Dasna
Go
|
No! I trening nie wiadomo kiedy minął Dobra motywacja nie jest zła Choć rwanko jest takie świetne, że raczej jej nie brakuje Wiedziałem, że ktoś tu wstawiał ten kawałek, ale nie wiedziałem, że to Ty, ładny jest. Pakerzy wszystkich krajów łączcie się. Z chęcią bym Ci pokazała to rwanie Wiktora, zresztą opowiadałam mu o Tobie. Tylko on ma to , jak zrozumiałam w swoich prywatnych ustawieniach , bez adresu ogólnodostępnego. Teraz przesłał mi jak skacze na stertę jakiś mat. Ok. 1, 5 m wysokości albo się mylę. Zapytam. Też oczy wytrzeszczyłam. Kurka wodna , jak w cyrku taki skok. Potrafię to sobie wyobrazić, nie muszę oglądać Prywatne, to prywatne, nie ma rady Fajny trener Ci się trafił Wiktor napisał, że ten jego skok (naskok) to 1, 5 m.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
To czemu się umartwia tymi ciężarami zamiast skok wzwyż trenować? Teraz to zajmuje się boksem i trenowaniem dzieci i młodzieży w klubie (podnoszenia ciężarów) i mnie oraz jest instruktorem w sali Akwaparku.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Myślę ,że nie. To po prostu skutek uboczny.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Czyli skutek uboczny se zmarnował. A swoją drogą ciekawe ile dosiężnego miałby.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zależy jaki ciężar sztangi miałby na barach...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Oczywiście, tudzież jak cięzkie buty i strój.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie zmienia to faktu, że skutek uboczny se zmarnował!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Niby tak, ale wiadomo że taki skutek to jeszcze nie wszystko do pełni sukcesu.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A jak to niechciany skutek, to nie ma co żałować...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A jak to niechciany skutek, to nie ma co żałować... A odciski na łapach, na ten przykład, przydają się do czegoś?! Bo skutek jakiś jest na bank
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Odciski to podstawa! Nie jednemu uratowały życie przy ruchawkach robotmiczo chłopskich!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Odciski to podstawa! Nie jednemu uratowały życie przy ruchawkach robotmiczo chłopskich! Czyli geny robotniczo-chłopskie się ujawniają?! To dlatego Doktor zakazali!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zakazy to pogląd "opty"-betonu w tej materii, albowiem Dr nic nie zakazuje.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Rwanie, rwanko, rwaneczko Wzięła dziada oranżada? Król ćwiczeń dla Ciebie, co?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ano właśnie. I taki luzak. A nabity, mocny, krzepki.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|