Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Czytałem ich forum, jest jakiś ciężarowiec i trójboiści... Spoco Forum nie czytałam. Artykuły czytam.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Spokojnie, jak ci przyjdzie kamizelka obciazeniowa to bedzie jeszcze ohydniej
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Byleby tylko te platformy odcisków nie narobiły...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Byleby tylko te platformy odcisków nie narobiły... Mierzyłam długość stopy, podałam p.Mośce , który nota bene gadał jak potłuczony i już są . Zażyczyłam sobie całe czarne. Dołączył wkładkę idealnie pasującą do mojej stopy , ale same buty są większe i dobrze, bo nogi puchną , rozklapują się. Rozmiar dołączonej wkładki odpowiada 39 rozmiarowi buta. Aaa i jeszcze są szerokie, co przy moich wąskich stopach wygląda jak płetwy , ale jest sprzączka do ściągania i ona ratuje sytuację.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mierzyłam długość stopy, podałam p.Mośce , który nota bene gadał jak potłuczony i już są . Zażyczyłam sobie całe czarne. Dołączył wkładkę idealnie pasującą do mojej stopy , ale same buty są większe i dobrze, bo nogi puchną , rozklapują się. Rozmiar dołączonej wkładki odpowiada 39 rozmiarowi buta. Aaa i jeszcze są szerokie, co przy moich wąskich stopach wygląda jak płetwy , ale jest sprzączka do ściągania i ona ratuje sytuację. Strasznie skomplikowane te buty! A instrukcję wzuwania załączyli?
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
....Takie dwie platformy. ... obywatelskie chociaż... Obywatelskie. Jako, że ja jestem obywatelką.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wezcie przestancie pisac o tym wiecznym dziwganiu, bo Waclaw dostanie apopleksji Sprzedaj Dasna te buty i kamizelke i kup dobrego pilota
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie! Przecież Doktor zabronił!
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nic nie robic. Nie miec zmartwien. Chlodne piwko w cieniu pic.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Na dowolnie wybranym boku.
|