Dasna
Go
|
Prócz tych co nie odróżniają . Psychopaci są wśród nas. I to nie są jacyś maniakalni mordercy a czasem "zwyczajni" ludzie. Tak. I teraz, czy to otoczenie pozwala żyć takim dewiantom, którzy na widok krojenia szczeniaczka się uśmiechają, czy ich tworzy? Czy teraz jest ich więcej procentowo niż dawniej, kiedy każdy każdego znał i trudniej było się "schować"? Wszystko razem. Jest nas więcej, bardziej się izolujemy i odbieramy więcej bodźców (radio, telewizja, Internet) negatywnych. Uczymy się szybciej obrazkowo przy wyłączonym myśleniu.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
On po rosyjsku mówi? Pomieszanie z poplątaniem, ale ciuszek ma fajny
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
On po rosyjsku mówi? Pomieszanie z poplątaniem, ale ciuszek ma fajny Poczytał Muscle&Fitness i nazwał piszących "jądrowymi idiotami" A generalnie - nie schudniecie miejscowo (brzuch), trzeba mniej żreć. Ćwiczenia na skośny brzucha, nie są na odchudzanie a na rozrost talii. Dieta nisko węglowodanowa, ale i mniej tłuszczu. Wystrzegać się tłuszczów trans. Na początku było o "historii jedzenie i rośnięcia brzucha". On poleca "vacum" czyli ćwiczenia polegające na wciąganiu brzucha przez 10-15 sek. i noszenie pasa ciężarowego do ćwiczeń, broń Boże ciągle. To w skrócie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A kiedy podejdziesz do rwania czterdziechy?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A kiedy podejdziesz do rwania czterdziechy? To dłuuuga jeszcze droga. Na razie rwę 20.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
On po rosyjsku mówi? Pomieszanie z poplątaniem, ale ciuszek ma fajny Poczytał Muscle&Fitness i nazwał piszących "jądrowymi idiotami" A generalnie - nie schudniecie miejscowo (brzuch), trzeba mniej żreć. Ćwiczenia na skośny brzucha, nie są na odchudzanie a na rozrost talii. Dieta nisko węglowodanowa, ale i mniej tłuszczu. Wystrzegać się tłuszczów trans. Na początku było o "historii jedzenie i rośnięcia brzucha". On poleca "vacum" czyli ćwiczenia polegające na wciąganiu brzucha przez 10-15 sek. i noszenie pasa ciężarowego do ćwiczeń, broń Boże ciągle. To w skrócie. A i o diecie. Mówi, że nie można każdego dnia jeść coś innego , bo to nie dieta. Optuje za jedzeniem codziennie tego samego.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
I tak i nie. Na niskich szlifujesz technikę, coby nie połamać się przy większych. Przy większych wychodzą te błędy techniczne, których nie dopracowałeś na niskich.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Coś nie mogę doczytać co robię w tej pozycji. Kolana pod kątem 90 st i co unoszę tułów czy skręcam? A to Badiuk napisał. Sergiej?
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Coś nie mogę doczytać co robię w tej pozycji. Kolana pod kątem 90 st i co unoszę tułów czy skręcam? A to Badiuk napisał. Sergiej? Chyba tak Mocny, długi wydech, aż do całkowitego opróżnienia płuc i tym samym lekki skłon.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Coś nie mogę doczytać co robię w tej pozycji. Kolana pod kątem 90 st i co unoszę tułów czy skręcam? A to Badiuk napisał. Sergiej? Chyba tak Mocny, długi wydech, aż do całkowitego opróżnienia płuc i tym samym lekki skłon. A spróbuję. Wiktor katuje mnie różnymi brzuszkami, skrętami, ale....... ja nawet nie wspominam o odchudzaniu i wąskiej tali. Bo.....i sam wiesz najlepiej.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wąska talia jest przereklamowana
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wąska talia jest przereklamowana Albo talia albo konkretny ciężar podrzucony. To ja mogę zejść i do 51 kg, tylko jakim kosztem?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wąska talia jest przereklamowana Albo talia albo konkretny ciężar podrzucony. To ja mogę zejść i do 51 kg, tylko jakim kosztem? I to jest właśnie różnica między kulturystyką a sportem siłowym Jedni dźwigają by wyglądać, inni wyglądają by dźwigać
|
|
|
|
|
|
|
|