Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3629530 razy)
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wcale sie nie dziwie. Baba sprytnie wykorzystala chwile zeby zarobic kase a tymczasem a tejamnicai poliszynela to, ze polowa to operacje i chirurgia
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Wcale sie nie dziwie. Baba sprytnie wykorzystala chwile zeby zarobic kase a tymczasem a tejamnicai poliszynela to, ze polowa to operacje i chirurgia
Swoje 5 minut miała, jakieś tam dziewczyny poderwała do ćwiczeń, no i dobra
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dorwałam się do sztangi. Wreszcie. Od soboty bez Niej, tak jakoś nijako. Buty odesłałam, bo jednak są za duże i jeszcze w detalach nie pasowały mi. Mam nadzieję, że przyślą jak najszybciej drugą parę. 1. Zarzuty, push press na unik, podrzut nożyce. Różne sekwencje. Maks. 33, 5 kg - zarzut. 2. Rwanie maks. 21 kg. Poprawiłam technikę, ale uwag trenera mi brakuje. Tłukłam te różne wariacje z przyjemnością. Na koniec 4 x 20 ściąganie pasków maszyny na prosty brzucha. Bieżnia 5 min.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Dorwałam się do sztangi. Wreszcie. Od soboty bez Niej, tak jakoś nijako. Buty odesłałam, bo jednak są za duże i jeszcze w detalach nie pasowały mi. Mam nadzieję, że przyślą jak najszybciej drugą parę. 1. Zarzuty, push press na unik, podrzut nożyce. Różne sekwencje. Maks. 33, 5 kg - zarzut. 2. Rwanie maks. 21 kg. Poprawiłam technikę, ale uwag trenera mi brakuje. Tłukłam te różne wariacje z przyjemnością. Na koniec 4 x 20 ściąganie pasków maszyny na prosty brzucha. Bieżnia 5 min. Poezja ruchu, co? Dzisiaj robiłem różne rwania odważników i przy rwaniu oburącz dwupudowników, na pełny siad, pomyślałem o Tobie Nie ma to jak współpraca z prawami fizyki
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Rwanie maks. 21 kg. Dobrze, że nie maks. 21 lat!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dorwałam się do sztangi. Wreszcie. Od soboty bez Niej, tak jakoś nijako. Buty odesłałam, bo jednak są za duże i jeszcze w detalach nie pasowały mi. Mam nadzieję, że przyślą jak najszybciej drugą parę. 1. Zarzuty, push press na unik, podrzut nożyce. Różne sekwencje. Maks. 33, 5 kg - zarzut. 2. Rwanie maks. 21 kg. Poprawiłam technikę, ale uwag trenera mi brakuje. Tłukłam te różne wariacje z przyjemnością. Na koniec 4 x 20 ściąganie pasków maszyny na prosty brzucha. Bieżnia 5 min. Poezja ruchu, co? Dzisiaj robiłem różne rwania odważników i przy rwaniu oburącz dwupudowników, na pełny siad, pomyślałem o Tobie Nie ma to jak współpraca z prawami fizyki Poezja. A jeszcze jak mięśnie grają pod skórą to taka satysfakcja. Dynamika. Mmmmm.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dorwałam się do sztangi. Wreszcie. Od soboty bez Niej, tak jakoś nijako. Buty odesłałam, bo jednak są za duże i jeszcze w detalach nie pasowały mi. Mam nadzieję, że przyślą jak najszybciej drugą parę. 1. Zarzuty, push press na unik, podrzut nożyce. Różne sekwencje. Maks. 33, 5 kg - zarzut. 2. Rwanie maks. 21 kg. Poprawiłam technikę, ale uwag trenera mi brakuje. Tłukłam te różne wariacje z przyjemnością. Na koniec 4 x 20 ściąganie pasków maszyny na prosty brzucha. Bieżnia 5 min. i przy rwaniu oburącz dwupudowników, 16, 38 kg x 2 = 32, 76 kg na jedną rękę. O , łaaaaa. I pełny siad. No, trzeba mieć technikę.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Siad to wyjdzie, ale co z powstań?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Siad to wyjdzie, ale co z powstań? No i właśnie , żeby powstać to potrzebna siła i technika.