Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3638328 razy)
|
Gavroche
|
A jak górnicy codziennie muszą fedrować? Ha. Właśnie! Tyle przerzuconych ton i co? Ani silni, ani duzi, ani wyżyłowani Bo trenować to trza umić Opuszczenie piątkowego treningu w siłowni to dobry pomysł. Zmierz się z tym.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A jak górnicy codziennie muszą fedrować? Ha. Właśnie! Tyle przerzuconych ton i co? Ani silni, ani duzi, ani wyżyłowani Bo trenować to trza umić Opuszczenie piątkowego treningu w siłowni to dobry pomysł. Zmierz się z tym.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Eeee, tam, a co to za przerwa? Tym bardziej, że w piątek rower, a w sobotę wyginanki. W poniedziałek lekka sesja, a we wtorek rekord!
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ech. Nie wpędzaj się w taką paranoję, że ominięcie sesji powoduje poczucie winy Przeciwnie, kiedy jesteś w ciągu, dobrze Ci idzie, celowo opuść trening czy dwa, brak treningu to też trening Pojedyńcza sesja znaczy tyle co bździna w huraganie
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ech. Nie wpędzaj się w taką paranoję, że ominięcie sesji powoduje poczucie winy Przeciwnie, kiedy jesteś w ciągu, dobrze Ci idzie, celowo opuść trening czy dwa, brak treningu to też trening Pojedyńcza sesja znaczy tyle co bździna w huraganie Nie , nie zaraz poczucie winy, tylko ...... szkoda. Oki, doki.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ech. Nie wpędzaj się w taką paranoję, że ominięcie sesji powoduje poczucie winy Przeciwnie, kiedy jesteś w ciągu, dobrze Ci idzie, celowo opuść trening czy dwa, brak treningu to też trening Pojedyńcza sesja znaczy tyle co bździna w huraganie Nie , nie zaraz poczucie winy, tylko ...... szkoda. Oki, doki. na cale szczescie ja nie mam takich prblemow
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ech. Nie wpędzaj się w taką paranoję, że ominięcie sesji powoduje poczucie winy Przeciwnie, kiedy jesteś w ciągu, dobrze Ci idzie, celowo opuść trening czy dwa, brak treningu to też trening Pojedyńcza sesja znaczy tyle co bździna w huraganie Nie , nie zaraz poczucie winy, tylko ...... szkoda. Oki, doki. na cale szczescie ja nie mam takich prblemow Ale jakich?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
nie szkoda mi opuszczonych/nieodbytych treningow
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
O tak! W tym wieku zabawa sterydami i peptydami powinna być usankcjonowana społecznie
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
nie szkoda mi opuszczonych/nieodbytych treningow mi szkoda tych opuszczonych 2, 3, 5, 7, 8 etc lat temu cały rok wypadał
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
nie szkoda mi opuszczonych/nieodbytych treningow mi szkoda tych opuszczonych 2, 3, 5, 7, 8 etc lat temu cały rok wypadał One tylko zawieszone byly Póki życia, póty nadziei
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
O tak! W tym wieku zabawa sterydami i peptydami powinna być usankcjonowana społecznie Kpisz sobie.
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
nie szkoda mi opuszczonych/nieodbytych treningow mi szkoda tych opuszczonych 2, 3, 5, 7, 8 etc lat temu cały rok wypadał One tylko zawieszone byly Póki życia, póty nadziei Taaa Wcześniej czysta wytrzymałościówka - piła od rana do wieczora No i 3x100 hantelkami 4kg
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
O tak! W tym wieku zabawa sterydami i peptydami powinna być usankcjonowana społecznie Kpisz sobie. Wcale nie, u schyłku życia wszystko ma się już w d..., a i kurację można ciągnąć do śmierci HZT jest ok, ale nie od 40 tki...
|
|
|
|
|
|
|
|
|