Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3628540 razy)
|
|
Gavroche
|
To jest belka strongmańska. Widać, że exciężarowiec, bo podrzucał belkę na nożyce Nie za duzi są, lecz "nie miecz, a fechtunek" Są czynnymi ciężarowcami, czy strongmanami, a może itoito? Bo lekko pucołowaci są na niektórych filmikach, ale skoczni i sprawni
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Możecie się nawzajem wiele dowiedzieć...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
W mordę jeża. Myślałam, że ma z 25 lat. No cóż, jutro pojadę na trening, chociaż mój zapał jakoś..... hm? Będzie mnie trenować dziecko.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W mordę jeża. Myślałam, że ma z 25 lat. No cóż, jutro pojadę na trening, chociaż mój zapał jakoś..... hm? Będzie mnie trenować dziecko. Niebojsja Jeśli zaczynali tak, jak to jest przyjęte, w wieku 13-14 lat, to mają za sobą 3-4 lata intensywnego treningu, czyli więcej niż Ty A pojęcie widać mają, rwanie śliczne i pewne, a 145 kg to nie przelewki, wierz mi. Ale fakt, trochę się możesz czuć nie teges, przecież musu nie ma, pojedziesz, ocenisz, kontynuować nie trzeba
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A Jurij już nie jest Twoim trenerem? Słabo nadążam... Z Jurijem spotkam się w sobotę. Są różne niuanse .Sala, podest, stojaki, no i Jurij techniki nie nauczy. Jeśli mam iść do przodu z ciężarem to podrzut, rwanie bez techniki mogą mi uszkodzić kręgosłup, zerwać przyczepy mięśniowe, itp. Poza tym zmiana trenera, klubu to takie nowe bodźce. Choć takiego bodźca w postaci 17-letniego trenera tom się nie spodziewała.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
W mordę jeża. Myślałam, że ma z 25 lat. No cóż, jutro pojadę na trening, chociaż mój zapał jakoś..... hm? Będzie mnie trenować dziecko. Niebojsja Jeśli zaczynali tak, jak to jest przyjęte, w wieku 13-14 lat, to mają za sobą 3-4 lata intensywnego treningu, czyli więcej niż Ty A pojęcie widać mają, rwanie śliczne i pewne, a 145 kg to nie przelewki, wierz mi. Ale fakt, trochę się możesz czuć nie teges, przecież musu nie ma, pojedziesz, ocenisz, kontynuować nie trzeba Jasne. Jestem w tej chwili w "poszukach" i wybiorę to co mi naprawdę będzie pasować. Np. masażystę p. Rostika mam od 5 lat i nie zmieniam, bo dla mnie jest idealny. Orest wygląda sympatycznie, świetnie mówi po polsku i ..... no sama nie wiem. Boże, młodszy od Młodego.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nieletni i już z takim doświadczeniem? Dzisiaj się przekonam jakie on ma doświadczenie. Kurka wodna, aż tremę mam. Co ten dzieciak mi zaserwuje. Na wszelki wypadek zasuplementuję się porządnie żółtkami. Nie wariuj, jakbyś chciała, żeby kto Cię nauczył młodzieżowego slangu czy gier komputerowych, poszłabyś do młodziaka jak w dym! No, zgadza się. Ech.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|