Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3644296 razy)
|
Dasna
Go
|
100 kg to marne 30% mojego martwego ciągu, a rwałem w życiu tyle razy, że "samo się robi" Ale tak, większość ludzi niezwiązanych z tym sportem, oglądających tylko wyjścia na zawodach w życiowej formie, ma nikłe pojęcie co to znaczy trzymać podwójny ciężar ciała nad głową A w ogóle wydźwignąć go z podestu nad głowę. Jakie to trzeba mieć mięśnie i stabilność. Cooo? 300 kg robisz w MC? Zaraz , zaraz . Ja dobrze liczę?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
100 kg to marne 30% mojego martwego ciągu, a rwałem w życiu tyle razy, że "samo się robi" Ale tak, większość ludzi niezwiązanych z tym sportem, oglądających tylko wyjścia na zawodach w życiowej formie, ma nikłe pojęcie co to znaczy trzymać podwójny ciężar ciała nad głową A w ogóle wydźwignąć go z podestu nad głowę. Jakie to trzeba mieć mięśnie i stabilność. Cooo? 300 kg robisz w MC? Zaraz , zaraz . Ja dobrze liczę? Phi Ten robi 12 razy http://pomper.pl/5438-mateusz_baron_martwy_ciag_300kg_12_razy.html
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
100 kg to marne 30% mojego martwego ciągu, a rwałem w życiu tyle razy, że "samo się robi" Ale tak, większość ludzi niezwiązanych z tym sportem, oglądających tylko wyjścia na zawodach w życiowej formie, ma nikłe pojęcie co to znaczy trzymać podwójny ciężar ciała nad głową A w ogóle wydźwignąć go z podestu nad głowę. Jakie to trzeba mieć mięśnie i stabilność. Cooo? 300 kg robisz w MC? Zaraz , zaraz . Ja dobrze liczę? Phi Ten robi 12 razy http://pomper.pl/5438-mateusz_baron_martwy_ciag_300kg_12_razy.htmlPhi. Ładne mi phi. Boże. Ale pleców nie miał idealnie prostych. A kto zacz ten Mateusz Baron? Gavroche a co sądzisz o Pudzianie? Przecież to silny facet. Czy on dobrze zrobił, że poszedł do tego MMA?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
100 kg to marne 30% mojego martwego ciągu, a rwałem w życiu tyle razy, że "samo się robi" Ale tak, większość ludzi niezwiązanych z tym sportem, oglądających tylko wyjścia na zawodach w życiowej formie, ma nikłe pojęcie co to znaczy trzymać podwójny ciężar ciała nad głową A w ogóle wydźwignąć go z podestu nad głowę. Jakie to trzeba mieć mięśnie i stabilność. Cooo? 300 kg robisz w MC? Zaraz , zaraz . Ja dobrze liczę? Phi Ten robi 12 razy http://pomper.pl/5438-mateusz_baron_martwy_ciag_300kg_12_razy.htmlPhi. Ładne mi phi. Boże. Ale pleców nie miał idealnie prostych. A kto zacz ten Mateusz Baron? Gavroche a co sądzisz o Pudzianie? Przecież to silny facet. Czy on dobrze zrobił, że poszedł do tego MMA? Mateusz to strongman, jak Pudzian. Siła sile nie równa, ale zaprzeczyć się nie da, był świetnym strongmanem, silnym, szybkim, wytrzymałym, wszechstronnym. Dobrze zrobił, bo to kasa duża Ale teraz strongmani się wstydzą, że jakiś chudzielec obija najsilniejszego człowieka świata... Lepiej by zrobił zostając armwrestlerem
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Chudzielec (chudzielce)? Chyba im bliżej do tych no... spaślaków.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Chudzielec (chudzielce)? Chyba im bliżej do tych no... spaślaków. Z punktu widzenia 150 kg strongmana, chudzielce
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No... dorodne chłopaczki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
uch. Ale to jeden.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
uch. Ale to jeden. Aaaaa, juz poniała. Nie jeden. Pogubiłam się w tych menczyznach. Tak, niby muskulatura jest a tu bebech taki wywalony. I ten bebech umięśniony niby, ale taki nieestetyczny.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
O, dopiero zauważyłam. Przeczytałam i 100% racji. Mr. Największy Bebech właśnie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj trening z Jurijem i...... sztanga. A jak. Przy okazji opowiedziałam mu jakich rad udzielasz mi Gavroche i widzę , że Jurij się dostosuje. Np. w kwestii przysiadu, że nie potrzeba mi (myślę póki co )butów tylko, żebym ćwiczyła siady a to na krążkach a to nawet bez butów itd. No i postaram się , żeby nie brzmiało to ....a Gavroche napisał.... 1. Rozgrzewka spokojna na orbitreku i ciut wyginania (nie rozciąganie, tez przekazałam uwagi ) 2. Z samą sztangą 3 x 10 zarzut, przysiad i push press. 3. Push press pojedyncze 5 razy 23, 5 kg. 4 .MC na ugiętych 1 x 6 51 kg 1 x 1 55 kg ( z paskami) ( też powiedziałam a Gavroche powiedział, że na 1 raz to i 60 kg, :lol ) 1 x 4 51 kg 1 x 6 48, 5 kg 5.Na maszynie ściąganie rączek (prosty brzucha) 3 x 20 25 kg 6.Unoszenie nóg w zwisie w malej amplitudzie 3 x 20 7.Bieżnia 5 min. maks potem 10 min. wyciszenie. I teraz jestem zadowolona z podejścia trenera do mojego treningu, bo wyczuwam, że zrozumiał, że ja na poważnie a nie , że przychodzi paniusia się powygłupiać czy co?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|