Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Mnie to wygląda na wczesne stadium tuczu glukozowo-satynowego niestety... Zgrabna pupa wygląda zupełnie inaczej! A jak?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Spokojnie, najpierw kopie, potem caluje
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
Widzę, że zabawa na całego
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Widzę, że zabawa na całego Pośladki to bardzo ważne mięśnie U obu płci
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj jakiś dzień zdjęciowy. Na Facebooku studio tatuażu umieściło mój tatuaż w stylu Masłowa.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj jakiś dzień zdjęciowy. Na Facebooku studio tatuażu umieściło mój tatuaż w stylu Masłowa. A jutro ukraińskie pismo fitnesowe zamieści Twoje zdjęcie z Olą
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj jakiś dzień zdjęciowy. Na Facebooku studio tatuażu umieściło mój tatuaż w stylu Masłowa. A jutro ukraińskie pismo fitnesowe zamieści Twoje zdjęcie z Olą Oj, jeszcze , jeszcze trzeba popracować, aby się fotografować. Ale dzień miło się kończy.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Jak już to piramidkę WBT...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...oczywiście za odpowiednią opłatą...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj 1.Wyciskanie sztangi w leżeniu 4x 10 23, 5 kg 2. Rozpiętki z supinacją 4 x 10 7 kg 3.Rożne maszynki ,wyciskanie, butterfly, 4.Na ławce pochyłej unoszenie kolan do tułowia 4 x 15 5.Bieżnia No i pojechałam do drugiego klubu. Zobaczyłam , że jest trener od podnoszenia ciężarów. Faktycznie, członek reprezentacji Ukrainy, sztangista, mistrz Ukrainy. Nie było go ,ale jak przyjadę to parę lekcji myślę , że nie zaszkodzi. Niech zobaczy co robię źle, jaką mam postawę. Maja stojaki. Ten sztangista nazywa się Wiktor Kinarow. http://www.aqualviv.com.ua/ru/fitnes-tsentr/trenery/470-viktor-kinarov
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Fajnie! Ciekaw jestem spotkania. Ani twarz, ani nazwisko nic mi nie mówi, ale i nie ma powodu by mówiło. Wygląda młodo i wielki nie jest, niedawno pewnie skończył karierę
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mistrz sportu, to w dawnym Związku Radzieckim wiele znaczący tytuł. Jeszcze jak go polecają...
|
|
|
|
|
|
|
|