A jeszcze w Internecie, na Forum wychodzą bardziej skrywane zazwyczaj cechy. Mam wrażenie , że zazdrość jest taką dominującą. Stąd biorą się ataki nienawiści, złośliwości, wyśmiewanie innych, chęć pokazania -kto ja jestem, manipulacje. Ooo manipulacje postami czyli wycinanie części wypowiedzi i obśmiewanie jej, to jest to co tygrysy lubią najbardziej. Znasz to pewnie. Albo dowartościowywanie się kosztem innych, pan wie kto ja jestem, co ja mogę , co ja umiem. Internet jest do tego wprost wymarzony. A Forum co i raz nawiedzają tacy co wiedzą lepiej i więcej. Eksperci w DO/ŻO. Krynice mądrości, zresztą wieloletni tzw. optymalni też objawiają się jako ci co wiedzą lepiej. Ba, ale nie tylko jak jeść , ale jak żyć, myśleć itd.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Cały wachlarz charakterów... od białych do czarnych...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tylko, że to ogranicza światopogląd podobno Komu? "Mózgowcom" Nie. To błędne założenie." Mózgowca" prawdziwego nic by nie ograniczało, oprócz uświadomionych własnych słabości , bezmózgowca ogranicza zadufanie , że nie ma ograniczeń. Nie pogadasz se w realu o żarciu, bo sami korytkowcy, wegetarianie i śródziemnojady, wchodzisz na forum gdzie możesz gadać fajnie o żarciu i dupie Maryni, a tu jeb w pysk, że czegoś znowu nie wolno, bo ktoś coś źle zrozumiał No i weź Samo życie. A jeszcze w Internecie, na Forum wychodzą bardziej skrywane zazwyczaj cechy. Mam wrażenie , że zazdrość jest taką dominującą. Stąd biorą się ataki nienawiści, złośliwości, wyśmiewanie innych, chęć pokazania -kto ja jestem, manipulacje. Ooo manipulacje postami czyli wycinanie części wypowiedzi i obśmiewanie jej, to jest to co tygrysy lubią najbardziej. Znasz to pewnie. Albo dowartościowywanie się kosztem innych, pan wie kto ja jestem, co ja mogę , co ja umiem. Internet jest do tego wprost wymarzony. A Forum co i raz nawiedzają tacy co wiedzą lepiej i więcej. Eksperci w DO/ŻO. Krynice mądrości, zresztą wieloletni tzw. optymalni też objawiają się jako ci co wiedzą lepiej. Ba, ale nie tylko jak jeść , ale jak żyć, myśleć itd. No dobra, skoro wszyscy są równi, to czemu tylko Ty masz awatar? Na pewno masz układy z Dyrciem i ukraińską mafią
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Gavroche, nie będę rezygnować z siadów z wolnym ciężarem. Znalazłam rozwiązanie. W siłowniach nie ma stojaków, ale......są faceci.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Gavroche, nie będę rezygnować z siadów z wolnym ciężarem. Znalazłam rozwiązanie. W siłowniach nie ma stojaków, ale......są faceci. Nie wiem czy mnie nie obraziłaś czasem Też o tym myślałem. Jakieś to rozwiązanie jest. W sumie całkiem niezłe
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Eeee tam, kokietujesz tak często, a bardzo wyważenie umiesz się przecież wypowiadać
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|