forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Go. Zaloguj si, lub zarejestruj prosz.
2024-11-25, 03:58:38

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.
669733 wiadomoci w 4061 wtkach; wysane przez 34 uytkownikw
Najnowszy uytkownik: root
* Strona gwna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj si Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Sport to zdrowie.
| | |-+  Siłownia a ŻO
« poprzedni nastpny »
Strony: 1 ... 189 190 191 192 193 [194] 195 196 197 198 199 ... 818 Do dou Drukuj
Autor Wtek: Siłownia a ŻO  (Przeczytany 3634566 razy)
Dasna
Go

Email
Odp: Siłownia a ŻO
« Odpowiedz #3860 : 2014-06-27, 10:01:16 »

Hm. Racja, racja. Ale jak piękno idzie w parze z wartością użytkową? Rolling Eyes Przecież może być silny, wytrwały, piękny kundel. Rolling Eyes A jeszcze dochodzi kwestia gustu, potrzeb. Hm.
Gavroche
Hero Member
wiadomoci: 41595

« Odpowiedz #3861 : 2014-06-27, 10:03:07 »

Hm. Racja, racja. Ale jak piękno idzie w parze z wartością użytkową? Rolling Eyes Przecież może być silny, wytrwały, piękny kundel. Rolling Eyes A jeszcze dochodzi kwestia gustu, potrzeb. Hm.
To problem z rodzaju jajko i kura Very Happy
Nie ocenia się książki po okładce, ale miło, gdy jej projekt jest spektakularny i pasuje do zawartości Wink
Dasna
Go

Email
« Odpowiedz #3862 : 2014-06-27, 10:11:53 »

Nie ocenia się książki po okładce, ale miło, gdy jej projekt jest spektakularny i pasuje do zawartości Wink
Tak. Czyli doszliśmy do muru. Jajko czy kura?  Laughing
Gavroche
Hero Member

« Odpowiedz #3863 : 2014-06-27, 10:16:24 »

Jajko ewolucyjnie jest starsze niż ptak Wink
Dasna
Go

Email
« Odpowiedz #3864 : 2014-06-27, 10:26:38 »

Jajko ewolucyjnie jest starsze niż ptak Wink
Rolling Eyes Tu potrzeba Zyona, żeby się nie zgodził .....i tak dalej.  Laughing
Ja się zgadzam. Pierwsze było jajko. Laughing Laughing
Zyon
Hero Member
wiadomoci: 25643

pindżar ryskow wyszy

« Odpowiedz #3865 : 2014-06-27, 10:33:10 »

ja?...ja sie na niczym nie znam

Work Buy Consume Die
Dasna
Go

Email
« Odpowiedz #3866 : 2014-06-27, 10:38:11 »

ja?...ja sie na niczym nie znam
Łżesz jak pies, ojciec. Laughing Laughing
Dasna
Go

Email
« Odpowiedz #3867 : 2014-06-28, 20:21:41 »

Byłam sobie dziś na stretchingu. B.przyjemne zajęcia,  choć prowadzący zastrzegł , że tylko dzisiaj takie lekkie. jutro ma być masakra. No, ale mnie jutro na tej masakrze nie będzie. Mr. Green
Sam prowadzący jest jak guma  Shocked. Były tancerz, a teraz mgr fizjoterapii.

Jaka piękna dziewczyna była dziś w siłowni a potem na stretchingu. Gdzieś tak, 178 cm wzrostu. Przyszła podciągnęła się na drążku ze 4 razy   Shocked. Szczupła sportowa sylwetka, długie zgrabne nogi, twarz ładna, inteligentna, naturalne , gęste włosy. Takie dziewczyny b. mi się podobają. Laughing Laughing
Gavroche
Hero Member

« Odpowiedz #3868 : 2014-06-28, 20:49:17 »

Byłam sobie dziś na stretchingu. B.przyjemne zajęcia,  choć prowadzący zastrzegł , że tylko dzisiaj takie lekkie. jutro ma być masakra. No, ale mnie jutro na tej masakrze nie będzie. Mr. Green

Jaka piękna dziewczyna była dziś w siłowni a potem na stretchingu. Gdzieś tak, 178 cm wzrostu. Przyszła podciągnęła się na drążku ze 4 razy   Shocked. Szczupła sportowa sylwetka, długie zgrabne nogi, twarz ładna, inteligentna, naturalne , gęste włosy. Takie dziewczyny b. mi się podobają. Laughing Laughing
Za grosz gustu nie masz!
Powszechnie wiadomo, że najpiękniejsze są malutkie, filigranowe, ciemne jak latynoski i temperamentne. Cool
Jak, nie przymierzając, Penelope Cruz Very Happy
Dasna
Go

Email
« Odpowiedz #3869 : 2014-06-28, 20:56:23 »

Za grosz gustu nie masz!
Powszechnie wiadomo, że najpiękniejsze są malutkie, filigranowe, ciemne jak latynoski i temperamentne. Cool
Jak, nie przymierzając, Penelope Cruz Very Happy
Ale mnie się takie podobają. Very Happy
Gavroche
Hero Member

« Odpowiedz #3870 : 2014-06-28, 21:03:17 »

