Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3637745 razy)
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj gorąco, chyba najbardziej.
1.Rozgrzewka 2.Rwanie ze zwisu 5 x 2 20 kg 3.Ciąg rwaniowy 5 x 2 55 kg 4.Przysiady w nożycach 5 x 5 30 kg 5.Pompki na kolanach 3 x 10 6.Różne warianty brzuszków 7.Rower 10 min.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przysiady w nożycach pomagają utrwalić schemat do podrzutu, świetne ćwiczenie Nie znosiłem go Wczoraj chyba robiłaś górę na nożyce? Podoba mi się sposób prowadzenia Twojego treningu przez Wiktora, impulsacja, utrwalanie, odkładanie, albo bardzo świadomy CUN-u gość, albo ma świetny instynkt, tak czy siak dobry. Ale gorąca to Ci współczuję... Jedz dobrze, bo praca w warunkach podwyższonej temperatury to spory wydatek, wbrew pozorom.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Przysiady w nożycach pomagają utrwalić schemat do podrzutu, świetne ćwiczenie Nie znosiłem go Wczoraj chyba robiłaś górę na nożyce? Podoba mi się sposób prowadzenia Twojego treningu przez Wiktora, impulsacja, utrwalanie, odkładanie, albo bardzo świadomy CUN-u gość, albo ma świetny instynkt, tak czy siak dobry. Ale gorąca to Ci współczuję... Jedz dobrze, bo praca w warunkach podwyższonej temperatury to spory wydatek, wbrew pozorom. Zgadza się. Myślałam, że to rwanie na początku mnie wykończy. B.duży wydatek energii. Tak, wczoraj była góra na nożyce. Dzisiaj Wiktor zapowiedział średnio ciężki trening, ale jutro ma mi dać w kość.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jeszcze jest jedna, fajna rzecz, którą praktykowałam kiedyś a teraz poćwiczyłabym pod okiem specjalisty.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jeszcze jest jedna, fajna rzecz, którą praktykowałam kiedyś a teraz poćwiczyłabym pod okiem specjalisty. Seks tantryczny?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jeszcze jest jedna, fajna rzecz, którą praktykowałam kiedyś a teraz poćwiczyłabym pod okiem specjalisty. Seks tantryczny? Prawie. Ale to może w Wątku Kocsowym, bo za duże audytorium.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj, krótko i treściwie. 1.Rozgrzewka 2.Zarzut, przysiad, push press na nożyce 5x 1 30 kg 1 x 1 35 kg 3.MC 2 x 65 kg 1 x 70 kg 1 x 75 kg 1 x 80 kg 4.Wyciskanie na suwnicy 5x5 35 kg 5.Maszyna (ta Kliczki) na brzuch 3 x 20 6. Rower 10 min. Mam przynosić ze sobą czekoladkę jakąś , bo zataczałam się i byłam senna.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A martwy z paskami? Chwytem mieszanym, czy jak? Letnie treningi są ciężkie, może śmietanki przed?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dasna, a może za mało płynów pijesz przy ćwiczeniach? A może powinnaś trochę przyhamować z nimi?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...z ćwiczeniami w upałach...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A martwy z paskami? Chwytem mieszanym, czy jak? Letnie treningi są ciężkie, może śmietanki przed? Martwy z paskami. Przed treningiem : 2 kawy - 1 ze śmietanką , druga z masłem, potem śniadanie znowu masło i 3 żółtka. W sumie przed treningiem pół kostki masła. W czasie treningu 1 litr wody gruzińskiej.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A martwy z paskami? Chwytem mieszanym, czy jak? Letnie treningi są ciężkie, może śmietanki przed? Martwy z paskami. Przed treningiem : 2 kawy - 1 ze śmietanką , druga z masłem, potem śniadanie znowu masło i 3 żółtka. W sumie przed treningiem pół kostki masła. W czasie treningu 1 litr wody gruzińskiej. Dasna, pieprzynij tą sztangę i jedźmy na Majorkę...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dasna, a może za mało płynów pijesz przy ćwiczeniach? A może powinnaś trochę przyhamować z nimi?
W czasie treningu ok. 1 litra wody wypijam. Ćwiczenia są ok w upały. Nie robi to na mnie wrażenia, choć jest ciężko.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A martwy z paskami? Chwytem mieszanym, czy jak? Letnie treningi są ciężkie, może śmietanki przed? Martwy z paskami. Przed treningiem : 2 kawy - 1 ze śmietanką , druga z masłem, potem śniadanie znowu masło i 3 żółtka. W sumie przed treningiem pół kostki masła. W czasie treningu 1 litr wody gruzińskiej. Dasna, pieprzynij tą sztangę i jedźmy na Majorkę... Chciałabym, chciała.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|