Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3637588 razy)
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj idę na siłownię z Młodym i jego kumplem. Kumpel trenuje muaj thai. Młody ostatnio do mnie: " czekaj czekaj , pokaż ręce. Ale Ci triceps wywaliło" Nieźle? Kilka podobnych do siebie ćwiczeń, bez dużej ilości powtórzeń, bez akcentowania fazy ekscentrycznej, bez bezpośredniego treningu tricepsa i bez węglowodanów Magia Magia.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Quality not quantity Właśnie Młodemu to powtarzam, ale........Boże dodaj mi cierpliwości. Pompuje, pompuje
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Quality not quantity Właśnie Młodemu to powtarzam, ale........Boże dodaj mi cierpliwości. Pompuje, pompuje Młodość jest niecierpliwa, chce rosnąć na treningu, zamiast po nim... Nie przejmuj się, sam widocznie musi to przerobić
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Quality not quantity Właśnie Młodemu to powtarzam, ale........Boże dodaj mi cierpliwości. Pompuje, pompuje Młodość jest niecierpliwa, chce rosnąć na treningu, zamiast po nim... Nie przejmuj się, sam widocznie musi to przerobić Tak. Staram się.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Autorytetem teraz jest Warszawski Koksu.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Autorytetem teraz jest Warszawski Koksu. Ten Burneika? To nieźle.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Autorytetem teraz jest Warszawski Koksu. Ten Burneika? To nieźle. Tam jest ich kilku.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Autorytetem teraz jest Warszawski Koksu. Ten Burneika? To nieźle. Tam jest ich kilku. Źle napisałam. Warszawski Koks.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Autorytetem teraz jest Warszawski Koksu. Ten Burneika? To nieźle. Tam jest ich kilku. Źle napisałam. Warszawski Koks. To nie znam. Tylko ten koks mi się nie podoba
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Autorytetem teraz jest Warszawski Koksu. Ten Burneika? To nieźle. Tam jest ich kilku. Źle napisałam. Warszawski Koks. To nie znam. Tylko ten koks mi się nie podoba Podobno oni to naturalni.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Autorytetem teraz jest Warszawski Koksu. Ten Burneika? To nieźle. Tam jest ich kilku. Źle napisałam. Warszawski Koks. To nie znam. Tylko ten koks mi się nie podoba Podobno oni to naturalni. Tym gorzej. Określenie, a wiec i proceder, tak spowszedniało, że używają go naturalni sportowcy. Albo tacy oni naturalni Chyba, że znaczy co innego, a ja, stary ramol nie kumam czaczy
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Autorytetem teraz jest Warszawski Koksu. Ten Burneika? To nieźle. Tam jest ich kilku. Źle napisałam. Warszawski Koks. To nie znam. Tylko ten koks mi się nie podoba Podobno oni to naturalni. Tym gorzej. Określenie, a wiec i proceder, tak spowszedniało, że używają go naturalni sportowcy. Albo tacy oni naturalni Chyba, że znaczy co innego, a ja, stary ramol nie kumam czaczy naturalny metanabol, znaczy z polfy, nie ruski
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Autorytetem teraz jest Warszawski Koksu. Ten Burneika? To nieźle. Tam jest ich kilku. Źle napisałam. Warszawski Koks. To nie znam. Tylko ten koks mi się nie podoba Podobno oni to naturalni. Tym gorzej. Określenie, a wiec i proceder, tak spowszedniało, że używają go naturalni sportowcy. Albo tacy oni naturalni Chyba, że znaczy co innego, a ja, stary ramol nie kumam czaczy naturalny metanabol, znaczy z polfy, nie ruski Dianabolem to się teraz kury karmi Kulturyści są mistrzami w przesadzaniu z SAA, tym bardziej, że na rynku jest multum podróbek i underów i nie wiadomo co w żyłach krąży i to w takich ilościach... A potem jest płacz i zgrzytanie zębów, bo komórki jąder, przysadka i podwzgórze są rozwalone na amen. Napatrzyłem się na takie nieszczęścia z życia wzięte i mocno namawiam na poleganiu na endogennych sterydach i peptydach
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
To jasna sprawa.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiejszy trening z dwójką Młodych zaliczam do udanych, choć ten mój Młody najbardziej interesował się jeszcze moim bickiem i , że tak naramienny u mnie pracuje. Silny jest , ale.......... :?uparty muł. Oczywiście 70 kg na klatę, ściągania drążka i wytknęłam mu , że zaokrągla plecy. Przyznał mi rację. Choć tyle. Nauczał mnie wyciskania na ławce, ale on napatrzył się na powerlifterów i wygina się w odcinku lędźwiowym w chińskie "S" Boże dodaj mi siły. Ja robiłam swoje. 1.Rozgrzewka jak zwykle 2.Протяжка рывковая. 5 x 3 20 kg. Hm, nie to, że ja tego ćwiczenia nie lubię. Jest ok. Jest moim zdaniem jednym z najcięższych ćwiczeń ciężarowych. 3.Wycisko-podrzut zza głowy. 1 x 5 20 kg 2 x 5 25 kg 2 x 3 27, 5 kg 2 x 2 30 kg 4.Wyciskanie sztangi leżąc 1 x 10 20 kg 1x 10 25 kg 1 x 2 30 kg 5.Brzuszki 6.Bieżnia 5 min. Dwa pierwsze ćwiczenia mnie dzisiaj wykończyły.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Porozmawialiśmy sobie jeszcze z Młodym, pouzasadniał mi pewne swoje ruchy, teorie. Najważniejsze,że uważa jak ćwiczy, chroni odcinek lędźwiowy i dobrze się odżywia.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Porozmawialiśmy sobie jeszcze z Młodym, pouzasadniał mi pewne swoje ruchy, teorie. Najważniejsze,że uważa jak ćwiczy, chroni odcinek lędźwiowy i dobrze się odżywia. Nie gań go za mostek przy wyciskaniu na ławce To chroni stawy barkowe i łokciowe, a kręgosłupowi nic nie robi http://www.sportowiec.org/mostkowanie-przy-wyciskaniu
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Porozmawialiśmy sobie jeszcze z Młodym, pouzasadniał mi pewne swoje ruchy, teorie. Najważniejsze,że uważa jak ćwiczy, chroni odcinek lędźwiowy i dobrze się odżywia. Nie gań go za mostek przy wyciskaniu na ławce To chroni stawy barkowe i łokciowe, a kręgosłupowi nic nie robi http://www.sportowiec.org/mostkowanie-przy-wyciskaniuWiem, wiem . Rozmawialiśmy. OK.Gdzie miałam racje to się zgodził , gdzie nie, to zaprotestował i mamy consensus.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|