MariuszM
Go
|
na zrzucenie w pasie dobre sa weglowodany,co kortyzol 'zbijaja' na sen na przyklad
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
na zrzucenie w pasie dobre sa weglowodany,co kortyzol 'zbijaja' na sen na przyklad Dzięki Mariusz. Może 1/2 jabłka .Hm? Albo kostka gorzkiej czekolady.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Moze 100-200g obranego ziemniaka. Moze moze
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Prościej trzy landrynki i o pomyłkę trudniej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Prościej trzy landrynki i o pomyłkę trudniej. Ble. Nie lubię landrynek.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Może być 20-30g etanolu zamiast... 1g alkoholu należy liczyć jak bez mała 1.5 lub nawet 2g węglowodanów! Zależy czy się spali, czy odłoży w tłuszczu, jak się odłoży, to mnożymy przez dwa.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Prościej trzy landrynki i o pomyłkę trudniej. Leniwiec Dla mnie zbyt słodko Chyba,że miętówka
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Prościej trzy landrynki i o pomyłkę trudniej. Leniwiec Dla mnie zbyt słodko Chyba,że miętówka Mi się nie zawsze chce te kartofle gotować, warzyw w takich ilościach nie lubię, to co zostaje? Kawałek owocu zwykle
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Prościej trzy landrynki i o pomyłkę trudniej. Leniwiec Dla mnie zbyt słodko Chyba,że miętówka Mi się nie zawsze chce te kartofle gotować, warzyw w takich ilościach nie lubię, to co zostaje? Kawałek owocu zwykle U mnie jabłko szara reneta lub kisiel
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Prościej trzy landrynki i o pomyłkę trudniej. Leniwiec Dla mnie zbyt słodko Chyba,że miętówka Miętowki też są sopco, ważne aby tylko dawkę rozłożyć w stosownym czasie.
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Sa wiecej niz spoco ... mi np. pomogly rzucic palenie
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Moze 100-200g obranego ziemniaka. Moze moze a mieso na obiad z samymi warzywami. U mnie zlecialo az (nie)milo.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja chcę schudnąć tylko na brzuchu. Tylko.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A to teraz jakoś tak mazidłami mażą tam gdzie się chce schudnąć i ultradźwiękami po tym jeżdżą i się ponoć chudnie... Ostatecznie szpilą można odessać! Eeeee.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No, co "eeeee". Sam kaloryferek się nie zrobi!
|
|
|
|
|
|
|
|