Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3637397 razy)
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Rwanie jest trudne, to fakt, ale nie niemożliwe do nauczenia I tu chyba stojaków nie masz, czy zmieniłaś klub? Co pisałaś, że ostra pakerka przychodzi... Mam stojak. I mam odpowiednia podłogę a także jeszcze podstawiam step po obu stronach tak jak ćwiczę we Lwowie. Rwanie 20- 25 kg zrobię, ale co to jest? Dla Ciebie widać dosyć Póki nie będzie idealnej techniki, zapomnij o kilogramach Wiesz, że wg czeskich badaczy, młodzi ciężarowcy zaczynają podnosić takie same ciężary na zawodach, jak na treningu, dopiero po 5 tej imprezie? Po 5 imprezie , to ja ohoho bym ......podniosła albo raczej mnie my podnieśli. A po 6 imprezie to by mnie znieśli.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Rwanie jest trudne, to fakt, ale nie niemożliwe do nauczenia I tu chyba stojaków nie masz, czy zmieniłaś klub? Co pisałaś, że ostra pakerka przychodzi... Mam stojak. I mam odpowiednia podłogę a także jeszcze podstawiam step po obu stronach tak jak ćwiczę we Lwowie. Rwanie 20- 25 kg zrobię, ale co to jest? Dla Ciebie widać dosyć Póki nie będzie idealnej techniki, zapomnij o kilogramach Wiesz, że wg czeskich badaczy, młodzi ciężarowcy zaczynają podnosić takie same ciężary na zawodach, jak na treningu, dopiero po 5 tej imprezie? Po 5 imprezie , to ja ohoho bym ......podniosła albo raczej mnie my podnieśli. A po 6 imprezie to by mnie znieśli. Dlatego tak robią tylko młodzi ciężarowcy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ani-mal? Mój mal.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ani-mal? Mój mal. Dwa razy wysłałem Telepnęło mnie Tak Cię kocham, że jak piszę Twoje imię to drrrreszszszcze! A propos imprez, ostatnio byliśmy ruszyć bioderkiem, a potem na afterek, a ja...stary ramol jestem, bo o łóżku marzyłem Towarzystwo rozświergotane, ale koszmarnie nie na temat...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ani-mal? Mój mal. a ja...stary ramol jestem, bo o łóżku marzyłem To chyba nie taki ramol.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ani-mal? Mój mal. Dwa razy wysłałem Telepnęło mnie Tak Cię kocham, że jak piszę Twoje imię to drrrreszszszcze! A propos imprez, ostatnio byliśmy ruszyć bioderkiem, a potem na afterek, a ja...stary ramol jestem, bo o łóżku marzyłem Towarzystwo rozświergotane, ale koszmarnie nie na temat... Ale byliście gdzieś w klubie, dyskotece?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ani-mal? Mój mal. Dwa razy wysłałem Telepnęło mnie Tak Cię kocham, że jak piszę Twoje imię to drrrreszszszcze! To dobrze, że masz dreszcze. W taki upał dla ochłody.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ani-mal? Mój mal. Dwa razy wysłałem Telepnęło mnie Tak Cię kocham, że jak piszę Twoje imię to drrrreszszszcze! A propos imprez, ostatnio byliśmy ruszyć bioderkiem, a potem na afterek, a ja...stary ramol jestem, bo o łóżku marzyłem Towarzystwo rozświergotane, ale koszmarnie nie na temat... Ale byliście gdzieś w klubie, dyskotece? Jak zwykle w kilku w ciągu nocy, do jednego nas nie wpuścili, bo chyba zbyt karkowo wyglądałem. Hocki Klocki, Basen, Barometr, Progresja, SoHo Factory i jeszcze coś Nie piję i nie ćpam, nic mnie nie nosi, a jak tracę wspólny język ze znajomymi, bo oni tak, to słabo...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
To trochę rozrzut macie. Kto za kierownicą? Oczywiście niepijący. Barometr na Smolnej? Chodziłam tam do podstawówki.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To trochę rozrzut macie. Kto za kierownicą? Oczywiście niepijący. Barometr na Smolnej? Chodziłam tam do podstawówki. Nocą szybciej się jeździ Oczywiście niepijący, i jeszcze marudzą
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Potwierdzam. Nocą szybciej. A marudzących przesadzić w taksówkę. A w ogóle można tylko taksówką.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Potwierdzam. Nocą szybciej. A marudzących przesadzić w taksówkę. A w ogóle można tylko taksówką. Znaczy kasować mam?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Potwierdzam. Nocą szybciej. A marudzących przesadzić w taksówkę. A w ogóle można tylko taksówką. Znaczy kasować mam? Przyjemne z pożytecznym. Marudzących wysadzać to i bieg po zdrowie będą mieli.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj jak zwykle rozgrzewka, orbitrek 6 min. i 2x 15 przyciąganie kolan w zwisie, prostowanie grzbietu , unoszenie tułowia na ławce skośnej. 1. Wyciskanie w leżeniu 1 x 5 17 kg 1x 10 22 kg 3 x 6 24, 5 kg 1 x 3 27 kg 2.Ciąg rwaniowy ze wspięciem na palce i szrugsem 1 x 3 32 kg 1 x 3 40 kg 1 x 3 50 kg 1 x 3 55 kg 3.Przysiad przedni 1 x 3 30 kg 1 x 3 40 kg 1 x 3 45 kg 1 x 3 47, 5 kg 4.Na maszynie wyciskanie do przodu 3 x 5 15 kg 5.Na masznie prosty brzucha 4 x 8 45 kg 6.Skośne 3 x 20 kg 7. Brzuszki, plank , rower, rozciagania. I ok.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wróciłam ze stretchingu. Bardzo pożyteczne i przyjemne zajęcia.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj 1.Rozgrzewka jak zwykle (orbitrek, prostowanie grzbietu, brzuszki, uginanie kolan) 2.Rwanie klasyczne (рывок классический) 2 x po 3 podejścia 25 kg. 3.Швунг жымовой шыроким хватом (wycisko-podrzut chwytem rwaniowym zza głowy) 3 x 30 kg 4.Тяга рывковая с виса (ciąg rwaniowy ze zwisu) 3x 40 kg 5.Przysiady przednie 1 x 50 kg 6.Brzuszki w rożnych wariacjach uff. 7.15 min.rower. Wieczorem trochę fengszuja u p. Rostika.
|
|
|
|
|
|
|
|
|