renia
|
Kurka wodna jak czytam to takie faktycznie pierdołki robiłam. Do wszystkiego trzeba dojrzeć, zrozumieć. Samo rwanie jest tak złożone, tak wielostawowe, dynamiczne siłowe. Rwaniem jestem po prostu zafascynowana. Dzisiaj Wiktor przysłał mi , na moja stronkę Vkontakcie swoje rwanie 190 kg. Lekko. Super. Jestem pod wrażeniem. Wiktor to, Wiktor tamto... Twój mąż nie jest zazdrosny?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kurka wodna jak czytam to takie faktycznie pierdołki robiłam. Do wszystkiego trzeba dojrzeć, zrozumieć. Samo rwanie jest tak złożone, tak wielostawowe, dynamiczne siłowe. Rwaniem jestem po prostu zafascynowana. Dzisiaj Wiktor przysłał mi , na moja stronkę Vkontakcie swoje rwanie 190 kg. Lekko. Super. Jestem pod wrażeniem. Wiktor to, Wiktor tamto... Twój mąż nie jest zazdrosny?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Przecież też może trenować z Wiktorem.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przecież też może trenować z Wiktorem. Albo Wiktora nauczyć grać w tenisa...
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
do wątku Dasny, który objęła przez zasiedzenie Dobre, dobre.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Na siłowni jak lecą hiphopowe i metalowe kawałki to dobrze na mnie działa. Poza tym na bieżni, orbitreku puszczam sobie AC/DC , TNT. A w ogóle to na Ukrainie ( i Wiktor ma mnie z nim poznać) chłopak- programista, który tam pakuje, montuje kawałki (pewnie z You Tube) ćwiczeń kulturystów i kulturystek ( nota bene ociekające seksem) i daje swój podkład nie tylko hiphopowy , ale np. KoRn-a, czy jakieś metalowe , ciężkie brzmienia. Zauważyłam, że pod koniec treningu , jak ledwie zipałam a popatrzyłam na ekran jak ciężko ćwiczy kulturysta ( bez oceniania, bo tam i sterydowcy są) to miałam przypływ energii i jakby odnowienie sił. Bo oczywiście znowu zaczęłam przynosić swoje głośniki i muzykę z telefonu, ale jak zobaczyłam i posłuchałam fajnie zmontowanych filmikow to zaczęłam kombinować, że porozmawiam z chłopakiem i może podbiorę parę kawałków muzyki i video. Jeszcze Wiktor powiedział, że moge tez wstawic jak ja ćwiczę. Motywacja. Hm? Może cos fajnego z tego by wyszło i do treningów dobry dodatek. Ten kawałek jest ok na siłownię https://www.youtube.com/watch?v=VDvr08sCPOc
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ale słowa czy muzyka? Cyt: "Lift up your eyes discouraged one. Keep moving forward until your battles have been won. "
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Bomba. Zaraz podeśle Wiktorowi. Reniu , bez Wiktora ani rusz. Ale bez Gavroche-a też.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale słowa czy muzyka? Cyt: "Lift up your eyes discouraged one. Keep moving forward until your battles have been won. " Itoito. Zdecydowanie wideo z ćwiczeniami i muzyka działa lepiej, jeszcze amoniak pod nos przed podejściem Ja lubię to: http://youtu.be/27F46WPVJBs
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|