Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3628030 razy)
|
Dasna
Go
|
Jadę z Młodym na siłownię. Dałam mu do czytania artykuły , które polecałeś Gavroche. Aha, on chce mieć wielkie mięśnie i to już natychmiast.. Młody był na naszym Forum i czytał Mariusza. No, pędzę.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Młody był na naszym Forum i czytał Mariusza. No, pędzę. Chce zejść na niziny? Śmiało zapraszamy do zabawy , bo dobry humor posiadamy; Na co dzień, nie od święta; Niech o tym "opty"beton po wieki wieków pamięta; Cukier,truskawki,ciasteczko,kawa to optymalna jest zabawa Po szlakówce (pentozowej) jedziemy i wywrócić się nie możemy ajć Free http://disciplegideon.files.wordpress.com/2012/02/freedom.jpg
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Napisane po sprzątaniu chaty+push press hantlami z przysiadem
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Młody był na naszym Forum i czytał Mariusza. No, pędzę. Chce zejść na niziny?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Jadę z Młodym na siłownię. Dałam mu do czytania artykuły , które polecałeś Gavroche. Aha, on chce mieć wielkie mięśnie i to już natychmiast.. Młody był na naszym Forum i czytał Mariusza. No, pędzę. I co? Już ma te wielkie mięśnie? Wybacz, stary, jeśli to czytasz, ale natychmiast, to może guz wyrosnąć, jak się dobrze p....
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jadę z Młodym na siłownię. Dałam mu do czytania artykuły , które polecałeś Gavroche. Aha, on chce mieć wielkie mięśnie i to już natychmiast.. Młody był na naszym Forum i czytał Mariusza. No, pędzę. I co? Już ma te wielkie mięśnie? Wybacz, stary, jeśli to czytasz, ale natychmiast, to może guz wyrosnąć, jak się dobrze p.... Przeczytał. I śmieje się. I przesyłam od Niego , dzięki.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Młody był na naszym Forum i czytał Mariusza. No, pędzę. Chce zejść na niziny? Zyon od Młodego.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wróciliśmy z siłowni i Młody zadowolony. Oddałam go w ręce jeszcze innego trenera , jest też fizjoterapeutą , więc bardzo zwracał uwagę na technikę i bezpieczeństwo. Uczył jak poprawnie robić siad. O, to, to. Młody chce chodzić do tego Klubu. Zobaczymy, bo szkoła, dziewczyna, późny powrót. Próby zespołu. Ja jestem na tak, ale to od niego zależy. Wydrukowane artykuły przeczytał, więc na razie nie pytam się go jakie wniosk wyciągnął. Niemniej ciągle powtarzam, że mięśnie, formę , sylwetkę buduje się latami. Coś tam mu świta, bo dzisiaj żółtkownica czyli po mojemu 3 żółtka plus jajko, na kiełbasie i na tłuszczu po karkówce. No nie żałowałam. Po siłowni 2 kotlety mielone, w które władowałamj i żółtek tyle, że wyszły żółte jak kuczaki i ziemniaki polane tłuszczem., pomidor. To rozumiem.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja dzisiaj miałam normalnie poćwiczyć , ale po wyciskaniach i rozpietkach złapały mnie skurcze mięśni przykręgosłupowych, że ciężary odpuściłam. Teraz 2 dni regeneracji. I dzisiaj jedzenie na full. 1. Wyciskanie sztangi leżąc 4 x 10 23, 5 kg 2.Rozpietki 3 x 10 6 kg 3.Unoszenie nóg do tułowia w zwisie 3 x 20 4.Ściąganie pasków maszyny (prosty brzucha) 2 x 20 20 kg 5.Przysiady na bosu. 6.Hula-hop ooooo, alem siem zasapała. 7.Pojedyncze podciągania 3 razy 8.Zwisanie z drążka. Luzik. Potem karkówka, 2 mielone, ziemniaki i jestem najedzona.Mniam, mniam.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wróciliśmy z siłowni i Młody zadowolony. Oddałam go w ręce jeszcze innego trenera , jest też fizjoterapeutą , więc bardzo zwracał uwagę na technikę i bezpieczeństwo. Uczył jak poprawnie robić siad. O, to, to. Młody chce chodzić do tego Klubu. Zobaczymy, bo szkoła, dziewczyna, późny powrót. Próby zespołu. Ja jestem na tak, ale to od niego zależy. Wydrukowane artykuły przeczytał, więc na razie nie pytam się go jakie wniosk wyciągnął. Niemniej ciągle powtarzam, że mięśnie, formę , sylwetkę buduje się latami. Coś tam mu świta, bo dzisiaj żółtkownica czyli po mojemu 3 żółtka plus jajko, na kiełbasie i na tłuszczu po karkówce. No nie żałowałam. Po siłowni 2 kotlety mielone, w które władowałamj i żółtek tyle, że wyszły żółte jak kuczaki i ziemniaki polane tłuszczem., pomidor. To rozumiem. Spokojnie, rodzinka! Odżywianie, trening, wzrost i rozwój to procesy, a nie wydarzenia Langsam aber sicher
