Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Muszę czekać, aż Renia się wypowie... O ile się wypowie, w tej kwestii...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Napisałam i skasowałam, bo to nie nadawało sie do publikacji... Tak mi mówi intuicja...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Napisałam i skasowałam, bo to nie nadawało sie do publikacji... Tak mi mówi intuicja... Intuicja jest potężną i wbrew pozorom logiczną siłą. Ostatnio jak oglądałam program o zawiłościach mózgu to rzeczony w sposób intuicyjny wybrał najbardziej logiczne rozwiązanie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Rzeczony chodził pewnie na glukozie z zapętleniem synaptycznym... Nie wiem na czym rzeczony chodził, ale sprawił się dobrze. Zapętlenie było , ale je rozpętlił.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Rzeczony chodził pewnie na glukozie z zapętleniem synaptycznym... Nie wiem na czym rzeczony chodził, ale sprawił się dobrze. Zapętlenie było , ale je rozpętlił. Zapętlenie sprzyja właśnie intuicyjnemu procesowi myślowemu ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Czy kawa jest używką? ... Kombinuj sama, nie wahaj się wprowadzać własnego porządku, ufaj instynktowi. ...
Instynkt to nie to samo, co intuicja. Ale mogę się mylić. A poza tym skąd ta nagła myśl o ufności, od kosmosiów?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czy kawa jest używką? ... Kombinuj sama, nie wahaj się wprowadzać własnego porządku, ufaj instynktowi. ...
Instynkt to nie to samo, co intuicja. Ale mogę się mylić. A poza tym skąd ta nagła myśl o ufności, od kosmosiów? Wiki je rozróżnia Właśnie instynkt to po przodkach, a w mojej linii Kosmosi nie występują
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj wziąwszy pod uwagę tatuaż i nie w pełni zregenerowane mięśnie grzbietu do sztangi nie podchodziłam a na maszyny kładłam ręcznik. Zaczęłam nietypowo, bo i maszyny zajęte i "mój" kawałek podłogi. 1.Ginekologia 4 x 30 50 kg na odwodziciele i tyle samo na przywodziciele. 2.Wypady z hantlami 4 x 10 10 kg 3.Swing z 12 kg 4 x 20 z 14 kg 1 x 20 4.Pull throught 3 x 10 27, 5 kg 5.Prostowanie nóg na maszynie 4 x 10 30 kg 6.Wspięcia na palce 3 x 30 Bieżnia 5 min. intensywnie i 3 min.wyciszenie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przy ćwiczeniach wysokopowtórzeniowych dynamicznych spróbuj czasem zaczynać od większego ciężaru, a kończyć na mniejszym. Tu: Swing 1x20@14kg, 4x20@12kg. Nie jest to jakieś konieczne, ale pozwala w miarę bezboleśnie zwiększyć tonaż treningowy. Na początku ćwiczenia jesteś zawsze świeższa (niezależnie od ogólnego zmęczenia w trakcie sesji) to cecha CUN, więc może okazać się, że zrobisz nie jedną, a kilka serii na wyższym ciężarze; 3x20@14kg, 2x20@12kg. A dwie serie więcej w tym przypadku to 80kg (2kgx40 powtórzeń)!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Przy ćwiczeniach wysokopowtórzeniowych dynamicznych spróbuj czasem zaczynać od większego ciężaru, a kończyć na mniejszym. Tu: Swing 1x20@14kg, 4x20@12kg. Nie jest to jakieś konieczne, ale pozwala w miarę bezboleśnie zwiększyć tonaż treningowy. Na początku ćwiczenia jesteś zawsze świeższa (niezależnie od ogólnego zmęczenia w trakcie sesji) to cecha CUN, więc może okazać się, że zrobisz nie jedną, a kilka serii na wyższym ciężarze; 3x20@14kg, 2x20@12kg. A dwie serie więcej w tym przypadku to 80kg (2kgx40 powtórzeń)! Aha. Dzięki za podpowiedź.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Po tygodniu laby ogarnął mnie leń. Ale ......dzisiaj jednak mobilizacja. Jurij coś teraz w drugą stronę poszedł. 1. Coś na kształt thruster'a z samą sztangą 3 x 10 2.MC na ugiętych 1 x 6 51 kg 1 x 4 53 kg 1 x 1 63 kg 1 x 2 63 k3 1 x 4 53 kg 1 x 6 51 kg 3. Sciąganie drążka maszyny wąskim podchwytem 3 x 10 25 kg 4.Zarzut podejścia pojedyńcze lub podwójne 3 x 2 28,5 kg 1 x 2 31 kg 5. Wyprosty body bar'u przed soba w leżeniu 3 x 20 , myślałam, że zejdę 6.Sciąganie pasków maszyny na prosty brzucha 3 x 20 20 kg Bieżnia spokojnie 15 min.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
..a fengszuj?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
..a fengszuj? Zapalenie spojówek wyleczone, lepiej na zimne dmuchać i świeży tatuaż tez lepiej nie kusić losu. Może w czwartek pójdę do sauny, oczywiście z własnym ręcznikiem, ale przemyślę to jeszcze.
|
|
|
|
|
|
|
|