renia
|
A Tobie Dasna mięśnie się powiększają? Np. bicepsy i obwód ud?
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A Tobie Dasna mięśnie się powiększają? Np. bicepsy i obwód ud? Obwody się nie powiększają natomiast mięśnie tak. Czyli tkanka mięśniowa zastępuje tłuszczową. I ważę ciągle tyle samo od dłuższego czasu. 59- 60 kg.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A Tobie Dasna mięśnie się powiększają? Np. bicepsy i obwód ud? Obwody się nie powiększają natomiast mięśnie tak. Czyli tkanka mięśniowa zastępuje tłuszczową. I ważę ciągle tyle samo od dłuższego czasu. 59- 60 kg. To ślicznie...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A Tobie Dasna mięśnie się powiększają? Np. bicepsy i obwód ud? Obwody się nie powiększają natomiast mięśnie tak. Czyli tkanka mięśniowa zastępuje tłuszczową. I ważę ciągle tyle samo od dłuższego czasu. 59- 60 kg. To ślicznie...
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
super Dasna, wrzucaj foty!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Eeeee, na to jeszcze przyjdzie czas. Może. Ja tam robię to dla siebie i cieszę się swoimi małymi osiągnięciami. Zobaczymy jak dalej będzie.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Eeeee, na to jeszcze przyjdzie czas. Może. Ja tam robię to dla siebie i cieszę się swoimi małymi osiągnięciami. Zobaczymy jak dalej będzie. trzymam za słowo, jak wrzucisz Ty, to ja też, a co mi tam
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
... ale bez gęby, bo niefotogeniczny jestem
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj trening techniczny, co nie oznacza mniej wyczerpujący. Na odwrót. Bardziej mnie wymęczył, przez błędy. 1.Rozgrzewka jak zwykle. 2.Rwanie ze zwisu 3 x 2 15 kg 2 x 2 20 kg z zaliczonym podbródkowym. I błędy, błędy, błędy. 3.Zarzut na pierś ze zwisu 3 x 1 35 kg 4.Podskoki ze sztangą na plecach ( masakra, bo mam schodzić b.nisko) 5 x 5 15 kg 5.Wyciskanie na suwnicy nogami 3x10 25 kg 6.Pompki na kolanach 3 x 10 7.Rower 5 min. ale Wiktor tak podkręcił, jakbym jechała na Giewont, że potem po 3 min. zluzował. Dzisiaj mokra, zmachana jak diabli. Rzeczy można było wyżymać.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A robisz dni odpoczynku?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A robisz dni odpoczynku?
Na Ukrainie nie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A Gavroche, zamiast Cię instruować, zaszył się w mazurskiej dziczy...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A Gavroche, zamiast Cię instruować, zaszył się w mazurskiej dziczy... . Mam trenera. Profesjonalistę. A Gavroche'owi odpoczynek się należy, bo zawsze pomaga, oświeca, instruuje, uczy i wspiera.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Deoxys
Go
|
Nie piję i nie ćpam, nic mnie nie nosi, a jak tracę wspólny język ze znajomymi, bo oni tak, to słabo... Przykre,ja też z wieloma znajomymi miałem dobry kontakt, dzisiaj jak ich spotykam większość wydaje sie dziwna ? Jest chyba coś na wzór, że "zacieśniam grono, choć znajomych coraz więcej" Karma znacząco poróżnia ludzi. Z biegiem czasu pewnie będzie tak samo z najlepszymi "ziomami" jeśli nic sie nie zmieni
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
w pracy jest dopiero czad, gdy jem zbyt wiele zoltek jest masakra wyprane korporacyjne mozgi ehh
|
|
|
|
|
|
|
|