Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3638161 razy)
|
|
|
Dasna
Go
|
Bomba. Zaraz podeśle Wiktorowi. Reniu , bez Wiktora ani rusz. Ale bez Gavroche-a też. Niełatwo tej naszej Daśnie dogodzić... z Gavrochem ładnie się zgrali Coś mi się tak wydaje, że Dasna i w realu woli męskie towarzystwo od damskiego. Ale mogę się mylić... To zależy co w danym momencie robię. I wtedy albo bez mężczyzny ani rusz, albo bez kobiety.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ale słowa czy muzyka? Cyt: "Lift up your eyes discouraged one. Keep moving forward until your battles have been won. " Itoito. Zdecydowanie wideo z ćwiczeniami i muzyka działa lepiej, jeszcze amoniak pod nos przed podejściem Ja lubię to: http://youtu.be/27F46WPVJBsA tu mi muzyka zawadza.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jasne. A to moje.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No! I trening nie wiadomo kiedy minął Dobra motywacja nie jest zła Choć rwanko jest takie świetne, że raczej jej nie brakuje Wiedziałem, że ktoś tu wstawiał ten kawałek, ale nie wiedziałem, że to Ty, ładny jest.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No! I trening nie wiadomo kiedy minął Dobra motywacja nie jest zła Choć rwanko jest takie świetne, że raczej jej nie brakuje Wiedziałem, że ktoś tu wstawiał ten kawałek, ale nie wiedziałem, że to Ty, ładny jest. Pakerzy wszystkich krajów łączcie się. Z chęcią bym Ci pokazała to rwanie Wiktora, zresztą opowiadałam mu o Tobie. Tylko on ma to , jak zrozumiałam w swoich prywatnych ustawieniach , bez adresu ogólnodostępnego. Teraz przesłał mi jak skacze na stertę jakiś mat. Ok. 1, 5 m wysokości albo się mylę. Zapytam. Też oczy wytrzeszczyłam. Kurka wodna , jak w cyrku taki skok.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No! I trening nie wiadomo kiedy minął Dobra motywacja nie jest zła Choć rwanko jest takie świetne, że raczej jej nie brakuje Wiedziałem, że ktoś tu wstawiał ten kawałek, ale nie wiedziałem, że to Ty, ładny jest. Pakerzy wszystkich krajów łączcie się. Z chęcią bym Ci pokazała to rwanie Wiktora, zresztą opowiadałam mu o Tobie. Tylko on ma to , jak zrozumiałam w swoich prywatnych ustawieniach , bez adresu ogólnodostępnego. Teraz przesłał mi jak skacze na stertę jakiś mat. Ok. 1, 5 m wysokości albo się mylę. Zapytam. Też oczy wytrzeszczyłam. Kurka wodna , jak w cyrku taki skok. Potrafię to sobie wyobrazić, nie muszę oglądać Prywatne, to prywatne, nie ma rady Fajny trener Ci się trafił
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A nie, ja wstawiałam inny , ten pierwszy. Fort Minor , Remember the name, a napisałam , w poście wyżej , że "moje" tzn. że mi pasuje, moje klimaty. I hasło "pakerzy wszystkich krajów łączcie sie " pasuje mi do tego kawałka Fort Minor.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No! I trening nie wiadomo kiedy minął Dobra motywacja nie jest zła Choć rwanko jest takie świetne, że raczej jej nie brakuje Wiedziałem, że ktoś tu wstawiał ten kawałek, ale nie wiedziałem, że to Ty, ładny jest. Pakerzy wszystkich krajów łączcie się. Z chęcią bym Ci pokazała to rwanie Wiktora, zresztą opowiadałam mu o Tobie. Tylko on ma to , jak zrozumiałam w swoich prywatnych ustawieniach , bez adresu ogólnodostępnego. Teraz przesłał mi jak skacze na stertę jakiś mat. Ok. 1, 5 m wysokości albo się mylę. Zapytam. Też oczy wytrzeszczyłam. Kurka wodna , jak w cyrku taki skok. Potrafię to sobie wyobrazić, nie muszę oglądać Prywatne, to prywatne, nie ma rady Fajny trener Ci się trafił Równy gość.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Gavroche to sztangiści aż taaak skaczą?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Gavroche to sztangiści aż taaak skaczą? Niektórzy mają 1,5 m dosiężnego z miejsca, zwłaszcza ci lżejsi Ja przy niższych wagach miałem 1,1 m, teraz 90-95 cm Trening to głównie naskoki na skrzynię, podskoki ze sztangą, siady i sprinty. Dziś rano przechodziłem przez przejście z parkingu do galerii i jakiś świr zapierdzielał, gadając przez komórkę prosto na mnie :shock Uskoczyłem w porę, ale mogło być dramatycznie Na szczęście ciało samo zareagowało, adrenalina skoczyła i lata treningów nie poszły na marne Jak to się ciężary w życiu przydają
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Chyba wskocznego...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Gavroche to sztangiści aż taaak skaczą? Niektórzy mają 1,5 m dosiężnego z miejsca, zwłaszcza ci lżejsi Ja przy niższych wagach miałem 1,1 m, teraz 90-95 cm Trening to głównie naskoki na skrzynię, podskoki ze sztangą, siady i sprinty. Dziś rano przechodziłem przez przejście z parkingu do galerii i jakiś świr zapierdzielał, gadając przez komórkę prosto na mnie :shock Uskoczyłem w porę, ale mogło być dramatycznie Na szczęście ciało samo zareagowało, adrenalina skoczyła i lata treningów nie poszły na marne Jak to się ciężary w życiu przydają Funkcjonalne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ten to dopiero ma tego śmieciowego DNA!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ten to dopiero ma tego śmieciowego DNA! Może co łyka? Entuzjazmu mu nie brak, ale to guru LC, oni są dziwni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|