|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nie, no Blackend albo trenuję na poważnie albo zawracam gitarę i się dowartościowuję, że mam zamiar.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie, no Blackend albo trenuję na poważnie albo zawracam gitarę i się dowartościowuję, że mam zamiar. 70% ludzi w klubach to "wieczni początkujący".
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie, no Blackend albo trenuję na poważnie albo zawracam gitarę albo "jak se Pani..."
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Twardy charakter, taki z tych co nie zawodzą.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj na luzie pilates. Jednak w Polsce lżejszy wariant. Ta mała Ola na Ukrainie to daje popalić. Jednak to dobrze, że dzisiaj luzik, bo taka odprężona to jutro będę mogła sobie podźwigać i pozarzucać, tym bardziej , że nadgarstki nie dają znaku.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale Mistrzostwa Europy się już skończyły...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Zauważyłam , że u mocno umięśnionych kulturystek szczęka robi się jakaś inna. Stina mięśniaczka , że hej.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To od zgrzytania zębami!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ale Mistrzostwa Europy się już skończyły... Tak i Dołęga poszkapił. Dokończę za niego poza, niech tam. Mogę i po Mistrzostwach.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tak i Dołęga poszkapił.
Nie Dołęga!
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zauważyłam , że u mocno umięśnionych kulturystek szczęka robi się jakaś inna. Stina mięśniaczka , że hej. Bo, albo mają naturalnie wysokie poziomy androgenów, albo pomagają naturze Sesje zdjęciowe też są robione kiedy dziewczęta są mocno odtłuszczone i odwodnione, po zawodach zwykle, co potęguje efekt.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
http://www.youtube.com/watch?v=9LLbOsKkofc Różnice w podejściu. Pyrros rwał z niższego siadu. Aha, to rwanie tez ma jakby na początku dwie fazy. A ja chciałam jednym ruchem wyrwać z podłogi sztangę a wtedy cały ciężar idzie na ręce. To się tak nie da.
|
|
|
|
|
|
|
|