forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Go. Zaloguj si, lub zarejestruj prosz.
2024-11-24, 18:39:01

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.
669733 wiadomoci w 4061 wtkach; wysane przez 34 uytkownikw
Najnowszy uytkownik: root
* Strona gwna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj si Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Sport to zdrowie.
| | |-+  Siłownia a ŻO
« poprzedni nastpny »
Strony: 1 ... 136 137 138 139 140 [141] 142 143 144 145 146 ... 818 Do dou Drukuj
Autor Wtek: Siłownia a ŻO  (Przeczytany 3628235 razy)
Dasna
Go

Email
Odp: Siłownia a ŻO
« Odpowiedz #2800 : 2014-03-28, 08:30:02 »

Gavroche, nie będę rezygnować z siadów z wolnym ciężarem. Znalazłam rozwiązanie. Rolling Eyes W siłowniach nie ma stojaków, ale......są faceci. Very Happy

Shocked
Napisałbym coś dowcipnego na ten temat, ale może być za pieprzne!  Laughing Laughing Laughing
Eeee tam, kokietujesz tak często, a bardzo wyważenie umiesz się przecież wypowiadać Very Happy
Podpuszczacz.No, proszę. Mr. Green Laughing
Gavroche
Hero Member
wiadomoci: 41595

« Odpowiedz #2801 : 2014-03-28, 11:13:37 »

Kuchenka! Przecież sam pitoliłeś, że Ciebie to j ...cośtam cośtam, a teraz "weź". Shocked No to weź i zaśnij. Confused Laughing
True.
Ale raz do roku i ksiądz jest mężczyzną Very Happy
Radzio
Go

Email
« Odpowiedz #2802 : 2014-03-28, 12:30:37 »

Chyba jak się "rozsiądzie" na wyrze. Laughing
Radzio
Go

Email
« Odpowiedz #2803 : 2014-03-28, 17:55:34 »

Tylko, że to ogranicza światopogląd podobno Cool
Komu?
"Mózgowcom" Very Happy
Nie. To błędne założenie." Mózgowca" prawdziwego nic by nie ograniczało, oprócz uświadomionych własnych słabości , bezmózgowca ogranicza zadufanie , że nie ma ograniczeń.
Nie pogadasz se w realu o żarciu, bo sami korytkowcy, wegetarianie i śródziemnojady, wchodzisz na forum gdzie możesz gadać fajnie o żarciu i dupie Maryni, a tu jeb w pysk, że czegoś znowu nie wolno, bo ktoś coś źle zrozumiał Laughing
No i weź Laughing
Laughing Samo życie. Cool
A jeszcze w Internecie, na Forum wychodzą bardziej skrywane zazwyczaj cechy.
Mam wrażenie , że zazdrość jest taką dominującą. Stąd biorą się ataki nienawiści, złośliwości, wyśmiewanie innych, chęć pokazania -kto ja jestem, manipulacje. Ooo manipulacje postami czyli wycinanie części wypowiedzi i obśmiewanie jej, to jest to co tygrysy lubią najbardziej. Laughing  Znasz to pewnie.  Laughing
Albo dowartościowywanie się kosztem innych, pan wie kto ja jestem, co ja mogę , co ja umiem. Internet jest do tego wprost wymarzony. A Forum co i raz nawiedzają tacy co wiedzą lepiej i więcej. Laughing
 Eksperci w DO/ŻO. Krynice mądrości, zresztą wieloletni tzw. optymalni też objawiają się jako ci co wiedzą lepiej. Ba, ale nie tylko jak jeść , ale jak żyć, myśleć itd. Laughing

A! Kociołek, przypomniałem sobie. Smile
Dużo tego w tym forum udało się scalić do kupy, ale ... "sorry Winnetou"...  Very Happy
Dasna
Go

Email
« Odpowiedz #2804 : 2014-03-29, 16:28:27 »