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wróciliśmy z siłowni i Młody zadowolony. Oddałam go w ręce jeszcze innego trenera , jest też fizjoterapeutą , więc bardzo zwracał uwagę na technikę i bezpieczeństwo. Uczył jak poprawnie robić siad. O, to, to. Młody chce chodzić do tego Klubu. Zobaczymy, bo szkoła, dziewczyna, późny powrót. Próby zespołu. Ja jestem na tak, ale to od niego zależy. Wydrukowane artykuły przeczytał, więc na razie nie pytam się go jakie wniosk wyciągnął. Niemniej ciągle powtarzam, że mięśnie, formę , sylwetkę buduje się latami. Coś tam mu świta, bo dzisiaj żółtkownica czyli po mojemu 3 żółtka plus jajko, na kiełbasie i na tłuszczu po karkówce. No nie żałowałam. Po siłowni 2 kotlety mielone, w które władowałamj i żółtek tyle, że wyszły żółte jak kuczaki i ziemniaki polane tłuszczem., pomidor. To rozumiem. Tak jest, Tatku. Spokojnie, rodzinka! Odżywianie, trening, wzrost i rozwój to procesy, a nie wydarzenia Langsam aber sicher
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wróciliśmy z siłowni i Młody zadowolony. Oddałam go w ręce jeszcze innego trenera , jest też fizjoterapeutą , więc bardzo zwracał uwagę na technikę i bezpieczeństwo. Uczył jak poprawnie robić siad. O, to, to. Młody chce chodzić do tego Klubu. Zobaczymy, bo szkoła, dziewczyna, późny powrót. Próby zespołu. Ja jestem na tak, ale to od niego zależy. Wydrukowane artykuły przeczytał, więc na razie nie pytam się go jakie wniosk wyciągnął. Niemniej ciągle powtarzam, że mięśnie, formę , sylwetkę buduje się latami. Coś tam mu świta, bo dzisiaj żółtkownica czyli po mojemu 3 żółtka plus jajko, na kiełbasie i na tłuszczu po karkówce. No nie żałowałam. Po siłowni 2 kotlety mielone, w które władowałamj i żółtek tyle, że wyszły żółte jak kuczaki i ziemniaki polane tłuszczem., pomidor. To rozumiem. Spokojnie, rodzinka! Odżywianie, trening, wzrost i rozwój to procesy, a nie wydarzenia Langsam aber sicher Tak, Tatku.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wróciliśmy z siłowni i Młody zadowolony. Oddałam go w ręce jeszcze innego trenera , jest też fizjoterapeutą , więc bardzo zwracał uwagę na technikę i bezpieczeństwo. Uczył jak poprawnie robić siad. O, to, to. Młody chce chodzić do tego Klubu. Zobaczymy, bo szkoła, dziewczyna, późny powrót. Próby zespołu. Ja jestem na tak, ale to od niego zależy. Wydrukowane artykuły przeczytał, więc na razie nie pytam się go jakie wniosk wyciągnął. Niemniej ciągle powtarzam, że mięśnie, formę , sylwetkę buduje się latami. Coś tam mu świta, bo dzisiaj żółtkownica czyli po mojemu 3 żółtka plus jajko, na kiełbasie i na tłuszczu po karkówce. No nie żałowałam. Po siłowni 2 kotlety mielone, w które władowałamj i żółtek tyle, że wyszły żółte jak kuczaki i ziemniaki polane tłuszczem., pomidor. To rozumiem. Spokojnie, rodzinka! Odżywianie, trening, wzrost i rozwój to procesy, a nie wydarzenia Langsam aber sicher Tak, Tatku. Zaczaiłem za pierwszym razem Dobrze, że nie Łojcze Derektorze
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wróciliśmy z siłowni i Młody zadowolony. Oddałam go w ręce jeszcze innego trenera , jest też fizjoterapeutą , więc bardzo zwracał uwagę na technikę i bezpieczeństwo. Uczył jak poprawnie robić siad. O, to, to. Młody chce chodzić do tego Klubu. Zobaczymy, bo szkoła, dziewczyna, późny powrót. Próby zespołu. Ja jestem na tak, ale to od niego zależy. Wydrukowane artykuły przeczytał, więc na razie nie pytam się go jakie wniosk wyciągnął. Niemniej ciągle powtarzam, że mięśnie, formę , sylwetkę buduje się latami. Coś tam mu świta, bo dzisiaj żółtkownica czyli po mojemu 3 żółtka plus jajko, na kiełbasie i na tłuszczu po karkówce. No nie żałowałam. Po siłowni 2 kotlety mielone, w które władowałamj i żółtek tyle, że wyszły żółte jak kuczaki i ziemniaki polane tłuszczem., pomidor. To rozumiem. Spokojnie, rodzinka! Odżywianie, trening, wzrost i rozwój to procesy, a nie wydarzenia Langsam aber sicher Tak, Tatku. Zaczaiłem za pierwszym razem Dobrze, że nie Łojcze Derektorze Aż się prosiło. Przyjdzie czas i na to. Wyczekam moment.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A kto to za jakiś Wiktor? Bo jakoś mi umknęło.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Widziałam się z Wiktorem i umówiłam na zajęcia na jutro 11.00. Wielki chłop a jaki wesolutki. \A ja znam Wiktora? Jest w reprezentacji Ukrainy z podnoszenia ciężarów. Jest zawodnikiem Dynamo Lwów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|