Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3637846 razy)
|
Gavroche
|
Za krwiaka?! Za przysiady rwaniowe możnaby i za węglowodany, ale to się chyba zrównoważy i wyjdzie na zero
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Z ciężarem nie ma lekko! Pół kilo na gryfie za dużo i przegięcie pewne...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dziewczyna zaszalala z tymi Ww WoW. W takim razie nie bede sie chwalil ile ich zaraz zjem, jeszcze najadlbym sie wstydu bym :p Pewno pojechała na syrnyki, a teraz tnie drzemeczkę Mariusz, najlepszego brachu, bo zbliżają się Twoje urodziny, tylko tortem się nie przejedz!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Dzieki za pamiec. Jutro Karkowka+piwko i tortu nie trza
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A nie ma jakiego optymalnego tortu? Wtedy można, nawet dwa! Jadłem raz tort z mięsa mielonego, ciasto było z mąki, jaj, twarogu i szczypiorku. Przyozdobiony pomidorkami koktajlowymi, posmarowany na biało serkiem homogenizowanym i znakomicie przyprawiony
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Nie ma kto zrobic , a truc optymalnie biesiadnikow nie wypada. Nic sie nie stanie, gdy skosztuje normalnego tortu- nie umre od razu
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Dziewczyna zaszalala z tymi Ww WoW. W takim razie nie bede sie chwalil ile ich zaraz zjem, jeszcze najadlbym sie wstydu bym :p Pewno pojechała na syrnyki, a teraz tnie drzemeczkę cukier jej 'spada'
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Autorytetem teraz jest Warszawski Koksu. Ten Burneika? To nieźle. Tam jest ich kilku. Źle napisałam. Warszawski Koks. * anakin bardzo rzadko przegląda ten wątek. Warszawski Koks jest tzw. youtuberem. Widziałem kilka jego filmów. Współczuję takiego autorytetu. Chłopak ma spore kłopoty z wysłowieniem się. Wydaje się być troszkę opóźniony umysłowo.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Autorytetem teraz jest Warszawski Koksu. Ten Burneika? To nieźle. Tam jest ich kilku. Źle napisałam. Warszawski Koks. * anakin bardzo rzadko przegląda ten wątek. Warszawski Koks jest tzw. youtuberem. Widziałem kilka jego filmów. Współczuję takiego autorytetu. Chłopak ma spore kłopoty z wysłowieniem się. Wydaje się być troszkę opóźniony umysłowo. Harry Potter za to jest super
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Ale nie bierz zaraz tego tak bardzo do siebie...
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
A jeśli o mnie idzie to od postaci Harry'ego Pottera zawsze wolałem postać młodego Toma Marvolo Riddle'a (za wyniosłość i pogardę dla ludzi) i Severusa Snape'a (za tajemniczość). );->
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale nie bierz zaraz tego tak bardzo do siebie... Nie biorę, ale Ty mógłbyś. Pieprzy Ci się wszystko we łbie, koleżko malinowy. Przeczytaj najpierw czym różni się wzorzec od autorytetu. Potem się zastanów, ciołku, czemu niby kulturysta miałby być świetnym mówcą i po co mu to... A Twoje "wydaje się" wsadź sobie głęboko w dupę, bo pokazałeś już nie raz, że masz intuicję nadającą się na śmietnik, gamoniu. Może zamiast bardzo rzadko, przestaniesz w ogóle tu zaglądać?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A jeśli o mnie idzie to od postaci Harry'ego Pottera zawsze wolałem postać młodego Toma Marvolo Riddle'a (za wyniosłość i pogardę dla ludzi) i Severusa Snape'a (za tajemniczość). );->
I kogo to...?
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Ale nie bierz zaraz tego tak bardzo do siebie... Nie biorę, ale Ty mógłbyś. Pieprzy Ci się wszystko we łbie, koleżko malinowy. Przeczytaj najpierw czym różni się wzorzec od autorytetu. Potem się zastanów, ciołku, czemu niby kulturysta miałby być świetnym mówcą i po co mu to... A Twoje "wydaje się" wsadź sobie głęboko w dupę, bo pokazałeś już nie raz, że masz intuicję nadającą się na śmietnik, gamoniu. Może zamiast bardzo rzadko, przestaniesz w ogóle tu zaglądać? Masz tu swego "kulturystę", idioto: https://www.youtube.com/user/WarszawskiKoksI skończ pieprzyć trzy po trzy. Na przyszłość poznaj element w obronie którego stajesz, a potem się spuszczaj forumowy trollu.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale nie bierz zaraz tego tak bardzo do siebie... Nie biorę, ale Ty mógłbyś. Pieprzy Ci się wszystko we łbie, koleżko malinowy. Przeczytaj najpierw czym różni się wzorzec od autorytetu. Potem się zastanów, ciołku, czemu niby kulturysta miałby być świetnym mówcą i po co mu to... A Twoje "wydaje się" wsadź sobie głęboko w dupę, bo pokazałeś już nie raz, że masz intuicję nadającą się na śmietnik, gamoniu. Może zamiast bardzo rzadko, przestaniesz w ogóle tu zaglądać? Masz tu swego "kulturystę", idioto: https://www.youtube.com/user/WarszawskiKoksI skończ pieprzyć trzy po trzy. Na przyszłość poznaj element w obronie którego stajesz, a potem się spuszczaj forumowy trollu. Co mnie to obchodzi?! Najpierw obrażasz moje dziewczyny, cioto, potem przychodzisz tu, chociaż kulturyści są tacy be, do wątku Dasny, który objęła przez zasiedzenie i obrażasz jej chłopaka, chociaż w Twoim wątku to byłby krzyk falsetem, że offtop! Maniek Ci kiedyś powiedział, zakuta pało, co się robi z takimi ćwokami, co nie szanują rodziny, nie dotarło?! Lepiej sobie zgraj mózg do komputera, piękny pegazie i się już więcej nie odzywaj, Anal
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Gavroche, Ty jakiś przewrażliwiony jesteś... Masz okres czy to już menopauza? Czujesz się przeze mnie skrzywdzony? Och, ach, ojej, moje serduszko krwawi... taki mi przykro. * anakin głaszcze Gavroche po jego łysej główce. Ten z lewej to Tom M. Riddle, a ten z prawej to Ty, robaczku.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Gavroche, Ty jakiś przewrażliwiony jesteś... Masz okres czy to już menopauza? Czujesz się przeze mnie skrzywdzony? Och, ach, ojej, moje serduszko krwawi... taki mi przykro. * anakin głaszcze Gavroche po jego łysej główce. Ten z lewej to Tom M. Riddle, a ten z prawej to Ty, robaczku. Kolego, wybacz niedyskretne pytanie ..ale czy może masz coś z deklem ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|