Jak napisałam tak i zrobiłam.
Stojaków niet, ale był Jurij.
10 min.bieżnia.
Przyciąganie prostych nóg do tułowia 4x 10
Przysiad tylny 3 x 4 31 kg.
                      1 x 4 33, 5 kg
Przysiad przedni 1 x 4 31 kg.  Ciężko, ale wiem , że dam radę. I będzie skok do przodu. Tylko potrzebna mi asekurcja Very Happy Jurij miał klientkę i musiał się nią zająć.
Wykroki za sztangielkami 4 x 10 po 10 kg na rękę
Swing sztangielką 14 kg. 4x 10 spróbowałam i postaram się doszkolić z tego.
Uginanie nóg na maszynie leżąc 4 x 4 25 kg
Prostowanie nóg na maszynie 4 x 6 30 kg
wspinanie na palce 3 x 20
Gavroche
Hero Member

« Odpowiedz #2805 : 2014-03-29, 17:22:22 »

Uparciuch Very Happy
Uważaj na siebie Cool

Jeśli to "przyciąganie prostych nóg do tułowia" to ćwiczenie na brzuch, to nie rób go na początku treningu!
Mięśnie brzucha muszą być świeżutkie, by działać jak stabilizator w siadach, wyciskaniach, wiosłowaniach...
Ze zmęczonymi jesteś mniej bezpieczna i silna.
Czasem kulturyści zalecają jako "specjalistyczną rozgrzewkę" trening brzucha na początku treningu i można się na to zgodzić, gdy robisz pierdoołki na maszynkach, ale nigdy przy ciężkich ćwiczeniach z wolnymi ciężarami  Cool
Dasna
Go

Email
« Odpowiedz #2806 : 2014-03-29, 17:30:14 »

Uparciuch Very Happy
Uważaj na siebie Cool

Jeśli to "przyciąganie prostych nóg do tułowia" to ćwiczenie na brzuch, to nie rób go na początku treningu!
Mięśnie brzucha muszą być świeżutkie, by działać jak stabilizator w siadach, wyciskaniach, wiosłowaniach...
Ze zmęczonymi jesteś mniej bezpieczna i silna.
Czasem kulturyści zalecają jako "specjalistyczną rozgrzewkę" trening brzucha na początku treningu i można się na to zgodzić, gdy robisz pierdoołki na maszynkach, ale nigdy przy ciężkich ćwiczeniach z wolnymi ciężarami  Cool
OK. Zapamiętam.

Uważam, naprawdę. Staram się opanowywać emocje i tak jak pisałeś "uwewnętrzniać", koncentrować , zapinać i oddychać, aby wypełnić płuca powietrzem i stworzyć sobie taki "gorset" ochronny.

Dasna
Go

Email
« Odpowiedz #2807 : 2014-03-29, 17:38:44 »

Mam ogromna satysfakcje z tego jak wyglądam. Wiesz, baba. No, wygląd będzie dla mnie zawsze ważny. Ale i czuję się mocna, prosta, taka nabita się robię. No, są pewne , hm, jak to nazwać objawy, że intensywnie ćwiczę.
Biceps, nie zwracam na niego uwagi a on rośnie, triceps - zlikwidował pelikany, najszerszy grzbietu.He, he podkreśla talię. Laughing
administ
Go

Email
« Odpowiedz #2808 : 2014-03-29, 17:41:59 »

Shocked
Znaczy - bym coś napisał, ale strach ...  Wink  Confused
Dasna
Go

Email
« Odpowiedz #2809 : 2014-03-29, 17:44:12 »

Shocked
Znaczy - bym coś napisał, ale strach ...  Wink  Confused
Taka straszna jestem? Sad Nie bój się Adminku. Jeśli mogę Cię tak nazwać. Wink
administ
Go

Email
« Odpowiedz #2810 : 2014-03-29, 17:45:10 »

Jaka straszna znowu?  Shocked
Jak zobaczę, to stwierdzę...  Very Happy
Dasna
Go

Email
« Odpowiedz #2811 : 2014-03-29, 17:46:22 »

Jaka straszna znowu?  Shocked
Jak zobaczę, to stwierdzę...  Very Happy
Laughing Laughing
A jak Cię będę nawiedzać w snach? Shocked A kysz, maro nieczysta. Laughing
Gavroche
Hero Member

