Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3637692 razy)
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
no to te okolice jak jechałaś Ostrobramską od Wawra, to po prawej takie duże bloki, i za tymi blokami po prawej stronie, moja Praga. Południe, żeby nie było, że ta "legendarna" północna.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
no to te okolice jak jechałaś Ostrobramską od Wawra, to po prawej takie duże bloki, i za tymi blokami po prawej stronie, moja Praga. Południe, żeby nie było, że ta "legendarna" północna. Ja urodziłam się w szpitalu Przemienienia i (krótko) pomieszkiwaliśmy na Kowieńskiej.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
no to te okolice jak jechałaś Ostrobramską od Wawra, to po prawej takie duże bloki, i za tymi blokami po prawej stronie, moja Praga. Południe, żeby nie było, że ta "legendarna" północna. Tak.Kojarzę.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja urodziłam się w szpitalu Przemienienia
I przemieniło?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
I przemieniło? Jak widać, słychać i czuć.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I przemieniło? ...z wiatrem...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...moja ulubiona książka...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dasna, Dasna, Dasna... Bo doping też trzeba potrenować! Za wcześnie. Ja może pomyśle o tym za rok.A tak to co tu pokazywać? Rwanie 20 kg. Jeśli rwanie zrobię na 30 kg, to wtedy można pomyśleć. Gdybym był na Twoim miejscu, to wziąłbym udział w tym "spotkaniu" Wzrasta motywacja, umiejętność opanowywania emocji, podpatrzysz parę rzeczy i zobaczysz jak to wygląda od zakrystii Dobry trening
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dasna, Dasna, Dasna... Bo doping też trzeba potrenować! Za wcześnie. Ja może pomyśle o tym za rok.A tak to co tu pokazywać? Rwanie 20 kg. Jeśli rwanie zrobię na 30 kg, to wtedy można pomyśleć. Gdybym był na Twoim miejscu, to wziąłbym udział w tym "spotkaniu" Wzrasta motywacja, umiejętność opanowywania emocji, podpatrzysz parę rzeczy i zobaczysz jak to wygląda od zakrystii Dobry trening Jednogłos z Wiktorem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dasna, Dasna, Dasna... Bo doping też trzeba potrenować! Za wcześnie. Ja może pomyśle o tym za rok.A tak to co tu pokazywać? Rwanie 20 kg. Jeśli rwanie zrobię na 30 kg, to wtedy można pomyśleć. Gdybym był na Twoim miejscu, to wziąłbym udział w tym "spotkaniu" Wzrasta motywacja, umiejętność opanowywania emocji, podpatrzysz parę rzeczy i zobaczysz jak to wygląda od zakrystii Dobry trening Jednogłos z Wiktorem. Wskoczysz na wyższy level
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dobry herbatnik Чувак
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj przyniosłam swoje głośniki i podłączyłam swoją muzykę. Od razu mi się lepiej ćwiczyło. Wiktor się trochę krzywił, ale nic to. Przyciszałam jak trochę głośniej było i w tym kąciku co ćwiczę, nikomu nie przeszkadzało, bo była 1 albo 2 osoby. 1. Rozgrzewka. 2.Протяжка рывковая 2x 3 podejścia 20 kg 3.Протяжка на грудь 2x 2 podejścia 30 kg 4.Military press 5 x 5 20 kg 5.GM 5x5 30 kg 6.Wyciskanie w leżeniu 3 x 10 20 kg 1 x 10 22, 5 kg 7.3 x 20 podawanie sobie w leżeniu piłki nogami do rąk. 8.Rower 10 min.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie zazdroszczę Ci Cieszę się, że mam przerwę Ale chyba dwóch miesięcy przerwy nie wytrzymię Wezmę sobie odważnik na Mazury w sierpniu...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nie zazdroszczę Ci Cieszę się, że mam przerwę Ale chyba dwóch miesięcy przerwy nie wytrzymię Wezmę sobie odważnik na Mazury w sierpniu... Ja czekam na wymuszoną przerwę. Na razie planuję treningi. Zobaczę z biegu co czas przyniesie. Dwa miesiące? Ja takich przerw na razie nie planuję, ale Ty chyba wiesz co robisz?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie zazdroszczę Ci Cieszę się, że mam przerwę Ale chyba dwóch miesięcy przerwy nie wytrzymię Wezmę sobie odważnik na Mazury w sierpniu... Ja czekam na wymuszoną przerwę. Na razie planuję treningi. Zobaczę z biegu co czas przyniesie. Dwa miesiące? Ja takich przerw na razie nie planuję, ale Ty chyba wiesz co robisz? Wygląda na to, że nie, przeliczyłem się... Miesiąc mija i mnie nosi, miętki jestem. To miało być pierwszy raz tak długo...cóż może w przyszłym roku
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nie zazdroszczę Ci Cieszę się, że mam przerwę Ale chyba dwóch miesięcy przerwy nie wytrzymię Wezmę sobie odważnik na Mazury w sierpniu... Ja czekam na wymuszoną przerwę. Na razie planuję treningi. Zobaczę z biegu co czas przyniesie. Dwa miesiące? Ja takich przerw na razie nie planuję, ale Ty chyba wiesz co robisz? Wygląda na to, że nie, przeliczyłem się... Miesiąc mija i mnie nosi, miętki jestem. To miało być pierwszy raz tak długo...cóż może w przyszłym roku A inna aktywność na Mazurach? Skuter, narty wodne, kajaki, bieg przez chaszcze , pływanie, itp.?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie zazdroszczę Ci Cieszę się, że mam przerwę Ale chyba dwóch miesięcy przerwy nie wytrzymię Wezmę sobie odważnik na Mazury w sierpniu... Ja czekam na wymuszoną przerwę. Na razie planuję treningi. Zobaczę z biegu co czas przyniesie. Dwa miesiące? Ja takich przerw na razie nie planuję, ale Ty chyba wiesz co robisz? Wygląda na to, że nie, przeliczyłem się... Miesiąc mija i mnie nosi, miętki jestem. To miało być pierwszy raz tak długo...cóż może w przyszłym roku A inna aktywność na Mazurach? Skuter, narty wodne, kajaki, bieg przez chaszcze , pływanie, itp.? Spacery, pływanie i wiosłowanie. Ale kawał żelaza w ręku z niczym nie da się porównać
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ba, jak miętki jesteś to ni ma letko. Organizm przywykł i domaga się swojej dawki. Mózg też swoje wie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|