Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3628374 razy)
|
Blackend
|
Może myśleli, że będą od razu na twardo?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Rano zjadał "białkownicę". Np. 3 białka + 1 żółtko.
Dasna, wymieniaj z nim białka na żółtka... Pomysł ekstra. Tylko z wykonaniem gorzej. Dla chcącego nic trudnego...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...dobrze zagaisz, to powymienia dużo więcej...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Rano zjadał "białkownicę". Np. 3 białka + 1 żółtko.
Dasna, wymieniaj z nim białka na żółtka... Pomysł ekstra. Tylko z wykonaniem gorzej. Dla chcącego nic trudnego... Nie, no jasne. Przecież to tylko jajka na miękko. To pikuś , że się rozpływają.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
To dzisiaj dalszy ciąg techniki. 1.Rwanie - nie tak ręce, nie było przytupu, nie odchylać się do tyłu, podbijamy sztangę, zamek, trzymamy zamek. itd, itp. No i parę razy dobrze. 15 kg gryf. 2. Podrzut - zarzut spóźniony, ręce swobodne, zarzut za wcześnie, łokcie nie poszły na boki itd, itp. 3.Push press - ręce prostujemy, , nogi nie w jednej linii, pięta nie tak, najpierw dostawiamy tylną potem przednią (zrobiłam odwrotnie i od razu w plecach ukłuło) 4.Przysiady przednie i tu jestem mocna , nie wiem ile było , ale dokładaliśmy. 5.Takie jakieś unoszenie talerza z przysiadem , 5 kg to pestka , więc więcej 10 kg. 3 x 10 6.Press i tu na takiej ławce rożne takie przywodzenia do tułowia i oczy mi wyszły na wierzch 7. 10 min. rowerek i good. i 1, 5 godz. pękło. Czuję przede wszystkim ręce, ramiona, barki. Dzisiaj Wiktor był w koszulce na ramiączka. Faktycznie kafar. Ceni bardzo Dołęgę. Jego rwanie. I Kołeckiego.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Będziesz tak nakręcać, to jutro polecę na siłownię
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dasna, tak w ogole to co ty teraz robisz, jaki cel?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Będziesz tak nakręcać, to jutro polecę na siłownię No, trzeba sobie przypomnieć jak się podrzucało i rwało. Boże, jakie to piękne ruchy są. Tylko je opanować.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Złe towarzystwo...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Pytasz poważnie ?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Będziesz tak nakręcać, to jutro polecę na siłownię No, trzeba sobie przypomnieć jak się podrzucało i rwało. Boże, jakie to piękne ruchy są. Tylko je opanować. Fakt, poezja
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Pytasz poważnie ? Musze teraz zaznaczac kiedy powaznie?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Pytasz poważnie ? Musze teraz zaznaczac kiedy powaznie? No, tak, bo później piszesz: matka , ja tylko tak napomknąłem a ty od razu .....typu tak, na poważnie. Więc wole się upewnić.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ponieważ Wiktor powiedział, że jego żona pracuje w Klubie Olimp, weszłam na stronę tego klubu a tam........mistrzowie Ukrainy w podnoszeniu ciężarów. To pojechałam zobaczyć. Jestem umówiona na jutro, na trening z na oko 25-latkiem, Orestem.No, ale jest mistrzem Ukrainy. Nie taki wielki jak Wiktor, gdzieś połowa, ale widać, że mocny. http://olimp-strong.com.ua/kolektyv-2/Pewnie z treningów z Wiktorem może od czasu do czasu coś wyjdzie, ale on zapowiedział, że jest b.zajęty i zadzwoni. A kiedy? Nie wiadomo. Ja jednak wolałabym stałą opiekę i nadzór. Nie jest to jakiś luksus, ale mają 2 stare podesty, takie z ZSSR, gryfy olimpijskie i stare girje. Od 16 kg. Takie nastojaszcze żeliwo. Trochę przyciężkie , ale. Chłopak , miły choć dla niego to ja jestem deczko wiekowa, ale powiedziałam , żeby się nie bał. Jutro oceni moje umiejętności. Zajmują się też crossfitem, ale pokręcił nosem i stwierdził, że podnoszenie ciężarów jest nie kontuzjogenne, a poza tym mają gryf typowo do podnoszenia ciężarów a nie powerliftingu i jest on fajny , bo miękki , a przez to bezpieczniejszy. Jak nałoży 200 kg to się fajnie wygina. Jęknęłam w duchu.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|