« Odpowiedz #2812 : 2014-03-29, 17:52:54 »

Mam ogromna satysfakcje z tego jak wyglądam. Wiesz, baba. No, wygląd będzie dla mnie zawsze ważny. Ale i czuję się mocna, prosta, taka nabita się robię. No, są pewne , hm, jak to nazwać objawy, że intensywnie ćwiczę.
Biceps, nie zwracam na niego uwagi a on rośnie, triceps - zlikwidował pelikany, najszerszy grzbietu.He, he podkreśla talię. Laughing
Też lubię to wrażenie sprężyn i tłoków pod skórą Very Happy
Coraz częściej zauważam też powiększającą się co roku przepaść w ogólnym wyrazie między mną, a dziadziejącymi przed tv rówieśnikami.

Mi się bardzo podobają umięśnione kobiety Very Happy
Nie kulturystki, może fitneski sylwetkowe, ale poza sezonem, nawodnione i odkarmione.
Wisz, rozumisz?
Naprawdę wolę bardziej "obfitą" kobietę, ale z funkcjonalną mięśniówką, gładką skórą i energią, niż chudą szczapę wybiegową, z obwisłą skórą na cudnych kościach w idealnym rozmiarze Very Happy
Dasna
Go

Email
« Odpowiedz #2813 : 2014-03-29, 18:06:11 »

To ja napisałam z taka pewną nieśmiałością, ale tak bez fałszywej skromności to iiiiihahaha, iiihahaha. Podchodzą nawet obcy ludzie i mówią komplementy. A szczególnie trenerki, bardzo miło i przychylnie.
No i dupsko  Laughing poszło w górę.

Mam świadomość ograniczeń wiekowych, ale sama nie spodziewałam się takich rezultatów. Embarassed Very Happy Very Happy
Gavroche
Hero Member

« Odpowiedz #2814 : 2014-03-29, 18:27:59 »

To ja napisałam z taka pewną nieśmiałością, ale tak bez fałszywej skromności to iiiiihahaha, iiihahaha. Podchodzą nawet obcy ludzie i mówią komplementy. A szczególnie trenerki, bardzo miło i przychylnie.

Mam świadomość ograniczeń wiekowych, ale sama nie spodziewałam się takich rezultatów. Embarassed Very Happy Very Happy

Widzisz?
A w tym wieku...
A na takiej diecie...
A bez supli...
A bez takich ćwiczeń...
A bez...

Dasna
Go

Email
« Odpowiedz #2815 : 2014-03-29, 19:10:13 »

Widzisz?
A w tym wieku...
A na takiej diecie...
A bez supli...
A bez takich ćwiczeń...
A bez...

Beza beza, beza, beza, bez. Tak śpiewał termit w Kaczorze Donaldzie. I ja sobie bezuję. Laughing
Dasna
Go

Email
« Odpowiedz #2816 : 2014-03-31, 21:50:05 »

O, żeż w mordę jeża jak mnie bolą łydki. Ja tu się produkuje ze sztangą a zwykle wspięcia na palce bez obciążenia powodują, że łydki mało co mi nie eksplodują. Chodzić nie mogę. Shocked
Do środy robię sobie luzik. Dzisiaj relaksowo 10 pompeczek i szlus. Cool
renia
Hero Member
Pe: Kobieta
wiadomoci: 72243

« Odpowiedz #2817 : 2014-03-31, 21:55:58 »

No co Wy tym jeżom spokoju nie dajecie... Rolling Eyes Confused Cool

Dasna
Go

Email
« Odpowiedz #2818 : 2014-03-31, 21:57:29 »

No co Wy tym jeżom spokoju nie dajecie... Rolling Eyes Confused Cool
A, bo się zjeżyłam. Laughing
renia
Hero Member
Pe: Kobieta
wiadomoci: 72243

« Odpowiedz #2819 : 2014-03-31, 22:03:04 »

Laughing

Strony: 1 ... 136 137 138 139 140 [141] 142 143 144 145 146 ... 818 Do gry Drukuj 
« poprzedni nastpny »
Skocz do:  

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Dziaajce na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeone.
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.043 sekund z 20 zapytaniami.