Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3638127 razy)
|
Dasna
Go
|
Ano właśnie. I taki luzak. A nabity, mocny, krzepki. Szerzej ręce będę brała.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
W rwaniu, bary to podstawa, bez barków nie ma rwania.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W rwaniu, bary to podstawa, bez barków nie ma rwania. I z uśmiechem na ustach, może być jeszcze błysk w oku...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dlaczego ona tak dłonie wącha...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dlaczego ona tak dłonie wącha... Też się zastanowiłam. Może tak, po prostu.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dlaczego ona tak dłonie wącha... Też się zastanowiłam. Może tak, po prostu. Świeżutki lakier pewnie Ależ silne babsko! Troszkę widać przesadę w podawaniu androgenów niestety
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Dlaczego ona tak dłonie wącha... Też się zastanowiłam. Może tak, po prostu. Świeżutki lakier pewnie Ależ silne babsko! Troszkę widać przesadę w podawaniu androgenów niestety
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dlaczego ona tak dłonie wącha... Też się zastanowiłam. Może tak, po prostu. Świeżutki lakier pewnie Ależ silne babsko! Troszkę widać przesadę w podawaniu androgenów niestety W związku z tym chciałam posłuchać jej głosu. Tu Konferencja prasowa, ale najpierw gadali wszyscy inni , dopiero na koniec ona. 12, 13 minuta. https://www.youtube.com/watch?v=uD-ED-HghdQ
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dlaczego ona tak dłonie wącha... Też się zastanowiłam. Może tak, po prostu. Świeżutki lakier pewnie Ależ silne babsko! Troszkę widać przesadę w podawaniu androgenów niestety W związku z tym chciałam posłuchać jej głosu. Tu Konferencja prasowa, ale najpierw gadali wszyscy inni , dopiero na koniec ona. 12, 13 minuta. https://www.youtube.com/watch?v=uD-ED-HghdQSpryciulka Ja szukałem i nie znalazłem. Zwróciłem uwagę na wzgórek łonowy, kości dłoni i kark oraz tył pleców, bo budowa twarzy nie zawsze coś mówi, zwłaszcza jak nie wiemy, co było przedtem. Poza tym tak wysoko dojść się teraz nie da bez SAA.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dlaczego ona tak dłonie wącha... Też się zastanowiłam. Może tak, po prostu. Świeżutki lakier pewnie Ależ silne babsko! Troszkę widać przesadę w podawaniu androgenów niestety W związku z tym chciałam posłuchać jej głosu. Tu Konferencja prasowa, ale najpierw gadali wszyscy inni , dopiero na koniec ona. 12, 13 minuta. https://www.youtube.com/watch?v=uD-ED-HghdQSpryciulka Ja szukałem i nie znalazłem. Zwróciłem uwagę na wzgórek łonowy, kości dłoni i kark oraz tył pleców, bo budowa twarzy nie zawsze coś mówi, zwłaszcza jak nie wiemy, co było przedtem. Poza tym tak wysoko dojść się teraz nie da bez SAA. Na krok też zwróciłam uwagę , bo miałam wrażenie małego peniska.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kasa, sława, brak odwracalności zmian, co jesz teraz szkodzi? Faceci mają lepiej pod tym względem
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Kasa, sława, brak odwracalności zmian, co jesz teraz szkodzi? Faceci mają lepiej pod tym względem Cóż, jeśli kobiety biorą się za rywalizację z mężczyznami to muszą zapłacić pewną cenę. Pan Bozia tak stworzył kobietę i mężczyznę, że różnią się między sobą. Pisząc o rywalizacji, nie mam na myśli wszystkich pól działalności jak leci. Mam na myśli np. sporty siłowe. A zresztą testosteron determinuje funkcjonowanie mózgu, więc postępuje maskulinizacja całego życia kobiety.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dlatego Dobry Pan Bozia dał kobiecie oksytocynę, aby jej na mózg wpływała, lepiej niż endorfiny, powodując poprawę nastroju, uległość, ufność, otwartość, zgodność, opiekuńczość, chęć grupowej współpracy i jeszcze kilka innych drobnych przypadłości... Przekora, zadziorność i kłótliwość, szczególnie w stosunku do płci przeciwnej zaś jest spowodowana niskim poziomem tego hormonu u danego osobnika...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dlatego Dobry Pan Bozia dał kobiecie oksytocynę, aby jej na mózg wpływała, lepiej niż endorfiny, powodując uległość, ufność, otwartość, zgodność, opiekuńczość, chęć grupowej współpracy i jeszcze kilka innych drobnych przypadłości... U mężczyzn też rośnie poziom oksytocyny i wtedy jest dobrym, czułym, opiekuńczym mężem, partnerem, towarzyszem życia. Ale nie u wszystkich. A wtedy jest D.R.I.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kasa, sława, brak odwracalności zmian, co jesz teraz szkodzi? Faceci mają lepiej pod tym względem Cóż, jeśli kobiety biorą się za rywalizację z mężczyznami to muszą zapłacić pewną cenę. Pan Bozia tak stworzył kobietę i mężczyznę, że różnią się między sobą. Pisząc o rywalizacji, nie mam na myśli wszystkich pól działalności jak leci. Mam na myśli np. sporty siłowe. A zresztą testosteron determinuje funkcjonowanie mózgu, więc postępuje maskulinizacja całego życia kobiety. Niestety. Organizm kobiety produkuje ok.10% ilości testosteronu produkowanej przez organizm mężczyzny. Współczesne sterydy anaboliczno-androgenne ciągle zwiększają stosunek anaboliczności do androgennosci, ale tego drugiego prawdopodobnie nigdy nie da się wykluczyć... Oksandrolon i stanozolol oraz octan metanolonu są stosowane przez kobiety z powodzeniem w bardzo niskich dawkach i w krótkich 6-8 tygodniowych cyklach. Dają twardy i jędrny wygląd bez utraty kobiecości, crossfiterki, fitnesski, ba, nawet konkurencja "bikini" z tego korzysta... Jednak długie cykle, oparte na iniekcyjnych formach SAA niszczą kobiecość, tak jak powiedziałaś, zmienia się praca mózgu i krzyczy on: "więcej czadu!!!", i tak kółeczko się zamyka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|