Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ooooo, a może i jeszcze więcej. Ba! Siedemnastoletni byczek?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ooooo, a może i jeszcze więcej. Ba! Siedemnastoletni byczek? Skupmy się na podnoszeniu ciężarów.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ooooo, a może i jeszcze więcej. Ba! Siedemnastoletni byczek? Skupmy się na podnoszeniu ciężarów. To wy się skupcie Ja pokarmię swoją fantazję
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I to się nazywa właśnie chów klatkowy - każdemu podopiecznemu wg potrzeb...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To wy się skupcie Ja pokarmię swoją fantazję A potem połnyj fengszuj.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To wy się skupcie Ja pokarmię swoją fantazję A potem połnyj fengszuj. No jacha Papieroska.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
To wy się skupcie Ja pokarmię swoją fantazję A potem połnyj fengszuj. No jacha Papieroska. tak mi rob,tak mnie dobrze Dasna mode On :d
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A teraz wracamy do treningu. Mam b.pozytywne odczucia po treningu z Orestem. Chłopak poważny. Zapytał się czy nigdy w żadnych zawodach nie startowałam, bo tutaj ostatnio były. Oczywiście dla seniorów. Rwanie od 40 kg. Czyżby chciał mnie przygotować? 1.5 min. na ścieżce biegowej potem z body barem ćwiczenia do rwania. 2. Hm, Gavroche, Ty pewnie wiesz . Po prostu kawałki rwania. Różne warianty. Spłynęłam potem. Nie opiszę tych ćwiczeń, bo to różne wariacje n/t rwania. 3.Przysiad i okazuje się, że potrafię trzymać ręce proste w łokciach za głową i zrobić przysiad. Ale Orest jeszcze uczył mnie , że ten przysiad co ja robię to jest bardziej do powerliftingu a ja mam zrobić typowo ciężarowy i w jednej płaszczyźnie i powoli schodzić do dołu a następnie jak sprężyna iść do góry. Potem ćwiczyliśmy to z gryfem 15 kg. Ale buty, ciągle słyszę buty. 4.2 opony ustawione jedna na drugiej i jeszcze na to kwadrat z kauczuku i miałam na to wskakiwać 5 x 5 , żeby ćwiczyć balans ciała i przenosić ciężar na pięty. 5. Maleńkie rozciągania, potem w zwisie na drążku naprzemienne, skośne przyciągania kolan do tułowia.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Dziewczyno masz szczesie,takie zaplecze... Ja za 2miechy bede 'mordowal' síe sam choc 65kg na unik push press wchodzi spoco
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Sam w sensie? Sprzet kupujesz czy co?
Ja mialem gdzies sztange ciezarowa, ale musialbym sobie przypomniec kto wzial i nie oddal.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Mariusz, tutaj jest to wszystko 3-4 razy taniej niż u nas. Poszłam do Holmes Place u nas, a tam trening personalny 180 PLN godzina. Nie stać mnie. u mnie w klubie 150- 100 PLN godzina, tez nie skorzystam. Szczęście, może i tak. Ale po prostu wykorzystuję sytuację.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Takie "macanki", chciał zobaczyć co umiesz i czy się nie rozsypiesz Serio siadasz z 15 kg nad głową w chwycie rwaniowym? To ładnie. A naskoki jak Ci szły? Zrobiłaś 5x5 nie zdzierając goleni? W naskokach chodzi o polepszenie "okablowania" między mózgiem a ciałem. Uczą też szybkości i wykorzystywania bezwładu na swoją korzyść. Ląduje się na śródstopiu, natychmiast przenosi ciężar ciała na pięty i odwraca ruch do zeskoku. Po nabraniu pewnej wprawy można obrysować stopy na podłodze i na "skrzyni" i oglądając telewizję trafiać w punkt dziesięć razy z rzędu Taka automatyka.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
sam oznacza przez drut,ewentualnie sprawdze ,czy sekcja ciezarowa w GW nadal dziala licze na 2 opcje he he
|
|
|
|
|
|
|
|
|