Jak se pani chce...  Laughing
Dasna
Go

Email
« Odpowiedz #3871 : 2014-06-28, 21:17:27 »

Laughing
Dasna
Go

Email
« Odpowiedz #3872 : 2014-06-30, 12:26:20 »

Dzisiaj ćwiczyłam w całym rynsztunku. I to Wiktor pilnuje, żebym zakładała pas i paski a na nadgarstki ochraniacze. Buty, co znaczą buty. Same mnie wypychają w górę. To zupełnie inne przysiady.
Rozgrzewka i brzuszki i grzbiet.
1. Rwanie 5 x 5 15 kg
              3 x 3 20 kg
2.Wyciskanie zza głowy 3 x 5 20 kg
                                1 x 3 25 kg
3. Przysiady przednie 1 x 3 15 kg
                              1 x 3 20 kg
                              1 x 3 30 kg
                              1 x 3 40 kg
                              1 x 2 45 kg
                              1 x 1 50 kg Very Happy
no i Wiktor stwierdził - "maszyna" Very Happy Very Happy
4.GM 5 x 5 15 kg
5. Jakieś siady i leżenie na bosu a potem wstawanie z rękami z tyłu głowy 2 x 20 .O matko święta. Flaki wyprułam. Confused
15 min. rower.

Gavroche
Hero Member

« Odpowiedz #3873 : 2014-06-30, 14:24:35 »

Niestety prędko przywykniesz do sprzętu Very Happy
Ale fronty na 50 kg robią wrażenie Cool
Ciekaw jestem martwego ciągu, tu może być nawet gorzej...
Dasna
Go

Email
« Odpowiedz #3874 : 2014-06-30, 14:29:19 »

Co masz na myśli pisząc o MC, że będzie gorzej? Rolling Eyes
Gavroche
Hero Member

« Odpowiedz #3875 : 2014-06-30, 14:41:52 »

Co masz na myśli pisząc o MC, że będzie gorzej? Rolling Eyes
Ciężarowe buty są zaprojektowane do wstawania ze sztangą powyżej środka ciężkości ciała.
Ten klinik pod piętą większości ludziom pomaga odpowiednio ustawić goleń, by zatrudnić na pełny etat pośladki i plecy. Very Happy
Przy ciągu im niżej jesteś, tym łatwiej wystartować z odpowiednią szybkością, tym samym ukończyć bój.
Także tutaj na boso lub w baletkach. Cool
Oczywiście to już niuanse pod wyśrubowany wynik, ale 1% z 250 kg to 2,5, a waga zacisku na sztandze olimpijskiej jest nie do pogardzenia Very Happy
Dasna
Go

Email
« Odpowiedz #3876 : 2014-06-30, 14:58:31 »

Rolling Eyes
Zobaczymy co z tego dalej wyniknie. Na razie trwa proces i to bolesny i ciągły rozciągania i kurczenia się ścięgien. Myślę, że potrwa tak jak teraz jeszcze z pół roku.

Rolling Eyes Zacznę się zastanawiać bardziej jak MC zrobię 100 kg, w przednim przysiadzie 65 kg, w tylnym 80 kg.
Ale najbardziej  zależy mi, tak na prawdę, na rwaniu i podrzucie a tu mam słabe wyniki. Sad
Dasna
Go

Email
« Odpowiedz #3877 : 2014-06-30, 15:01:44 »

Aha, te zaciski to super sprawa. Klik i już są zapięte. W klubach  są te z jakimiś "skrzydełkami" i  trzeba się męczyć i używać nadludzkiej siły  Shocked, żeby je nadziać na gryf. Confused
administ
Go

Email
« Odpowiedz #3878 : 2014-06-30, 15:45:10 »

Ze "skrzydełkami" na gryf ...  Rolling Eyes
To te kliki są lepsze.  Very Happy
Gavroche
Hero Member

« Odpowiedz #3879 : 2014-06-30, 16:11:20 »

Rolling Eyes
Zobaczymy co z tego dalej wyniknie. Na razie trwa proces i to bolesny i ciągły rozciągania i kurczenia się ścięgien. Myślę, że potrwa tak jak teraz jeszcze z pół roku.

Rolling Eyes Zacznę się zastanawiać bardziej jak MC zrobię 100 kg, w przednim przysiadzie 65 kg, w tylnym 80 kg.
Ale najbardziej  zależy mi, tak na prawdę, na rwaniu i podrzucie a tu mam słabe wyniki. Sad
Ćwiczenia skomplikowane technicznie, jak ciężarowe boje, to tylko trening i czas Very Happy
Im więcej treningów zmieścisz w ciągu roku, tym postępy będą szybsze, ale koniecznie bacząc na świeżość układu nerwowego.
Na razie uczysz się techniki, w zasadzie tak już pozostanie, bo dokładając ciężaru, musisz się go uczyć od nowa, oczywiście im dalej w las tym więcej niuansów, także bodźców Ci nie zabraknie  Very Happy
Strony: 1 ... 189 190 191 192 193 [194] 195 196 197 198 199 ... 818 Do gry Drukuj 
« poprzedni nastpny »
Skocz do:  

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Dziaajce na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeone.
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.051 sekund z 20 zapytaniami.