Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3627686 razy)
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Bardzo ładne dziewczyny, przynajmniej mnie się spodobały. He, he masz w tym swój udział, bo tydzień temu ja powiedziałam. A mój trener od podnoszenia ciężarów to napisał mi, że na jeden ruch 60 kg podniosę. I popatrz, popatrz. Jurij jakoś skwapliwie mi dokłada. A w ogóle moje założenie, już takie osobiste to MC 80 kg do końca roku.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A w ogóle moje założenie, już takie osobiste to MC 80 kg do końca roku. W takim razie na "po Świętach" wstaw 80 kg, potem cofnij się do dziś i wymyśl jaką sensowną progresję Strzelam... kilogram co dwa tygodnie?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A w ogóle moje założenie, już takie osobiste to MC 80 kg do końca roku. W takim razie na "po Świętach" wstaw 80 kg, potem cofnij się do dziś i wymyśl jaką sensowną progresję Strzelam... kilogram co dwa tygodnie? Zaraz wezmę kalkulator.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Zostało z majem do końca roku 8 miesięcy czyli 32 tygodnie. Co drugi tydzień 1, 5 kg to wychodzi od dzisiaj 24 kg czyli tak plus minus 84 kg. Dobrze policzyłam? Ale jeszcze musi być jakaś dłuższa przerwa czyli powiedzmy zostaje 29 tygodni. Czyli co dwa tygodnie 1, 5 kg wychodzi dodatkowo 21, 75 kg. Hm?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zostało z majem do końca roku 8 miesięcy czyli 32 tygodnie. Co drugi tydzień 1, 5 kg to wychodzi od dzisiaj 24 kg czyli tak plus minus 84 kg. Dobrze policzyłam? Ale jeszcze musi być jakaś dłuższa przerwa czyli powiedzmy zostaje 29 tygodni. Czyli co dwa tygodnie 1, 5 kg wychodzi dodatkowo 21, 75 kg. Hm?
To tylko szacunki, ale wystarczą, kierunek dobry Miesiąc laby, to konieczność, ale lepiej nieco więcej Niektórzy wolą rozdzielić to po dwa tygodnie, kilka razy w roku, u mnie dobrze działa miesiąc bez ciężarów (ale inna aktywność jak najbardziej) plus tydzień tu czy tam, w miarę potrzeb Dobry plan musi być elastyczny, bo niedawno gadaliśmy, że życie plecie po swojemu... rodzina, znajomi, praca. Długofalowe są najlepsze, bo wtedy pojedyncza sesja ma niewielkie znaczenie dla całego ciągu Ja najbardziej lubię 16 tygodniowe cykle, jest obszernie i luźno, i można potańczyć, ale konstruuje się też i półroczne, i trzytygodniowe
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pewnie jeszcze nie jedne takie kwiatki wyjdą Zarzut ze zwisu, też jest ok
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Pewnie jeszcze nie jedne takie kwiatki wyjdą Zarzut ze zwisu, też jest ok Nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło. O wiele lżej mi się ciągnie i zarzuca jednym ruchem z podłogi niż ze zwisu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Taką ma porządna babcię, a tak się wyrodził...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj bardzo byłam skupiona i mocna. Uch. Na cały regulator moje utwory Pantera, Metallica , Rammstein. I adrenalina. Jak wczoraj pojadłam bazarowego twarogu z separatorną śmietaną , hm w zasadzie ciężko ją nazwać śmietaną, bo dzisiaj już było z niej masło, to i więcej bym pociągnęła. . A przed treningiem ( 2 godz.) 2 żółtka na miękko coby nie obciążać żołądka 1.Przysiady tylne 1 x 6 31 kg 1 x 4 36 kg 1 x 1 41 kg 1 x 1 41 kg 1 x 4 36 kg 1 x 6 31 kg 2.Przysiady przednie 1 x 6 28, 5 kg 1 x 4 31 kg 1 x 1 33,5 kg 1 x 33, 5 kg 1 x 4 31 kg 1 x 6 28, 5 kg 3.MC na prostych 3 x 10 41 kg 4. Wykroki z hantlami 3 x 15 po 8 kg 5.Na ławce skośnej w leżeniu przyciąganie ugiętych nóg to tułowia 3x 15 I bieżnia 15 min na wyciszenie. Teraz byłam głodna to wsunęłam znów twaróg ze śmietaną separatorną czyli masłem i jestem jak nowo narodzona. Hm, na razie nie myślę jednak o zejściu do 58 kg, bo obwody same zlatują, poza tym jestem głodna, więc po prostu jem a mięśnie już konkretnie wylazły. Jak wrócę do domu to muszę się zważyć.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A przypadkiem nie zrobilas hand zamiast power? I znowu caly trening na darmo hehe, nie bedzie sily nic a nic
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
|