Dasna
Go
|
Dasna, jak wyczujesz odpowiedni moment, wrzuć w rozmowę z Wiktorem pytanie o dietę Tylko niech Ci odpowie nie Wiktor-Trener, a Wiktor-Штангіста Już o tym dzisiaj rozmawialiśmy. Białko, białko, białko. Mało węglowodanów, prawie 0 tłuszczu. A teraz. Lubi słodkie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Rano zjadał "białkownicę". Np. 3 białka + 1 żółtko.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dasna, jak wyczujesz odpowiedni moment, wrzuć w rozmowę z Wiktorem pytanie o dietę Tylko niech Ci odpowie nie Wiktor-Trener, a Wiktor-Штангіста Już o tym dzisiaj rozmawialiśmy. Białko, białko, białko. Mało węglowodanów, prawie 0 tłuszczu. A teraz. Lubi słodkie. Tak myślałem, nie powiem, że wszyscy ciężarowcy na świecie są na jakimś LC, ale to charakterystyczne dla tej grupy zawodowej
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jakby to Adasko skomentowal: "azotowe myslenie"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nery mu siądą, ani się oglądnie. Zatrucie azotem jest gorsze niż zatrucie węglem... Już się tak nie odżywia. Ja oczywiście powiedziałam, że ja rano 6 żółtek na miękko.I , że jest taka dieta.......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nery mu siądą, ani się oglądnie. Zatrucie azotem jest gorsze niż zatrucie węglem... A stawy? A wątroba?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nery mu siądą, ani się oglądnie. Zatrucie azotem jest gorsze niż zatrucie węglem... A stawy? A wątroba? Jak popije, to podagra go skubnie...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
że jest taka dieta....... Jesteś niepoprawna opty-mistka! Ja tylko zasiewam, ot tak. Po troszku, troszku.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dasna, wymieniaj z nim białka na żółtka...
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dasna, wymieniaj z nim białka na żółtka... Pomysł ekstra. Tylko z wykonaniem gorzej.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Od nas miałby co najmniej słoik białka tygodniowo, albo nawet więcej, a tak to wylewam do ubikacji i aż żal patrzeć jak się marnuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|