Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3627637 razy)
|
Dasna
Go
|
O to, to. Usłyszałam :" phi tu dziewczyny MC na prostych, lekko 41 kg ciągną. Aha, po clean power i clean jerk? A nie do tego to nawet nie podchodzą, bo by się połamały." Ja nie bardzo dam się podpuszczać. Ba, zapobiegać tachykardii mogę tylko spokojem, przerwami między seriami, techniką, regeneracją, nie wspomnę o odżywianiu.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Zobacz profil Prywatna wiadomość (Online) Odp: Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I « Odpowiedz #858 : 2014-05-14, 08:26:02 » Odpowiedz cytując Jednak silowka bw ma swoje inne prawa, czuje sie jakby mnie ktos z krzyza zdjal. Bola miesnie jak pierun. Ale oczywiscie to nie przeszkodzilo mi to w treningu Very Happy Dzisiaj skromnie, ale i tak ponad godzine, bo czasy przerw dlugie RTO dips Drazek hollow body RTO pushups R MU
A to kto napisał?
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
O to, to. Usłyszałam :" phi tu dziewczyny MC na prostych, lekko 41 kg ciągną. Aha, po clean power i clean jerk? A nie do tego to nawet nie podchodzą, bo by się połamały." Ja nie bardzo dam się podpuszczać. Ba, zapobiegać tachykardii mogę tylko spokojem, przerwami między seriami, techniką, regeneracją, nie wspomnę o odżywianiu. Chodziło mi o taką "tachykardię" w przenośni, żeby nie emocjonować się za bardzo Na wyrzucie sterydów i katecholamin do krwiobiegu można sobie krzywdę łatwo zrobić, traci się obiektywizm i przecenia możliwości Konia należy poganiać tylko tyle, by szedł, im dłużej, tym lepiej
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
O to, to. Usłyszałam :" phi tu dziewczyny MC na prostych, lekko 41 kg ciągną. Aha, po clean power i clean jerk? A nie do tego to nawet nie podchodzą, bo by się połamały." Ja nie bardzo dam się podpuszczać. Ba, zapobiegać tachykardii mogę tylko spokojem, przerwami między seriami, techniką, regeneracją, nie wspomnę o odżywianiu. Chodziło mi o taką "tachykardię" w przenośni, żeby nie emocjonować się za bardzo Na wyrzucie sterydów i katecholamin do krwiobiegu można sobie krzywdę łatwo zrobić, traci się obiektywizm i przecenia możliwości Konia należy poganiać tylko tyle, by szedł, im dłużej, tym lepiej Так точно.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj miałam siłę mimo upału. Chyba po wczorajszej separatornej śmietanie, białym serze , śmietance i żółtkach,aaaaa i jeszcze na wieczór super masaż u p.Rostika. P. Rostik wbił mi paluchy w kaptury aż wrzasnęłam i stwierdził , oho ho same mięśnie. 1.Przysiad przedni 1 x 6 28, 5 1 x 4 31,5 1 x 1 33,5 kg 1 x 1 36 kg 1 x 4 31, 5 kg 1 x 6 28, 5 kg 2.Przysiad tylni 1 x 6 31 kg 1 x 4 36 kg 1 x 1 43, 5 kg 1 x 1 46 kg 1 x 4 36 kg 1 x 6 31 kg 3.MC na prostych 4 x 10 41 kg 4.I bokserskie ćwiczenie Leżenie na plecach , ręce za głowę trener trzyma przed soba talerz 5 kg i w b.szybkim tempie podnoszenie tułowia przejęcie talerza i z nim ręce i tułów (takie brzuszki) do tyłu i znowu oddaję talerz i znowu przejmuje. 3x 10 . B.fajne ćwiczenie 5.Wykroki z hantlami 3 x 20 8 kg 6.I bieżnia w wolnym tempie 1 godz., bo omawialiśmy sytuację polityczna i ekonomiczną na Ukrainie. Szybki fengszuj sauna- zimny prysznic i jutro pilates u Oli , która katuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jurij sprawdzał czy same mięśnie? Fronty na 36 kg i backi na 46, bardzo ładnie Nadal bez stojaków?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jurij sprawdzał czy same mięśnie? Fronty na 36 kg i backi na 46, bardzo ładnie Nadal bez stojaków? Ostatnio wychodzę jakaś posiniaczona. Jurij śmieje się, że mnie przecież nie bije. A kto go tam wie. Jurij podaje. Tyle nie zarzucę ani nie przeniosę nad głową.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Podpuszczacz.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Taki bacek na 46kg, to nie jedną by pogiął! Ale nie Dasnę! Wolę się nie pogiąć, bo z wyprostowaniem potem byłaby bieda. [/quote Myślę, że gdybyś miała stojaki, to na początku treningu, 10 kilo więcej siadasz za tyłu spokojnie
|
|
|
|
|
|
|
|
|