Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3627800 razy)
|
|
Gavroche
|
Bez dwóch zdań Czysty umysł to podstawa. Nie zawsze jednak możliwe jest zostawienie problemów przed drzwiami klubu. Wtedy taką sesję można poświęcić na "psychoterapię" Na mój układ nerwowy najbardziej tonująco działają 2-3 ćwiczenia, w 2-3 seriach, po 2-3 powtórzenia na 90%. Krótko, treściwie i do domu, a głowa lżejsza Inni lubią się sponiewierać, trzeba samemu znaleźć sposób...
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
Ja staram się od dłuższego czasu przekonać kobitę do ćwiczeń z obciążeniem, ale niestety... nic to. Argument, że kobieta powinna ćwiczyć w taki sposób jak mężczyzna nie jest zbyt przekonywujący Całym tym "fitness" osiąga swoje, no ale... Góry ciała nie ćwiczy w ogóle, mówi, że jej się podoba jak to wygląda. Mi też, ale nie o to kaman. Dobrze, że chociaż przysiady robi...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja staram się od dłuższego czasu przekonać kobitę do ćwiczeń z obciążeniem, ale niestety... nic to. Argument, że kobieta powinna ćwiczyć w taki sposób jak mężczyzna nie jest zbyt przekonywujący Całym tym "fitness" osiąga swoje, no ale... Góry ciała nie ćwiczy w ogóle, mówi, że jej się podoba jak to wygląda. Mi też, ale nie o to kaman. Dobrze, że chociaż przysiady robi... Teraz sezon na basen, rolki i rower, więc i moja pani ciężary odstawia na bok. Ale przez większość roku, martwy ciąg i wyciskania przynajmniej idą, bo jak inaczej?
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Taki bacek na 46kg, to nie jedną by pogiął! Ale nie Dasnę! Co to jest bacek? Niefortunne troszkę spolszczenie przysiadu ze sztangą na barkach Od ang. back squat.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Byłam na pilatesie z Olą i jak zwykle katownia. Ona ma przygotowanie akrobatyczne, giętka jak trzcina a wzrost tak z 1,40 m. I właśnie po obserwacjach w lustrze , gdzie stwierdziłam , że jestem sztywna jak kołek, zasapana i mało wytrzymała, że wyglądam fatalnie,niespodziewanie usłyszałam od Oli , że wyglądam fantastycznie, że ona myślała, że jestem jakąś mistrzynią w sportach siłowych. Miód na moja duszę. Jeszcze poprosiła, żebym pozwoliła się z nią sfotografować. Ale mi miło i jaka motywacja i wsparcie. No, nie spodziewałam się.
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Byłam na pilatesie z Olą i jak zwykle katownia. Ona ma przygotowanie akrobatyczne, giętka jak trzcina a wzrost tak z 1,40 m. I właśnie po obserwacjach w lustrze , gdzie stwierdziłam , że jestem sztywna jak kołek, zasapana i mało wytrzymała, że wyglądam fatalnie,niespodziewanie usłyszałam od Oli , że wyglądam fantastycznie, że ona myślała, że jestem jakąś mistrzynią w sportach siłowych. Miód na moja duszę. Jeszcze poprosiła, żebym pozwoliła się z nią sfotografować. Ale mi miło i jaka motywacja i wsparcie. No, nie spodziewałam się. Miło, co?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Bardzo miło i ciepło na sercu.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nie ma to jak gentelman.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale to Twoja pupa, czy Oli?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ale to Twoja pupa, czy Oli? Na 100% Oli.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja muszę jeszcze trochę poprzysiadać.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ale to Twoja pupa, czy Oli? Na 100% Oli. Mała, niewywrotna bez urazy
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mnie to wygląda na wczesne stadium tuczu glukozowo-satynowego niestety... Zgrabna pupa wygląda zupełnie inaczej!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|