Jazzman
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
A, i jeszcze coś... Lepiej sobie zgraj mózg do komputera, piękny pegazie i się już więcej nie odzywaj, Anal Tak, wiem, marzysz o analu z takim ślicznym chłopcem jak ja. Ciekawe kiedy w końcu zrobisz coming out... );-> Byczku Ty mój wirtualny, taki nierealny...
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
te mangowe obrazki sa zboczone i ohydne....ja dodalem do adblocka ale zawsze sie dziwilem jak mozna to ogladac
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Trzeba poczekać na opinię Reni...
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Trzeba poczekać na opinię Reni... granice zostały przekroczone, trzeba zdyscyplinować ANALA
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
te mangowe obrazki sa zboczone i ohydne....ja dodalem do adblocka ale zawsze sie dziwilem jak mozna to ogladac anak miał nocną sesję, zaspakajał się z mangowymi obrazkami pewnie tak to już jest, jak się jest "pięknym anal chłopczykiem"...
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Trzeba poczekać na opinię Reni... A co ja? Dla mnie ohyda...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale miałam wyrazić opinię o obrazkach, czy o tej kłótni, która jest nie na miejscu i nie w odpowiednim tonie...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Normalnie z "anakin" się robi "opty-farmer", nie? Wpada, zapaskudzi i wypada...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Fajnie pisał i pomagał, ale teraz to jest bardzo niesmaczne...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
te mangowe obrazki sa zboczone i ohydne....ja dodalem do adblocka ale zawsze sie dziwilem jak mozna to ogladac anak miał nocną sesję, zaspakajał się z mangowymi obrazkami pewnie tak to już jest, jak się jest "pięknym anal chłopczykiem"... Zawsze mnie dziwilo jak mozna sie fascynowac japonskimi zboczeniami w postaci mangi i anime. Rozumiem, ze japonczycy, kultura, fetyszyzm etc ale tak normalnie w europie?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Normalnie z "anakin" się robi "opty-farmer", nie? Wpada, zapaskudzi i wypada... Cos w tym jest, nawet tonacje te same
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ale miałam wyrazić opinię o obrazkach, czy o tej kłótni, która jest nie na miejscu i nie w odpowiednim tonie... Biorę odpowiedzialność za to, co napisałem, bo mnie gówniarz wyprowadza z równowagi. W razie czego mężnie zniosę chłostę i będę dzielnie tłumił jęki. Jednak jakby co, niech Wysoki Sąd weźmie pod uwagę, że mam menopauzę, a z biologią trudno walczyć
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tym razem w takim razie skończy się na samych punktach karnych i pouczeniu... Nie warto wchodzić w takie złośliwe i (skromnie mówiąc) niesmaczne wymiany opinii ad personam...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Takie rozmowy były normalnością na forum DD, ale tutaj nie pasują...
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Tym razem w takim razie skończy się na samych punktach karnych i pouczeniu... Nie warto wchodzić w takie złośliwe i (skromnie mówiąc) niesmaczne wymiany opinii ad personam... a właśnie, że warto Nie można dać sobie nasrać na głowę, zresztą wystarczy popatrzeć na anaka - jakieś animowane obrazki, harry potter, manga. Albo gość ma 15 lat i jest lekko zniewieściały, albo jest do reszty poprutym dorosłym chłopem. Z jakiej racji ma wrzucać wszystkim na lewo i prawo. Jak by to powiedział głosiciel pisma świętego: "oko za oko, ząb za ząb" ps. Optyfarmer w przeciwieństwie do anaka przynajmniej miał oryginalny stajl
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|