Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Teraz wszyscy wiedzą lepiej niż sam zainteresowany, co jest dla niego dobre a co nie
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
O! I pewnie lekko wycisnęła!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
O! I pewnie lekko wycisnęła! Przysiad i plusk
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Chyba było, ale dziewczyny dobre technicznie
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Chyba było, ale dziewczyny dobre technicznie A tak. Zapomniałam.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Chłop ze 110 kg wagi, a taki dynamiczny! Rwanie świetne, jak po sznurku, a 235 w podrzucie, nieźle zawalczył Ziomek z mojej okolicy, z Łukowa
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Chłop ze 110 kg wagi, a taki dynamiczny! Rwanie świetne, jak po sznurku, a 235 w podrzucie, nieźle zawalczył Ziomek z mojej okolicy, z Łukowa Naprawdę wielki Dołęga. A Kłokov?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wcale nie jest anonimowy, trójbój jest elitarnym i mało widowiskowym sportem, zwłaszcza teraz, kiedy używają sprzętu, na bank nie wejdą na olimpiadę, więc nie będzie szansy zaistnieć... Jest znany, ale w środowisku Niesamowity organizm
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Chłop ze 110 kg wagi, a taki dynamiczny! Rwanie świetne, jak po sznurku, a 235 w podrzucie, nieźle zawalczył Ziomek z mojej okolicy, z Łukowa Naprawdę wielki Dołęga. A Kłokov? Klokov wygląda jak brat Lecha i Czecha w komiksowej wersji Zwróć uwagę na jego nogi, wśród ciężarowców panuje opinia, że w takich krzywych nogach tkwi niesamowita moc http://www.allthingsgym.com/dmitry-klokov-190kg-thruster/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|