administ
Go
|
Dziś Gavro nie skrytykuje konstruktywnie, a dla mnie do pochwalenia za gorąco! A fengszuj dopiero wieczorem?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dziś Gavro nie skrytykuje konstruktywnie, a dla mnie do pochwalenia za gorąco! A fengszuj dopiero wieczorem? dla mnie ważne, żeby była ciągłość zapisu w Wątku. Tak, p.Rostik ma pozapisywanych klientów cały czas. Cieszy się dobrą opinią, to i zajęty.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dziś Gavro nie skrytykuje konstruktywnie, a dla mnie do pochwalenia za gorąco! A fengszuj dopiero wieczorem? Jak zrobię rwanie 30 kg to wtedy, chwal w ciemno czy to gorąc, czy chłód.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj jak zwykle rozgrzewka, 1.Протяжка рывковая ( :roll:rwanie bez podrywu) 2 x 3 20 kg 2.Протяжка штанги на грудь (zarzut bez zarzucania ) 3 podejścia pojedyncze po 30 kg 3.Швунг жимовой (wycisko-podrzut z piersi) 2 x 3 30 kg 4.GM 5 x 5 30 kg 5.Wyciskanie sztangi leżąc 3x 10 20 kg "Wariacje" z brzuszkami, potem stepper i zeszłam cała mokra, że podkoszulek można byłoby wyżymać.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Kobieta wąż.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Ale gościu przypakował. A jaki dumny i napuszony chodzi. no nie? ale widać od razu, że facet!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nie wiem co się stało, że dzisiaj miałam taki power. Trzy rekordy (moje oczywiście) pobite. 1.Rozgrzewka jak zwykle. 2.Rwanie klasyczne 2 x 25 kg 1 x 30 kg 1 x 35 kg!!!!!! 3.Тяга толчковая (ciąg podrzutowy ze wspięciem na palce i jednoczesnym szrugsem) 5 x 5 60 kg 1x 70 kg !!!!!!! 4.Przysiady tylne 2 x 50 kg 1 x 60 kg!!!!!!! 5.Military press (жим штанги стоя) 5 x 5 20 kg 6.Brzuszki 2 x 20 Rower 15 min. I w ogóle nie jestem zmęczona.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gratuluję życiowych rekordów... mam nadzieję, że nie ostatnich...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dziękuję. Nieee, to dopiero początek.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dziękuję. Nieee, to dopiero początek. ...rozgrzewka...
|
|
|
|
|
|
|
|