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dorwałam się do sztangi. Wreszcie. Od soboty bez Niej, tak jakoś nijako. Buty odesłałam, bo jednak są za duże i jeszcze w detalach nie pasowały mi. Mam nadzieję, że przyślą jak najszybciej drugą parę. 1. Zarzuty, push press na unik, podrzut nożyce. Różne sekwencje. Maks. 33, 5 kg - zarzut. 2. Rwanie maks. 21 kg. Poprawiłam technikę, ale uwag trenera mi brakuje. Tłukłam te różne wariacje z przyjemnością. Na koniec 4 x 20 ściąganie pasków maszyny na prosty brzucha. Bieżnia 5 min. i przy rwaniu oburącz dwupudowników, 16, 38 kg x 2 = 32, 76 kg na jedną rękę. O , łaaaaa. I pełny siad. No, trzeba mieć technikę. Coś pop.... Pud to 16 kg, dwupudownik to odważnik 32 kg. Rwanie dwoma dwupudownikami to 64 kg nad głową. Ale to i tak 2/3 mojej wagi ciała, a opanowanie dwu niezależnych, wrednych kawałów żeliwa jest trudniejsze niż sztangi. No inne po prostu.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dorwałam się do sztangi. Wreszcie. Od soboty bez Niej, tak jakoś nijako. Buty odesłałam, bo jednak są za duże i jeszcze w detalach nie pasowały mi. Mam nadzieję, że przyślą jak najszybciej drugą parę. 1. Zarzuty, push press na unik, podrzut nożyce. Różne sekwencje. Maks. 33, 5 kg - zarzut. 2. Rwanie maks. 21 kg. Poprawiłam technikę, ale uwag trenera mi brakuje. Tłukłam te różne wariacje z przyjemnością. Na koniec 4 x 20 ściąganie pasków maszyny na prosty brzucha. Bieżnia 5 min. i przy rwaniu oburącz dwupudowników, 16, 38 kg x 2 = 32, 76 kg na jedną rękę. O , łaaaaa. I pełny siad. No, trzeba mieć technikę. Coś pop.... Pud to 16 kg, dwupudownik to odważnik 32 kg. Rwanie dwoma dwupudownikami to 64 kg nad głową. Ale to i tak 2/3 mojej wagi ciała, a opanowanie dwu niezależnych, wrednych kawałów żeliwa jest trudniejsze niż sztangi. No inne po prostu. No, fakt. Zaraz 64 kg na jedną rękę ile razy? To jaką Ty masz łapę? Hm? Bo parniszki, Orest i Oleg brali 80 kg, ale na jedną łapkę i chyba tam było 3 razy Wyciskanie, bez siadu.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Siad to wyjdzie, ale co z powstań? Mi najlepiej wychodzi "spocznij"...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dorwałam się do sztangi. Wreszcie. Od soboty bez Niej, tak jakoś nijako. Buty odesłałam, bo jednak są za duże i jeszcze w detalach nie pasowały mi. Mam nadzieję, że przyślą jak najszybciej drugą parę. 1. Zarzuty, push press na unik, podrzut nożyce. Różne sekwencje. Maks. 33, 5 kg - zarzut. 2. Rwanie maks. 21 kg. Poprawiłam technikę, ale uwag trenera mi brakuje. Tłukłam te różne wariacje z przyjemnością. Na koniec 4 x 20 ściąganie pasków maszyny na prosty brzucha. Bieżnia 5 min. i przy rwaniu oburącz dwupudowników, 16, 38 kg x 2 = 32, 76 kg na jedną rękę. O , łaaaaa. I pełny siad. No, trzeba mieć technikę. Coś pop.... Pud to 16 kg, dwupudownik to odważnik 32 kg. Rwanie dwoma dwupudownikami to 64 kg nad głową. Ale to i tak 2/3 mojej wagi ciała, a opanowanie dwu niezależnych, wrednych kawałów żeliwa jest trudniejsze niż sztangi. No inne po prostu. No, fakt. Zaraz 64 kg na jedną rękę ile razy? To jaką Ty masz łapę? Hm? Bo parniszki, Orest i Oleg brali 80 kg, ale na jedną łapkę i chyba tam było 3 razy Wyciskanie, bez siadu. Może inaczej: rwanie dwu odważników 32 kg. Czyli 32 kg w każdej, 3 serie po 15 ruchów. Zarzuciłem i wycisnąłem lewą, a potem prawą ręką odważnik 60 kg. Moim zdaniem cięższych nie ma sensu konstruować, bo siłą rzeczy, niewygodne... Chyba, że materiału o większej gęstości Wyciskanie żołnierskie sztangą robię na 160 kg, ale raczej 80 kg bym nie wycisnął jedną ręką z poprawną techniką. To nie tak, że 160 na pół Na 125 kg krótkiej sztandze zrobiłem wyciskanie w pochyleniu, ale taki ciężar jedną ręką to już hardcore bez regularnego treningu. Strongmani mają taką konkurencję to muszą ćwiczyć, a tam jeszcze w grę wchodzi bardzo gruby uchwyt, to już w ogóle...
|
|
|
|
|
|
|
|
|