Blackend
|
Kiedy to fajne jest, bo emocjonalne i szczere.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A mnie coś dzisiaj naszło i poleciałam na siłownię o nietypowej dla mnie porz, jak na siłkę. Wchodzę a tam........ tłumy. No to co było robić znalazłam mały kącik i potłukłam tylko dzisiaj dwa ćwiczenia rwanie i zarzut. 1.Dumbbel snatch 5 x 10 10 kg 2.Power clean 10 x 31kg 5 x 33, 5 kg 3. Power snatch 10 x 21 kg 4 x 23, 5 kg Bieżnia i......... zleciało 2 godziny.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ciekawe. Jak to można nawet z poważnymi schorzeniami dojść do świetnych wyników i poprzez ciężki trening leczyć się. I biznesem zarządzać,
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj przez Zyona i te jego linki poleciałam na Latino step. Coby wyrabiać giętkość. Spocona jak mysz, czerwona i zipiąca skończyłam zajęcia i zregenerowałam się. No to jeszcze nieśmiało, zajrzałam do siłowni i delikatnie tylko na maszynach coby się nie obciążyć poćwiczyłam. Tak na utrwalenie. 1.Ściąganie drążków maszyny do siebie 4 x 10 40 kg 2.Buterrfly 4 x 10 35 kg 3. Wyciskanie drążków maszyny do góry 4 x 10 20 kg 4.Na bicka uginanie przedramienia 2 x 8 6 kg. i sobie poszłam.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
a weglowodany (do)jadla?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dzisiaj przez Zyona i te jego linki poleciałam na Latino step. Coby wyrabiać giętkość. Przeze mnie? A co ja zem zrobil? Chesz wyrobic gietkosc i dinkosc to rob trifecte To tylko sekwencja 3 cwiczen (w sumie 4 , bo ostatnie jest na strone lewa i prawa) nie zajmujaca wiecej niz minute dziennie, na poczatku A efekty kapitalne. https://www.youtube.com/watch?v=S4feVupBxRs
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
dinkosc @ gibkosc mialo byc, cholerka...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
A mnie coś dzisiaj naszło i poleciałam na siłownię o nietypowej dla mnie porz, jak na siłkę. Wchodzę a tam........ tłumy. No to co było robić znalazłam mały kącik i potłukłam tylko dzisiaj dwa ćwiczenia rwanie i zarzut. 1.Dumbbel snatch 5 x 10 10 kg 2.Power clean 10 x 31kg 5 x 33, 5 kg 3. Power snatch 10 x 21 kg 4 x 23, 5 kg Bieżnia i......... zleciało 2 godziny. Dwie godziny takie coś? To nieźle się tam obijacie...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
a weglowodany (do)jadla? Eeeee, cały dzień jakieś węglowodany jadłam. Mam jabłko to może pół albo ćwiartkę wcisnę.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A mnie coś dzisiaj naszło i poleciałam na siłownię o nietypowej dla mnie porz, jak na siłkę. Wchodzę a tam........ tłumy. No to co było robić znalazłam mały kącik i potłukłam tylko dzisiaj dwa ćwiczenia rwanie i zarzut. 1.Dumbbel snatch 5 x 10 10 kg 2.Power clean 10 x 31kg 5 x 33, 5 kg 3. Power snatch 10 x 21 kg 4 x 23, 5 kg Bieżnia i......... zleciało 2 godziny. Dwie godziny takie coś? To nieźle się tam obijacie...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Podoba mi się, że każdy z nas trenujących tutaj, ma nieco inną lotkę na sport i w innym kierunku mu to ewoluuje
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A mnie coś dzisiaj naszło i poleciałam na siłownię o nietypowej dla mnie porz, jak na siłkę. Wchodzę a tam........ tłumy. No to co było robić znalazłam mały kącik i potłukłam tylko dzisiaj dwa ćwiczenia rwanie i zarzut. 1.Dumbbel snatch 5 x 10 10 kg 2.Power clean 10 x 31kg 5 x 33, 5 kg 3. Power snatch 10 x 21 kg 4 x 23, 5 kg Bieżnia i......... zleciało 2 godziny. Dwie godziny takie coś? To nieźle się tam obijacie... To były pojedyncze podejścia. Teraz robiłam faktyczny power clean, więc odpoczywałam trochę przed następnym podejściem. Nie chcę sobie ponadrywać więzadeł tłukąc raz za razem i dynamicznie opuszczając sztangę, który to moment jest dość ryzykowny.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj przez Zyona i te jego linki poleciałam na Latino step. Coby wyrabiać giętkość. Przeze mnie? A co ja zem zrobil? Chesz wyrobic gietkosc i dinkosc to rob trifecte To tylko sekwencja 3 cwiczen (w sumie 4 , bo ostatnie jest na strone lewa i prawa) nie zajmujaca wiecej niz minute dziennie, na poczatku A efekty kapitalne. https://www.youtube.com/watch?v=S4feVupBxRsNo, to jest joga jak w mordę strzelił. I jeszcze w jodze większe wygibasy.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To nie jest joga, bo wszystkie te elementy wykonuje sie silowo, tam nie ma miejsca na relaks.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
To nie jest joga, bo wszystkie te elementy wykonuje sie silowo, tam nie ma miejsca na relaks.
Joga to też nie relaks tylko ciężkie ćwiczenia. Relaks to jest jak ja sobie idę na spacer. Zyon każde ćwiczenie może być ciężkie a może być relaksowe. Zależy jak je wykonamy.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No moze i tak, ale robienie poziomki (L-sit) czy mostka (odpowiednik MC w cwiczeniach BW) do jogi raczej sie nie zalicza Te skrety moze i tak wygladaja ale sprobuj spiac rece za plecami odkrecajac sie w druga strone Tak jakby ci ktos kazal sprezyne odkrecac, ja na poczatku robilem z recznikiem Po 4 minutach pot sie lal strumieniem i ciezko bylo zlapac oddech a joga raczej nie doprowadza do takich stanow
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
No moze i tak, ale robienie poziomki (L-sit) czy mostka (odpowiednik MC w cwiczeniach BW) do jogi raczej sie nie zalicza Te skrety moze i tak wygladaja ale sprobuj spiac rece za plecami odkrecajac sie w druga strone Tak jakby ci ktos kazal sprezyne odkrecac, ja na poczatku robilem z recznikiem Po 4 minutach pot sie lal strumieniem i ciezko bylo zlapac oddech a joga raczej nie doprowadza do takich stanow Zyon ja jestem spocona i wyżęta po pilatesie a tam podobne skręty wykonuję. Poszłam na jogę i spociłam się jak mysz. Mnie się wydaje, że to zależy od stopnia wytrenowania. Jak to w jodze nie robisz mostka? http://www.joga-joga.pl/pl106/teksty82/Urdhva_Dhanurasana
|
|
|
|
|
|
|
|