|
Dasna
Go
|
Baryton.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj Wiktor mi przysolił powtórzeń z ciężarami i na koniec zdziwił się, że jestem zmęczona. Bobik zdechł (Бобик здох), ano zdechł. Poza tym już mam coraz głębszy przysiad i chwyt rwaniowy tez dosyć szeroki się zrobił i automatycznie inaczej dźwigam. 1.Rozgrzewka 2.Rwanie klasyczne 4 x 2 20 kg 3.Wycisko- podrzut w chwycie rwaniowym 2 x 3 25 kg, 2 x 2 30 kg 4.Ciąg rwaniowy majs. 5 x 3 55kg ( uuuu, myslałam, że na koniec nie udźwignę) 5.Przysiady przednie 1 x 3 45 kg 2 x 3 45 kg i Bobik zdechł. 6.Brzuszki 7.Rower 10 min.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Aha, Wiktor zaproponował, żebym jesienią wzięła udział we Lwowie w takim spotkaniu jak to określił ludzi, którzy dźwigają ciężary i wystąpiła.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
U! Trenuj pilnie, a będzie sukces!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
U! Trenuj pilnie, a będzie sukces! Trenuję, dla siebie. O zawodach nie myślałam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dasna, Dasna, Dasna... Bo doping też trzeba potrenować! Za wcześnie. Ja może pomyśle o tym za rok.A tak to co tu pokazywać? Rwanie 20 kg. Jeśli rwanie zrobię na 30 kg, to wtedy można pomyśleć.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Aż przyjemnie przeczytać. Naprawdę facet miał świetne wyniki . Poza tym jak dla mnie bardzo inteligentna i przyjemna fizjonomia.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Maniek gdzie chodziłeś do podstawówki?
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
SP nr 246 Warszawa im I Warszawskiej Dywizji Piechoty im. Tadeusza Kościuszki
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
SP nr 246 Warszawa im I Warszawskiej Dywizji Piechoty im. Tadeusza Kościuszki Te okolice słabo znam. Kiedyś Ostrobramską często przejeżdżałam jak mieszkaliśmy w Wawrze.
|
|
|
|
|
|
|
|