Dasna
Go
|
Dzisiaj moja waga z rana to 58, 6 kg. Dobrze, migruję w stronę 58 kg tak jak sobie założyłam.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Przy czym na śniadanko 5 żółteczek na solidnej porcji masła i sałatka z pomidorów.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przy czym na śniadanko 5 żółteczek na solidnej porcji masła i sałatka z pomidorów. Nie sało? Aha, post
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Przy czym na śniadanko 5 żółteczek na solidnej porcji masła i sałatka z pomidorów. Nie sało? Aha, post Post? Zapomniałam.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzieci i starcy są zwolnieni
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzieci i starcy są zwolnieni Tutaj nie ma ani starców, ani dzieci...aniani...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzieci i starcy są zwolnieni Tutaj nie ma ani starców, ani dzieci...aniani... Czyli wszyscy grzecznie poszczą?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Przy czym na śniadanko 5 żółteczek na solidnej porcji masła i sałatka z pomidorów. Nie sało? Aha, post Post? Zapomniałam. No post, ja tez wlasnie napisalem sobie posta.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Cos wymysle, choc Waclaw z pewnoscia bedzie niezadowolony jak i rzesza zamiedzowych optybetoniakow
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
renia
|
Napisz lepiej do Coolesia na priv, żeby Ci całe menu optymalnych chorób podał, żeby Cię nic nie zaskoczyło...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj poćwiczyłam dobrze i pożytecznie. 1.Rozgrzewka, rozciąganie 2. Power snatch pojedyncze 15 razy 21 kg 2. Front squat 3 x 4 28, 5 kg 3.Power clean 3 x 4 28, 5 kg 4. Próby scot press albo przysiady z hantla nad głowa to kosmos. Beznadzieja. Kurka wodna to trzeba ćwiczyć od dziecka. 5.Dumbbel snatch 3 x 10 10 kg 6.Ściąganie drążkow maszyny szerokim chwytem za siebie 4 x 8 35 kg 7.Wąskim chwytem 3 x 8 35 kg 8.Szerokim przed siebie 3 x 8 35 kg 9.Lawka rzymska bicek 3 x 6 6 kg Bieżnia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|